English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (23 reviews)
Schrijf een review
  • Door Janny
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 28, 2012

De jurk is mooi maar iets te wijd aan de bovenkant. Hoe kan ik dit innemen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door the.abels
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2014

Just beautiful, thank you team

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jngriffiths1
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 08, 2014

Cannot fault these people they do exactly what they say. Dress made to measure beautiful and as described. Perfectly packed for its long journey. Very happy!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door BRM
  • Sep 08, 2013

Excellent customer service for company

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dawn
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 06, 2013

Beautiful dress, very well made. Excellent customer service. Very pleased as repeat customer.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mimi
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2013

My dress arrived today and I am thrilled with it. Having sent in my specific measurements, this dress fits me perfectly. It is fully lined, including built in bra cups. It is beautiful!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Евгения
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 01, 2012

Платье чудесное, в реальности смотрится даже лучше, чем на фото. Единственный минус сзади отсутствует шлица, поэтому подниматься, к примеру, по лестнице может быть не очень удобно, но это всетаки мелочи.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anita jones
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 21, 2012

I HAVE JUST RECEIVED MY BEAUTIFUL DRESS THAT I ORDERED FROM LIGHTINTHEBOX, IT CAME ON TIME WAS PACKAGED VERY WELL, FITS LIKE A GLOVE. IF YOU ORDER ANY DRESSES FROM THIS WEB SITE ITS GOOD IDEA TO CHECK YOUR MEASUREMENTS ON THE SIZE GUIDE, I ORDERED A SIZE 6, ALTHOUGH I WOULD NORMALLY BUY NO LESS THAN A SIZE 8. EXCELLENT SERVICE THANKYOU LIGHTINTHEBOX. HAPPY CUSTOMER!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Leslie Price
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 12, 2012

I have recieved my order in exceptional time ,Beautifully made dress,Iam very happy,will defenantly purchase from this company in the future

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door AliceHamilton
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 26, 2012

This dress was bought for a wedding and it was just what I wanted. It was a little long but that is only a matter of choice. The quality and workmanship was great.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Chiffon / Kant - Drapering / Kant / Ruches
4%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Bloem(en) / Zijdrapering / Kruiselings
1% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Appliques
1% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Kant / Satijn - Knopen / Kant
1% koopUSD $ 139.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Korte mouw Chiffon - Appliques / Kralen / Gerimpeld / Kruiselings
1% koopUSD $ 59.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Lange mouw Polyester -
2% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie Halve mouw Satijn - Appliques / Kralen / Kruiselings
2% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Drapering
3% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Korte mouw Kant / Taffeta - Kralen / Bloem(en) /
3% koopUSD $ 139.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie Korte mouw Chiffon - Drapering / Bloem(en) / Kruiselings
3% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Over de knie Korte mouw Chiffon - Appliques / Kralen
4% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon - Kralen / Kruiselings
5% koopUSD $ 119.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Met sieraad / Bandjes Grote maten / Petite met Kralen / Sjerp / Lint / Kruiselings
5% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Chiffon / Taffeta - Ruches
5% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal / Bruiloft Jurk - Doorzichtig A-lijn / Prinses V-hals Asymmetrisch Kant met Kant
6% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie Halve mouw Chiffon - Kralen / Gerimpeld
6% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Halve mouw Kant / Stretchsatijn - Kristaldetails / Kant /
7% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Kant / Sjerp / Lint
8% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Korte mouw Chiffon - Kralen / Kristaldetails / Ruches
8% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest