English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (59 reviews)
Schrijf een review
  • Door Pilar SP
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2011

I'm going to my brother's wedding in Brazil Jan 2012 and thought this was the perfect dress. Skeptical of online product quality, I was very happy when I received my beautifuly packaged and timely order. The quality also surprised me! Just beautiful and exactly what i hoped for!!! I will definetely use Lightinthebox again. :)

Cocktailparty / Afstuderen Jurk - Kort A-lijn / Prinses V-hals Kort / Mini Chiffon met Kralen / Ruches / Plooien

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lauracolo1978
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2016

Bellissimo e misura perfetta, prodotto come in figura!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rle
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2015

This dress ended up being perfect! I read the other reviews before posting and was pretty sure I would have to get it altered cause it was a not custom order but that didn't happen at all :) I also had no issue with the arms as some claimed, there was enough room.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Geri
  • Sep 19, 2014

When I order this dress, can I request that no beading be added to the bottom?
Thanks!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Stormie
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 17, 2014

I just received this dress this morning and When I took it out of the little box and held it up it was so beautiful. I am a curvy woman and am terrified to shop online because buying clothes for me is hard. I have to try different things on before finding something with the perfect fit. But with this dress, I measured myself and with my biggest measurement I picked the dress size. When I put the dress on I was shocked. I looked at myself in the mirror and cried. I looked beautiful and I felt it too. I had bed head, and haven't shaved in a few days but oh my goodness I felt beautiful. I twirled around and laugh while admiring my dress. It really showed off my hour glass figure. The dress does have a deep Vneck but the way the dress is padded in the bust area and how it is hemmed, My size B breasts fit nicely in the dress but in a classy way that showed off my cleavage with out being too much. My motherin law and everyone else who has seen it absolutely loved the dress and when the dress is put on it looks even better. I bought this dress because I am having a simple, low key wedding. The man I am marrying is a Marine and was going to wear Dress Blues; therefore, I need a simple dress that would also be dressy enough. My Fiance ended up going Cowboy style for this wedding but this dress can be played up or down very easily. I bought this dress in Ivory. I could go on praising the dress for days. Trust me, this dress is perfect. I cannot wait to put it on again. I am tempted to run into our bedroom and through it on once more. I honestly think this dress can be used for any location. Beach, park, garden, hotel, court house, back yard, Church, and so on. <3 <3 <3 Perfect perfect perfect.
the only thing I was worried about was whether the dress would fit me up top. Measure your hips and your bust. For this dress forget about your waist measurement. It is an empire waist. Your waist will fit no matter the size. Our of your hips and bust find the bigger size of the two. Using the size chart find YOUR biggest size on the chart. Then look at the size. will the other part of you fit in that size? If your hips are bigger than your bust size, go with the size suggested, just be sure your bust size number fits in that size. I did this and the top fits oh so nicely.

Beautiful dress, beautiful work, on time, fair price, deserves to be worn by a woman who wants to feel like a beautiful goddess. Put this dress on and you will feel Beautiful.

Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door trudyevans
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 28, 2014

I love this dress. It fits so nicely, feels so comfortable. Bought it in red for a valentines dance. Most dresses ive ever owned The zipper would be slow to go over a seam. The zipper on this dress just moves smoothly over the seams. Can't wait to wear it. Prettiest dress I've ever owned. I would highly recommend it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Terry Ross
  • Jul 02, 2013

The dress fits beautifully. It will be crushed when it arrives but steaming will take any creases out. I have a fairly large bust and it is somewhat revealing however it is still very flattering. I ordered silver which looks like a light grey. A few beads are loose on the hem but can be easily tightened. It does have a built in bra however I would still need a bra for support.

Over all the dress is well made and I am pleased with the purchase.

Terry Ross

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Мария
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 27, 2013

Отличное качество идеально сидит,приятно удивлена!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door monica
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2013

non avevo dubbi ! perfetto come sempre!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Donna Murray
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 06, 2013

The dress is beautiful! The sewing is excellent. The color is exact to the picture of the color selections. Constructed very well. Packaged wonderfully. Will do business with Light in the Box again.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Cocktailparty / Afstuderen Jurk - Kort A-lijn / Prinses V-hals Kort / Mini Chiffon met Kralen / Ruches / Plooien
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 ts couture® cocktail party dress a-lijn v-hals knielange organza met appliques / sjerp / lint
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Jaren \'20 Strak/kolom Scoophals Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen / Kristaldetails
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Afstuderen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de knie Chiffon metKralen / Bloem(en) / Zijdrapering /
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Jaren \'20 Strak/kolom Scoophals Kort / Mini Kant met Kant
1% koopUSD $ 79.99
 ts couture® cocktail party / bedrijf feestjurk a-lijn hoog nek knielange tule met appliques / kant
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Hoog laag A-lijn Hoge nek Asymmetrisch Chiffon met Drapering / Gerimpeld
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Spaghettibandjes Tot de knie Taffeta met Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal Jurk - Kort A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Knopen / Drapering
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Elegant / Kort A-lijn V-hals Tot de knie Chiffon / Kant met Kant / Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Afstuderen Jurk - Vintage-geinspireerd Strak/kolom Een-schouder / Hartvormig Tot de knie Kant metStrik(ken)
2% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Bateau Tot de knie Kant met Kant
2% koopUSD $ 49.99
 Cocktailparty / Schoolbal Jurk A-lijn Schouderafhangend Over de knie Kant met Appliques / Pailletten
2% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Kort Strak/kolom Een-schouder Tot de knie Chiffon met Zijdrapering / Pailletten
3% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon metKralen / Kristaldetails
3% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Vetersluiting A-lijn Met sieraad Tot de grond Georgette met Appliques / Kralen / Pareldetails
3% koopUSD $ 79.99
 ts couture® cocktail party / bedrijf feestjurk schede / column bateau knielange kant met kant
4% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep / Watteausleep Chiffon metAppliques /
4% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Doorzichtig Strak/kolom Schouderafhangend Tot de grond Chiffon / Tule met
4% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Hoge split A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep Chiffon / Pailletten met
5% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Afstuderen / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses V-hals Tot de knie Chiffon metStrik(ken) /
5% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn / Prinses Halter Tot de knie / Asymmetrisch Chiffon met Kralen / Drapering
5% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen / Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Vintage-geinspireerd / Elegant Strak/kolom Met sieraad
6% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Tot de knie Chiffon met Kralen / Ruches
6% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Afstuderen / Bedrijfsfeest Jurk - Kort Strak/kolom Een-schouder Tot de knie Chiffon met Kralen / Pailletten
6% koopUSD $ 139.99
 TS Couture® Cocktailparty / Familiebijeenkomst / Bedrijfsfeest Jurk Strak/kolom Scoophals Kort / Mini Kant / Polyester met Kralen / Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Elegant / Vintage-geinspireerd Strak/kolom Met sieraad Tot de knie Kant met
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Vintage-geinspireerd / Elegant A-lijn Hoge nek Kort / Mini Kant met
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Met sieraad Over de knie Kant / Tule met Kralen / Kant
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bedrijfsfeest Jurk - Vintage-geinspireerd / Jaren \'50 A-lijn Wijde col Tot de knie Taffeta met Ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn V-hals Tot de knie Kant met Kant
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bruiloft Jurk - Kort A-lijn / Prinses Met sieraad Tot de knie Chiffon met Kralen / Drapering
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Met sieraad Kort / Mini Kant / Charmeuse met Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk V-hals Asymmetrisch Kant / Satijn met Strik(ken) / Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 119.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Kant
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Scoophals Kort / Mini Satijn / Tule met Appliques / Kralen / Kant
1% koopUSD $ 59.99
 ts couture® cocktail party / wedding party dress - convertible jurk plus size / petite mantel / kolom knielange jersey met
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Hoge nek Kort / Mini Kant / Tule met Kralen / Bloem(en) / Pailletten
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses V-hals Tot de knie Tule met
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Hoog laag A-lijn Halter Kort / Mini Chiffon met Kralen / Ruches / Gelaagde ruches
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Scoophals Kort / Mini Satijn met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 49.99
 Cocktailparty / Afstuderen / Feestdagen Jurk - Jaren \'20 Strak/kolom Met sieraad Tot de knie Chiffon met Kralen / Lagen
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala / Bruiloft Jurk - Jaren \'20 Strak/kolom Scoophals Tot de grond Chiffon met Kralen
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Bateau Tot de knie Satijn / Tule met Appliques / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen / Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Doorzichtig Strak/kolom Hoge nek Tot de knie Kant met
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Feestdagen / Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Blote rug / Elegant A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon met Kralen
1% koopUSD $ 59.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Queen Anne Tot de knie Chiffon / Kant met
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Feestdagen / Bruiloft Jurk - Jaren \'20 A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon met Kralen / Kruiselings / Plooien
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Met sieraad Over de knie Satijn / Tule met Gerimpeld
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Bateau Tot de knie Satijn met Appliques / Sjerp / Lint / Ruches
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest