English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (34 reviews)
Schrijf een review
  • Door Dimaima Gomes
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 27, 2012

Eu ameiiiiii o tecido e o acabamento são de., qualidade de ponta!! M-a-r-a-v-i-l-h-o-s-o!!!
Sou do Paraná e nenhuma taxa de importação foi cobrada.... Recomendadíssimo!!!

ts parel verfraaid kanten jurk (meer kleuren)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MARIA APARECIDA
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2014

RECEBI O VESTIDO.

É LINDO.


ADOREI.


OBRIGADA,
MARIA.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ozenysantos
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2014

Linda Peça Maravilhosa vestido com acabamento perfeito tecido de otima qualidade,
alem de ter ficado lindo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Very chic dress
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 18, 2013

Apparently this dress come in small size. I order one size larger than I normally would which is a Large but it doesn't fit me. I love the style and the fabric and how it's well done, but it doesn't fit me. I'm giving it away.. to my friend who is a XS. in US size. I really like the dress.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jessika G. Sant
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 08, 2013

Vestido lindoo! Visto M no Brasil, porem devia ter pedido o L. Ficou um pouco apertado, mas tem excelente qualidade.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door EStela
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

Muy elegante y buena confeccion.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Por favor
  • Jun 28, 2013

Por favor. Eu quero muito um vestido desse do branco tamanho S.
Vai chegar??

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ANILA
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2013

Molto, molto carino il vestito. dovete però scrivere da qualche parte che c'è anche il bollo doganale da pagare in contrassegno all'arrivo dell'oggetto, ma vale la pena, il prezzo rimane sempre buono, decisamente.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Кира
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 24, 2013

Заказала платье, очень уж понравилось. Жду когда доставят, посмотрим угадаю ли с размером.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door BIANCA
  • Jan 10, 2013

Very nice dress, indeed. Not cheap looking, good craftsmanship. I'm 1.65m and 42 kg, I ordered M size, because it was the only one available - it is a bit large, but the length is good. Arrived very quickly, through expedited shipping, custom charges were approx. 20% of the amount.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 vrouwen stand mouwloze bloemenprint maxi jurk met riem
8% koopUSD $ 14.99
 vrouwen onregelmatige chiffon midi jurk met riem
8% koopUSD $ 15.99
 vrouwen zomer club perspectief slanke jurk (patroon willekeurig)
8% koopUSD $ 15.99
 vrouwen sexy kant v-hals jurk met lange mouwen
8% koopUSD $ 6.99
 Ts kralen V-hals met korte mouw swing jurk
8% koopUSD $ 18.99
 TS splicing Waist Slim schede jurk
8% koopUSD $ 27.99
 Vrouwen Sexy Night Party Dress
8% koopUSD $ 14.99
 Vrouwen mooie strik Kleurrijke Kleding
8% koopUSD $ 3.99
 Elegante slanke prinsessenjurk
8% koopUSD $ 12.99
 Plus Size Dot chiffon Onregelmatige mouwloos vest Loose Women Dress
8% koopUSD $ 7.99
 Sexy kanten maxi-jurk met hoge dijsplit
8% koopUSD $ 16.99
 Ts contrast kraag Tulip Puff Dress
8% koopUSD $ 52.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest