English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (11 reviews)
Schrijf een review
  • Door Es
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2012

UITELICHTE REVIEW

Deze sluier ziet er prachtig uit! de rand is mooi afgewerkt. Geweldige aankoop. Ik ben er echt heel blij mee. De winkel waar ik mijn jurk heb gekocht, wilde me er eentje verkopen voor 175 euro, Deze is net zo prachtig en voor een prachtige prijs!
Verder zit er een handige haarkam aan bevestigd, hiermee schuif je m zo vast in je haar.

two-tier elleboog bruiloft sluiers met lint rand two-tier elleboog bruiloft sluiers met lint rand
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door yolande34b
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2014

Beau voile. Je suis satisfaite

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gabyschulz1
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 28, 2014

Materialmässig ist der Schleier sehr gut.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rcompton
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 06, 2014

It's pretty good except some of the stitching is coming undone in the front of the veil.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annalisa
  • Apr 08, 2013

Salve, vorrei sapere che tipo di tulle utilizzate per i veli, è morbido o rigido? E' importante per me perchè vorrei ordinarlo ma non capisco dalle foto la qualità, non vorrei comprare un velo con la durezza del tulle da bomboniera. Grazie, aspetto una vostra sincera risposta :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lovely veil
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2012

The veil was exactly as described. The plastic comb is a bit frail, but will definitely work for the few hours that I'll be wearing it. I'm extremely pleased with this purchase and the shipping was super fast. I can't believe how fast it made it to my door. Thank you!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door laura
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 26, 2012

Ho ricevuto il mio velo ed è bellissimo. Si abbina molto bene al mio vestito già che ha questo bordo in nastro richiama al bordo, sempre in nastro delle maniche e scollatura. In colore avorio.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ms El Rd
  • Oct 21, 2011

Two-tier Elbow Wedding Veils With Ribbon Edge
Excellent choice. Many compliments.
A real eye catcher!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ms El Rd
  • Oct 21, 2011

This is a BEAUTIFUL VEIL!! The price is affordable for brides on a strict budget. This veil really appealed to me in the photo provided and was true to form upon arrival. I give this veil a THUMBS UP !
If you select this one, you too will be pleased.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tas
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 05, 2011

The veil is nice, especially that it has a comb already attached which makes using it easy.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 bruiloft sluiers one tier vingertoppen sluier met lint rand (meer kleuren)
6% koopUSD $ 4.99
 One-tier vingertop bruiloft sluier met applique Edge
6% koopUSD $ 23.99
 two-tier elleboog sluier met lint rand
6% koopUSD $ 14.99
 bruiloft sluiers one-tier tule elleboog bruiloft sluiers met lint rand (meer kleuren beschikbaar)
6% koopUSD $ 6.99
 twee lagen elleboog huwelijk bruids sluier
6% koopUSD $ 19.99
 ivoor een band vingertop bruiloft sluiers met fijne bloem applique bekleding asv15
3% koopUSD $ 11.99
 prachtige legering met heldere kristallen en onechte parels huwelijk bruids tiara
3% koopUSD $ 6.99
 vrouwen elegante strass tiara
3% koopUSD $ 9.99
 Men\'s Fashion And Leisure Bedrijvengids Leer automatisch Buckle Belt
3% koopUSD $ 17.99
 stretch tule vingertoppen pols lengte bruiloft / speciale gelegenheid handschoenen met kant
3% koopUSD $ 2.99
 stretch satijn vingertoppen elleboog lengte bruiloft / speciale gelegenheid handschoenen met bogen
3% koopUSD $ 2.99
 Organza Huwelijk / speciale gelegenheid / Casual Hood
3% koopUSD $ 12.99
 Kant bruiloft / speciale gelegenheid Sjaals
3% koopUSD $ 8.99
 130cm Lengte Handgemaakte onechte parels bruiloft / feest voorhoofd sieraden (meer kleuren)
3% koopUSD $ 1.99
 Tulle vingertoppen Polslengte bruiloft / feest Glove
3% koopUSD $ 7.99
 kant plastic baleinen korset shapewear met t-strap (meer kleuren) sexy lingerie shaper
3% koopUSD $ 18.99
 ronde vorm schuim bruiloft / speciale gelegenheid boeket
3% koopUSD $ 36.99
 Spandex / Lycra Demi Cup strapless voorsluiting Wedding Bra (meer kleuren)
3% koopUSD $ 8.99
 Tule en kant vingertoppen Polslengte bruiloft / feest Handschoen met strik (meer kleuren)
3% koopUSD $ 2.99
 One-tier kathedraal bruiloft sluier met satijnen bloemen
3% koopUSD $ 44.99
 Four Pieces Alloy Wedding Bridal Haarspelden Met Strass En imitatie parels
3% koopUSD $ 5.99
 elegante taft bruiloft / feest / \'s avonds sjaal (meer kleuren)
3% koopUSD $ 7.99
 Tule en kant vingerloze opera lengte bruiloft / feest Handschoen Met Strass
3% koopUSD $ 17.99
 Two-tier elleboog bruiloft sluier met applique En Kraal
3% koopUSD $ 9.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest