English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (310 reviews)
Schrijf een review
  • Door Naz
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2012

UITELICHTE REVIEW

Hi, I was very nervous about ordering a dress abroad online. But for that money I had to give it a try... Ordered the dress on the 16/08 got delivered on the 27/08 to Belgium. Standard size and it fits perfect! The dress is beautiful maked, to my opinion even better then what you can buy in the stores here for a lot of more money. For Belgium count about 25€ more for the import costs. I will buy again from litb. Beautiful dress, can't wait to wear it on my big day :))))))))

Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Parfaite!!!
  • Geverifieerde Koper
  • May 08, 2013

Robe achetée pour un mariage où je serai demoiselle d'honneur. WoW!! Reçue en peu de temps!! Elle me fait comme un gant!! Le tissus est de qualité!! Je suis extrêmement étonnée et heureuse de mon achat!! Je vais commander de nouveau c'est certain!!

Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bea
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2013

Très belle robe. Commandée sur mesure, elle est parfaitement ajustée. Finition soignée. Le soutien gorge intégré est d'un grand confort avec une attache ajustable. La couleur Rubis est très jolie. Le délai de livraison a été de 10 jours. Très impressionnant!!
Je prépare une nouvelle commande.

Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Meemish
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 28, 2012

This dress is fantastic!

In the pictures it's straight out of box (tags intact too :)), so it's not that "puffed out " or ironed.. but I wanted to send the pics anyway!
It's really, really comfortable to wear and quality is fantastic! Good job! Better than it looks on the webshop or maybe it's just the model that is awesome.. ;)

Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lisa
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 07, 2012

The dress was even better than I expected! It is super cute and sturdy. The material is nice. Everyone loved it.

Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mirlene Aredes
  • May 17, 2011

minha opiniao e q todos vestidos sao lindos eu sou cabeleleira e fotografa eu fiz um cabelo de uma noiva e o vestido dela era lindo e eu acho q era ums dos mas bonitos q eu ja vi e olha q eu faco muitas noiva e eu virei amante deste sail entao eu busco vestidos p todas minhas clientes e principalmente p min ne kkkkkkkkk

Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Julia
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2011

ach was solls :) hier ein paar bilder, damit ihr eine vorstellung habt

Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elena
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2010

als ich das Kleid bekommen habe, war ich einfach nur begeistert. Der Schnitt ist wunderfoll und die Lieferung war vertrauenswürdig. Ich kann es nur empfehlen das Kleid auch zu kaufen.

Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hillegonda
  • Geverifieerde Koper
  • May 05, 2014

in één woord geweldig,echt een prachtige kwaliteit

Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tiahuber
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2016

Hab mir dieses Kleid maßgeschneidert schicken lassen und für meinen Abiball angezogen. Fand es toll, da es so voluminös ist. Man braucht auch keinen BH drunter, da dieser sozusagen bereits eingenäht ist.

Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Zwart jurkje Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Sjerp / Lint
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Elegant / Vetersluiting A-lijn Hartvormig met Strik(ken)
1% koopUSD $ 59.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Strapless Grote maten / Petite met Kristaldetails / Drapering / Ruches
1% koopUSD $ 79.99
 Kort / Mini Tule Bruidsmeisjesjurk - Vetersluiting A-lijn Hartvormig met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 69.99
 Huwelijksreis / Cocktailparty / Formele avonden / Sweet 16 Jurk A-lijn Een-schouder Tot de knie Chiffon met Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 Kort / Mini Organza Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Baljurk Strapless Grote maten / Petite met Strik(ken) / Pick-up rok / Kruiselings
1% koopUSD $ 62.99
 Tot de knie Chiffon / Stretchsatijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn Bandjes Grote maten / Petite met Drapering / Ruches
1% koopUSD $ 80.99
 A-lijn / Baljurk / Prinses Tot de grond Bloemenmeisjesjurk - Satijn / Tule Mouwloos Bateau met Kralen / Drapering
1% koopUSD $ 69.99
 Tot de grond Satijn Bruidsmeisjesjurk - Vetersluiting Trompet / zeemeermin Strapless Grote maten / Petite met Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 Jurk - Kort / Mama en ik A-lijn / Prinses Een-schouder Tot de knie Chiffon met Drapering / Sjerp / Lint / Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 Tot de knie Kant Bruidsmeisjesjurk A-lijn Scoophals Grote maten / Petite met Bloem(en) / Kant
2% koopUSD $ 80.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-knielange koningin anne satijn / tule
2% koopUSD $ 89.99
 Tot de knie Kant / Charmeuse Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Bateau Grote maten / Petite met Drapering / Kant
2% koopUSD $ 69.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Hartvormig / Spaghettibandjes Grote maten / Petite metDrapering / Bloem(en) /
3% koopUSD $ 79.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Een-schouder Grote maten / Petite met Kralen / Drapering / Zijdrapering
3% koopUSD $ 69.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn Halter / V-hals Grote maten / Petite met Strik(ken) / Sjerp / Lint
3% koopUSD $ 79.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Een-schouder Grote maten / Petite met Bloem(en) / Zijdrapering
4% koopUSD $ 69.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn / Prinses V-hals Grote maten / Petite metStrik(ken) / Drapering / Sjerp / Lint
4% koopUSD $ 69.99
 Tot de knie Chiffon / Kant Bruidsmeisjesjurk A-lijn Bateau Grote maten / Petite met Kant
4% koopUSD $ 80.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Transformeerbare jurk A-lijn Een-schouder / Strapless / V-hals Tot de grond Jersey met
5% koopUSD $ 89.99
 Tot de grond Chiffon / Kant Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Bateau Grote maten / Petite met Kant / Sjerp / Lint
5% koopUSD $ 71.99
 Tot de grond Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Strapless Grote maten / Petite met Knopen / Drapering / Bloem(en) / Sjerp / Lint
5% koopUSD $ 79.99
 Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Vierkant Grote maten / Petite met Drapering
6% koopUSD $ 79.99
 Lanting bruid prinses petite / grote maten trouwjurk-asymmetrische strapless tule
6% koopUSD $ 119.99
 Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn Hartvormig Grote maten / Petite met Drapering / Gerimpeld / Ruches
6% koopUSD $ 79.99
 Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Bateau Grote maten / Petite met Strik(ken) / Zakken / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 79.99
 Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Halter met Drapering
1% koopUSD $ 53.99
 Tot de knie Chiffon / Taffeta Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Strapless / Hartvormig Grote maten / Petite met Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn Met sieraad Grote maten / Petite met Kralen / Kant
1% koopUSD $ 89.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn Bandjes Grote maten / Petite met Bloem(en) / Gerimpeld / Zijdrapering / Ruches
1% koopUSD $ 69.99
 Tot de knie Tule Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn / Prinses Met sieraad Grote maten / Petite metAppliques / Kralen / Kristaldetails
1% koopUSD $ 79.99
 Kort / Mini Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Hoge nek / Een-schouder / Strapless / V-hals met
1% koopUSD $ 39.99
 A-lijn / Baljurk Tot de enkel Bloemenmeisjesjurk - Katoen / Tule / Pailletten / Polyester Mouwloos Met sieraad met
1% koopUSD $ 39.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Kleurgradatie A-lijn Scoophals Grote maten / Petite met Ruches
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal / Bruiloft Jurk - Doorzichtig A-lijn / Prinses V-hals Asymmetrisch Kant met Kant
1% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Tot de knie Bloemenmeisjesjurk - Zijde Halter met
1% koopUSD $ 39.99
 Tot de grond Satijn Bruidsmeisjesjurk Trompet / zeemeermin Halter / V-hals Grote maten / Petite met Strik(ken) / Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 69.99
 Tot de knie Kant / Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn Scoophals met Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 69.99
 Tot de knie Organza Bruidsmeisjesjurk A-lijn Strapless Grote maten / Petite met
1% koopUSD $ 69.99
 Kort / Mini Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn Bateau Grote maten / Petite met Strik(ken)
1% koopUSD $ 79.99
 bruid bruidsmeisje trouwjurken accessoires wit 2-hoepel petticoat onderrok
1% koopUSD $ 16.99
 Kort / Mini Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Bateau Grote maten / Petite met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 59.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-knielange scoop taft / tule
1% koopUSD $ 109.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest