English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (308 reviews)
Schrijf een review
  • Door Vanity
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 23, 2015

I just had my wedding with my 18 bridesmaids with six different colors. It turned out GREAT!!! Ordering 18 dresses we did run into a few problems but overall service was great!! Thank you. I updated the pictures to try and give everyone a closer view of the dress colors. Hope this helps!!!

UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Amber
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 29, 2014

I ordered the fuschia color and it was very pink, it wasn't very purple like I had hoped. Also the bow on the back was more to the left side than located in the middle where it should have been. Other than that the dress was ok.

UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kenneth Hmberg
  • Oct 21, 2014

Thats a good one.perfect to have whit me in my truck

UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hillegonda
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2014

in één woord geweldig,echt een prachtige kwaliteit

UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Parfaite!!!
  • Geverifieerde Koper
  • May 08, 2013

Robe achetée pour un mariage où je serai demoiselle d'honneur. WoW!! Reçue en peu de temps!! Elle me fait comme un gant!! Le tissus est de qualité!! Je suis extrêmement étonnée et heureuse de mon achat!! Je vais commander de nouveau c'est certain!!

UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bea
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2013

Très belle robe. Commandée sur mesure, elle est parfaitement ajustée. Finition soignée. Le soutien gorge intégré est d'un grand confort avec une attache ajustable. La couleur Rubis est très jolie. Le délai de livraison a été de 10 jours. Très impressionnant!!
Je prépare une nouvelle commande.

UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elizabeth
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 15, 2013

This dress is amazing. Great material and it looks even better in person. I wore it to a masquerade ball and the sizes are the exact size. I got a size eight and it fits me perfectly. Im 5'9 150 lbs

UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lisa
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 03, 2013

The dress was even better than I expected! It is super cute and sturdy. The material is nice. Everyone loved it.

UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Meemish
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 28, 2012

This dress is fantastic!

In the pictures it's straight out of box (tags intact too :)), so it's not that "puffed out " or ironed.. but I wanted to send the pics anyway!
It's really, really comfortable to wear and quality is fantastic! Good job! Better than it looks on the webshop - or maybe it's just the model that is awesome.. ;)

UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Naz
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2012

UITELICHTE REVIEW

Hi, I was very nervous about ordering a dress abroad on-line. But for that money I had to give it a try... Ordered the dress on the 16/08 got delivered on the 27/08 to Belgium. Standard size and it fits perfect! The dress is beautiful maked, to my opinion even better then what you can buy in the stores here for a lot of more money. For Belgium count about 25€ more for the import costs. I will buy again from litb. Beautiful dress, can't wait to wear it on my big day :))))))))

UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 UNICE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
40%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 SYLVIANE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Taf
7% koopUSD $ 59.99
 A-lijn chiffon en strechsatijnen bruidsmeisjesjurk met V-hals, knielengte
4% koopUSD $ 59.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn lieverd jurk
3% koopUSD $ 59.99
 a-lijn bateau korte / mini mouwloze satijnen bruidsmeisje jurk (699310)
1% koopUSD $ 79.99
 bruidsmeisje jurk vloer lengte chiffon schede kolom strapless jurk
1% koopUSD $ 79.99
 a-lijn geliefde asymmetrische chiffon bruidsmeisje jurk
1% koopUSD $ 69.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte organza een lijn strapless jurk
1% koopUSD $ 79.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn een schouder jurk
1% koopUSD $ 89.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte satijn schede kolom sweetheart jurk
1% koopUSD $ 69.99
 YRKIA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 A-lijn bandjes chiffon bruidsmeisjesjurk, knielengte
1% koopUSD $ 69.99
 FRAUKE - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 a-lijn v-hals knielange chiffon en kant bruidsmeisje jurk (2275872)
1% koopUSD $ 89.99
 bruidsmeisje jurk vloer lengte tule een lijn converteerbare jurk (1739560)
1% koopUSD $ 79.99
 klaring! een-lijn strapless asymmetrische chiffon bruidsmeisje jurk
1% koopUSD $ 69.99
 a-lijn v-hals korte / mini kant en stretch satijn bruidsmeisje jurk (1315671)
1% koopUSD $ 99.99
 a-lijn hoge hals knie-lengte kant en tule bruidsmeisje jurk (1241474)
1% koopUSD $ 89.99
 schede / kolom strapless knielange satijn en kant bruidsmeisje jurk (808850)
1% koopUSD $ 89.99
 bruidsmeisje jurk veegborstel chiffon schede kolom strapless jurk (663.661)
1% koopUSD $ 79.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte stretch satijn een lijn juweel jurk (663659)
1% koopUSD $ 69.99
 trompet / zeemeermin sweetheart vegen / borstelen trein ruches taft bruidsmeisje jurk
1% koopUSD $ 109.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte kant een lijn prinses strapless jurk
1% koopUSD $ 79.99
 bruidsmeisje jurk vloer lengte chiffon schede kolom een ​​schouder jurk (551.452)
1% koopUSD $ 89.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte kant en satijn een lijn bateau jurk
1% koopUSD $ 69.99
 bruidsmeisje jurk veegborstel satijn schede kolom sweetheart jurk
1% koopUSD $ 79.99
 schede / kolom strapless vloer-length chiffon bruidsmeisje jurk
1% koopUSD $ 69.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon en satijn een lijn juweel jurk met bogen
1% koopUSD $ 59.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest