English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (308 reviews)
Schrijf een review
  • Door Naz
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2012

UITELICHTE REVIEW

Hi, I was very nervous about ordering a dress abroad online. But for that money I had to give it a try... Ordered the dress on the 16/08 got delivered on the 27/08 to Belgium. Standard size and it fits perfect! The dress is beautiful maked, to my opinion even better then what you can buy in the stores here for a lot of more money. For Belgium count about 25€ more for the import costs. I will buy again from litb. Beautiful dress, can't wait to wear it on my big day :))))))))

Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok / Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Parfaite!!!
  • Geverifieerde Koper
  • May 08, 2013

Robe achetée pour un mariage où je serai demoiselle d'honneur. WoW!! Reçue en peu de temps!! Elle me fait comme un gant!! Le tissus est de qualité!! Je suis extrêmement étonnée et heureuse de mon achat!! Je vais commander de nouveau c'est certain!!

Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bea
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2013

Très belle robe. Commandée sur mesure, elle est parfaitement ajustée. Finition soignée. Le soutien gorge intégré est d'un grand confort avec une attache ajustable. La couleur Rubis est très jolie. Le délai de livraison a été de 10 jours. Très impressionnant!!
Je prépare une nouvelle commande.

Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok / Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Meemish
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 28, 2012

This dress is fantastic!

In the pictures it's straight out of box (tags intact too :)), so it's not that "puffed out " or ironed.. but I wanted to send the pics anyway!
It's really, really comfortable to wear and quality is fantastic! Good job! Better than it looks on the webshop or maybe it's just the model that is awesome.. ;)

Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lisa
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 07, 2012

The dress was even better than I expected! It is super cute and sturdy. The material is nice. Everyone loved it.

Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mirlene Aredes
  • May 17, 2011

minha opiniao e q todos vestidos sao lindos eu sou cabeleleira e fotografa eu fiz um cabelo de uma noiva e o vestido dela era lindo e eu acho q era ums dos mas bonitos q eu ja vi e olha q eu faco muitas noiva e eu virei amante deste sail entao eu busco vestidos p todas minhas clientes e principalmente p min ne kkkkkkkkk

Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Julia
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2011

ach was solls :) hier ein paar bilder, damit ihr eine vorstellung habt

Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok / Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elena
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2010

als ich das Kleid bekommen habe, war ich einfach nur begeistert. Der Schnitt ist wunderfoll und die Lieferung war vertrauenswürdig. Ich kann es nur empfehlen das Kleid auch zu kaufen.

Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok / Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tiahuber
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2016

Hab mir dieses Kleid maßgeschneidert schicken lassen und für meinen Abiball angezogen. Fand es toll, da es so voluminös ist. Man braucht auch keinen BH drunter, da dieser sozusagen bereits eingenäht ist.

Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok / Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kenneth Hmberg
  • Oct 21, 2014

Thats a good one.perfect to have whit me in my truck

Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok /
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok /
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn Hartvormig Grote maten / Petite metDrapering / Gerimpeld /
1% koopUSD $ 79.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Elegant / Vetersluiting A-lijn Hartvormig met Strik(ken)
1% koopUSD $ 49.99
 Kort / Mini Bruidsmeisjesjurk - Vetersluiting Strak/kolom Halter / Een-schouder / Hartvormig / Bandjes met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 39.99
 Lanting Bride® Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn / Prinses V-hals Grote maten / Petite metStrik(ken) / Drapering
1% koopUSD $ 69.99
 Tot de knie Kant / Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn Scoophals met Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Kort / Mini Organza Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Baljurk Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok /
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de grond Satijn Bruidsmeisjesjurk - Vetersluiting Trompet / zeemeermin Strapless Grote maten / Petite met Zijdrapering
1% koopUSD $ 59.99
 Kort / Mini Organza Bruidsmeisjesjurk Baljurk Hartvormig met Gelaagde ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Tot de knie Kant Bruidsmeisjesjurk A-lijn Scoophals Grote maten / Petite met Bloem(en) / Kant
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de knie Tule Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn / Prinses Met sieraad Grote maten / Petite metAppliques / Kralen /
2% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Transformeerbare jurk A-lijn Een-schouder / Strapless / V-hals Tot de grond Jersey met
2% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de knie Kant Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn Een-schouder Grote maten / Petite met Sjerp / Lint
2% koopUSD $ 71.99
 Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses Strapless Grote maten / Petite met Sjerp / Lint
3% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn Halter Grote maten / Petite met Kruiselings / Ruches
3% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de grond Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Strapless Grote maten / Petite metKnopen / Drapering / Bloem(en) /
3% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de grond Taffeta Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Strapless Grote maten / Petite metStrik(ken) / Pick-up rok / Sjerp
4% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de knie Taffeta Bruidsmeisjesjurk A-lijn Strapless met Kralen
4% koopUSD $ 69.99
 Huwelijksreis / Cocktailparty / Formele avonden / Sweet 16 Jurk A-lijn Een-schouder Tot de knie Chiffon met Zijdrapering
4% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Halter met Drapering
5% koopUSD $ 49.99
 Lanting Bride® Tot de knie Organza Bruidsmeisjesjurk A-lijn Strapless Grote maten / Petite met
5% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Formele avonden / Bruiloft Jurk - Transformeerbare jurk A-lijn V-hals Asymmetrisch Jersey met
5% koopUSD $ 69.99
 Tot de knie Kant / Tule Bruidsmeisjesjurk A-lijn Strapless met Appliques / Kant / Plooien
6% koopUSD $ 79.99
 Tot de knie Kant / Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn Hartvormig met Knopen / Kant
6% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Kort / Mini Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Een-schouder Grote maten / Petite met Kristaldetails / Zijdrapering
6% koopUSD $ 80.99
 Lanting Bride® Tot de knie Taffeta Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Strapless Grote maten / Petite metPick-up rok / Sjerp / Lint /
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de knie Georgette Bruidsmeisjesjurk A-lijn Met sieraad met
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Kort / Mini Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn Bateau Grote maten / Petite met Strik(ken)
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de knie Kant / Charmeuse Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Bateau Grote maten / Petite met Drapering / Kant
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Hartvormig / Spaghettibandjes Grote maten / Petite metDrapering /
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal / Bruiloft Jurk - Doorzichtig A-lijn / Prinses V-hals Asymmetrisch Kant met Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Elegant / Vetersluiting Baljurk Halter / Met sieraad / Een-schouder / Strapless / V-hals met Kant
1% koopUSD $ 39.99
 Lanting Bride® Tot de knie Stretchsatijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn Met sieraad Grote maten / Petite met Zijdrapering
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Vierkant Grote maten / Petite metBloem(en) / Sjerp / Lint /
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk - Kort / Elegant / Vetersluiting A-lijn Strapless Kort / Mini Tule met Strik(ken) / Kristaldetails / Bloem(en)
1% koopUSD $ 39.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Strapless Grote maten / Petite metDrapering / Kristallen broche /
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Strapless Grote maten / Petite met Bloem(en) / Ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Asymmetrisch Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Hartvormig Grote maten / Petite met Kruiselings
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Strapless Grote maten / Petite metKristaldetails / Drapering /
1% koopUSD $ 79.99
 Jurk Strak/kolom Hartvormig Asymmetrisch Stretchsatijn met Kralen / Drapering / Kruiselings
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Strijksleep Satijn Bruidsmeisjesjurk - Vetersluiting Strak/kolom Strapless / Hartvormig Grote maten / Petite metSjerp /
1% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Strapless Grote maten / Petite met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 49.99
 Kort / Mini Kant Bruidsmeisjesjurk - Vetersluiting A-lijn Scoophals met Kristaldetails / Kant
1% koopUSD $ 59.99
 Jurk Strak/kolom Strapless / Hartvormig Tot de knie / Asymmetrisch Chiffon met Bloem(en) / Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 Kort / Mini Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Hoge nek / Een-schouder / Strapless / V-hals met
1% koopUSD $ 29.99
 Lanting Bride® Tot de knie Taffeta Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Strapless Grote maten / Petite metDrapering / Bloem(en) /
1% koopUSD $ 59.99
 Asymmetrisch Tule Bruidsmeisjesjurk - Vetersluiting A-lijn Strapless met Pailletten
1% koopUSD $ 49.99
 Lanting Bride® Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Een-schouder Grote maten / Petite met Gerimpeld / Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Strapless Kort / Mini Satijn met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de grond Taffeta Bruidsmeisjesjurk - Vetersluiting A-lijn / Prinses Strapless Grote maten / Petite metKralen /
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Tot de knie Korte mouw Kant / Taffeta - Kralen / Bloem(en) /
1% koopUSD $ 109.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest