English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 JOUR JOURS JOURS 01 : 01 : 02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (109 reviews)
Schrijf een review
  • Door MK
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 14, 2012

The dress is just like the picture. I had it handmade and that was a great choice. But when you're measuring yourself, You should not depart from the real size, because they keep count with how it falls, I wear it without a bra and I feel comfortable in it! I really commend this dress, I will outdo all your expectations!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Manuela
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 10, 2012

Goed afgewerkte japon. Snelle levering.
stof erg mooi. lengte ruim genoeg, kun je eenvoudig aan laten passen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door FlaviaItalia
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2014

Semplicemente perfetto. Tessuto bello e rifiniture curate. Bella qualità, calza a pennello!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Roseli.diniz
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 24, 2014

Just received the dress and is perfect. Very good quality. Customer service was great too (I put the wrong address and they contacted me straight away. I will definitively be ordering from LIB again. Thanks

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fishera17
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 10, 2014

This is really gorgeous. It came in my first ever order and I was worried in case I had got the size wrong but no, a size 16 fits a bust size of 40 really well. This dress is classy and sexy at the same time. Being only 5ft tall it is too long for me but I expect all long dresses to be too long and have experience in shortening them to fit me. There were customs charges on delivery, of about £25 but the dress was worth the extra expense.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door guadalupebernal
  • Oct 29, 2014

USHMA - Vestido de Noche de Gasa #00054034

Me gustaria ver este modelo en diferentes colores para decidir cual me conviene para mi evento y mandar mi talla y saber si puedo hacer el deposito en efectivo en banco yo soy de mexico, por favor mandar a mi correo preferentemente los colores en , verde varios tonos, en rojo, azul cielo,

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door abigail
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 25, 2014

It's perfect!! So happy with my order!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sandramazza1
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 17, 2014

Muito boa qualidade, e obedece as medidas fornecidas, gostei bastante.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kcolt1211
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2014

I ordered this dress for my son's wedding. I spent hours on the web looking at site after site and I was very discouraged by the choices. When I stumbled on this site I thought I was in heaven. I ordered the gown with custom measurements and was thrilled when it arrived ahead of schedule and -- wonder of wonders --- it fit perfectly. The quality of the fabrics and the workmanship exceeded my expectations. I will absolutely order from this site again and I have already recommended it to everyone I know.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nadia.dncosta
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2014

Vestido lindo e muito bem acabado. Fiquei realmente muito satisfeita com a qualidade de tudo. Só o prazo de entrega que achei um tanto bem demorado. Comprei no final de 07/2014 e recebi hoje, dia 25/09/2014. Mas fora isso, o produto é de excelente qualidade.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 USHMA - Avondjurk van Chiffon
22%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.29
 Strakke/kolom schouderafhangende chiffon en tule avondjurk, vloerlengte (551359)
7% koopUSD $ 99.99
 schede / kolom v-hals vloer-lengte appliques chiffon avondjurk (612415)
4% koopUSD $ 100.49
 A-lijn prinses verfijnde chiffon avondjurk met v-hals, vloerlengte
4% koopUSD $ 98.99
 a-lijn v-hals vloer-length jersey avondjurk (759997)
4% koopUSD $ 79.29
 a-lijn strapless vegen / borstelen trein chiffon avond / prom dress (254531)
4% koopUSD $ 79.99
 schede / kolom v-hals natuurlijke vloer-length georgette avond jurk (759999)
4% koopUSD $ 87.09
 chiffon schede / kolom v-hals vegen / borstelen trein avondjurk geinspireerd door Mila Kunis
3% koopUSD $ 100.50
 a-lijn v-hals vloer-length chiffon en tule avondjurk
3% koopUSD $ 98.99
 Schede / column vierkante vloer-length chiffon En Stretch satijnen avondjurk
3% koopUSD $ 79.99
 A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geinspireerd door Ziyi Zhang
3% koopUSD $ 127.98
 A-line Jewel Floor-length Georgette Evening Dress (LF196)
2% koopUSD $ 59.39
 schede / kolom v-hals vegen / borstelen trein chiffon avond / prom dress
2% koopUSD $ 107.99
 A-lijn chiffon avondjurk met boothals, vloerlengte
2% koopUSD $ 85.49
 schede / kolom bandjes vloer-lengte stretch satijn en kant avondjurk
2% koopUSD $ 79.99
 schede / kolom v-hals vallen sweep / borstel trein georgette avondjurk (759905)
2% koopUSD $ 89.69
 schede / column scoop vloer-length chiffon avondjurk
2% koopUSD $ 117.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
2% koopUSD $ 79.99
 a-lijn hoge hals enkellange kanten avondjurk (699490)
2% koopUSD $ 79.99
 a-lijn geliefde vloer-lengte organza en stretch satijn avond / prom dress (663685)
2% koopUSD $ 99.99
 Strakke/kolom chiffon avondjurk met V-hals en strijksleep
2% koopUSD $ 79.29
 a-lijn een schouder thee-length tule cocktail / prom jurk geinspireerd door Kaley Cuoco bij de Emmy\'s
2% koopUSD $ 79.99
 MESQUITE - Avondjurk van Chiffon en Elastisch Geweven Satijn
2% koopUSD $ 98.99
 [XmasSale]Trompet/zeemeermin kanten avondjurk met boothals en strijksleep (944182)
1% koopUSD $ 89.99
 FELISA - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 85.49

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest