English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (23 reviews)
Schrijf een review
  • Door Мария
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 09, 2013

Платье для высоких, у меня рост 1,63 и оно в своей оригинальной длинне совсем на мне не смотрится. Есть недочеты по качеству - платье не очень акуратно выполнено в плане пошива, например, ажурная накидка пришита к груди буквально одной ниткой, которая сразу вылезла. Для груди объем слишком большой, я обычно беру размер 6, но в этом платье идеально села только талия - по бедрам оно несоизмеримо с талией большое и в груди слишком много - для 3-4 размера. В целом, я буду платье обрезать и ушивать в рукавах, тогда оно будет выглядеть гораздо лучше. Первое фото - оригинал, второе - то, что я собираюсь сделать с ним. Платье не повседневное, только на праздник или корпоратив.

URIT - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon URIT - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Beth2103
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 14, 2014

This dress is gorgeous! It is well made and looks great on me. The only problem is the sewn-in bra. It is too big and will have to be altered. I just love this dress, so I am going to keep it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door the.abels
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2014

Just beautiful, thank you team

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jngriffiths1
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 08, 2014

Cannot fault these people they do exactly what they say. Dress made to measure beautiful and as described. Perfectly packed for its long journey. Very happy!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vicki
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 06, 2013

Beautifully made and measurements were perfect! The color is a little different than expected but all okay. Thanks

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door BRM
  • Sep 19, 2013

Excellent customer service for company

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dawn
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 06, 2013

Beautiful dress, very well made. Excellent customer service. Very pleased as repeat customer.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door florence
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2013

Tissu, forme, couleur : très bien
Malheureusement un peu serrée à la taille et aux hanches. Comme le tissu est épais avec double épaissur, cela donne un impression pas très agréable. Se méfiez et commandez légèrement plus large que ses vraies mensurations

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CJ
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 15, 2013

Ordered the dress and opted for made to measure. The dress arrived three weeks later - the workmanship and quality was first class. Unfortunately though although it fitted well from the bust down the actual bra bit gaped. I contacted Customer Services who were very helpful - the top needed a couple of darts to make it wearable. Rather than send it back it was agreed that a local dressmaker would make the alterations and Customer Services gave me a refund to cover the cost. Very satisfactory

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mimi
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2013

My dress arrived today and I am thrilled with it. Having sent in my specific measurements, this dress fits me perfectly. It is fully lined, including built in bra cups. It is beautiful!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 URIT - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
6%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 Strakke/kolom taffeta bruidsmoederjurk met V-hals, knielengte
9% koopUSD $ 89.99
 PATTY - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
7% koopUSD $ 79.99
 VESNA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
5% koopUSD $ 89.99
 a-lijn juweel vloer-lengte stretch satijn en kant moeder van de bruid jurk (682760)
3% koopUSD $ 89.99
 a-lijn juweel knielange chiffon moeder van de bruid jurk met een wrap
3% koopUSD $ 89.99
 a-lijn spaghettibandjes knie-lengte taffeta moeder van de bruid jurk met een wrap
3% koopUSD $ 89.99
 EVACSA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 89.99
 HENYE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Kant
3% koopUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 79.99
 Strakke/kolom taffeta en kanten bruidsmoederjurk met boothals en strijksleep
2% koopUSD $ 119.99
 trompet / mermaid sweetheart vloer-length taft en kant moeder van de bruid jurk (618844)
2% koopUSD $ 129.99
 schede / column juweel chiffon en tule moeder van de bruid jurk (612492)
2% koopUSD $ 89.99
 schede / kolom v-hals knie-lengte chiffon matte satijn moeder van de bruid jurk
2% koopUSD $ 79.99
 MAIDENHEAD - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero
2% koopUSD $ 109.99
 UTINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
2% koopUSD $ 89.99
 ALEXANDRINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 QUENDY - van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 schede / column sweetheart knielange satijn moeder van de bruid jurk (682804)
1% koopUSD $ 99.99
 trompet / zeemeermin bateau knielange tule en chiffon moeder van de bruid jurk (682759)
1% koopUSD $ 99.99
 schede / column juweel knielange chiffon en kant moeder van de bruid jurk (618836)
1% koopUSD $ 99.99
 a-lijn strapless taft moeder van de bruid jurk (612490)
1% koopUSD $ 119.99
 a-lijn bateau chiffon en kant moeder van de bruid jurk (612471)
1% koopUSD $ 99.99
 schede / column juweel satijn chiffon moeder van de bruid jurk (612470)
1% koopUSD $ 109.99
 schede / kolom strapless chiffon en kant moeder van de bruid jurk (605581)
1% koopUSD $ 139.99
 trompet / mermaid halster v-hals vloer-lengte satijn moeder van de bruid jurk (605561)
1% koopUSD $ 129.99
 schede / column scoop knielange chiffon moeder van de bruid jurk (551489)
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest