English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

|

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (95 reviews)
Schrijf een review
  • Door MK
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 14, 2012

The dress is just like the picture. I had it handmade and that was a great choice. But when you're measuring yourself, You should not depart from the real size, because they keep count with how it falls, I wear it without a bra and I feel comfortable in it! I really commend this dress, I will outdo all your expectations!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Manuela
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 10, 2012

Goed afgewerkte japon. Snelle levering.
stof erg mooi. lengte ruim genoeg, kun je eenvoudig aan laten passen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nrsc1008
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 16, 2014

O vestido chegou, exatamente com as medidas que pedi, tecido, no tempo estimado. Compraria novamente.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kathleen hadwic
  • Jul 11, 2014

These people are very good,I had a problem and they sorted it as best they ca,I will always recommend them to my friends and family,

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vmsalinas1
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 07, 2014

I received my dress sooner than expected....it is very beautiful and even prettier than it looked in the picture.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bárbara
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2014

O vestido é idêntico as fotos. Tecido e acabamento ótimo. A numeração também é de acordo com a tabela.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bev99ward
  • Geverifieerde Koper
  • May 20, 2014

The dress is beautiful. It was custom made and fits perfectly. Thank you.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door a.maciel81
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2014

el vestido esta muy bien elaborado

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door smsschoolnurse
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 03, 2014

Beautiful garment. It fit my daughter perfectly. Thank you!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door helle_svahn
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2014

den levede ikke helt op til forventningen i forhold til billedet

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 USHMA - Avondjurk van Chiffon
27%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.29
 YENTE - Avondjurk van Chiffon
7% koopUSD $ 88.49
 JELENA - Avondjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 88.49
 KLEA - Avondjurk van Organza
5% koopUSD $ 88.49
 NASTASIA - Avondjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 98.99
 chiffon schede / kolom v-hals vegen / borstelen trein avondjurk geinspireerd door Mila Kunis
4% koopUSD $ 88.49
 MARIAM - Avondjurk van Chiffon en Satijn
3% koopUSD $ 79.29
 ESTELLA - Avondjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 117.99
 ZUZANA - Avondjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 88.49
 EVLAMBIA - Avondjurk van Chiffon en Satijn
2% koopUSD $ 79.29
 TINKA - Avondjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 88.49
 MESQUITE - Avondjurk van Chiffon en Elastisch Geweven Satijn
2% koopUSD $ 98.99
 a-lijn juweel sweep / borstel trein chiffon avondjurk met split vooraan geinspireerd door Ziyi Zhang
2% koopUSD $ 117.99
 CERELIA - Avondjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 88.49
 a-lijn strapless vegen / borstelen trein chiffon avond / prom dress (254531)
2% koopUSD $ 79.29
 MILANA - Avondjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 ANNORA - Avondjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 88.49
 GOLDA - Avondjurk van Satijn
2% koopUSD $ 98.99
 FELISA - Avondjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 85.49
 LYNSAY - Avondjurk van Taf
2% koopUSD $ 98.99
 POMPANO BEACH - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.69
 BROOKLYNN - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.29
 YENNIFER - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 77.99
 DJENEBA - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 100.49
 KNOXVILLE - Avondjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 88.49

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest