English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.9 (31 reviews)
Schrijf een review
  • Door Sarah
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 19, 2014

Beautiful gse great with the guest book

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Helena
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 10, 2013

Wow . Must say this is very unique I love it . I'll set the guest book table off perfectly

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Judy Russell
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 21, 2013

love it, butterflies are very special to me ....just what i was looking for for my wedding....will go great with my theme

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Holly
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 28, 2012

Besutiful accent for my upcoming wedding, we also ordered the wedding glasses and the cake serving set.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door one
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 03, 2012

Beautiful and matches with the guest book!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mandy
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2012

Really nice pen. Fits in well with our butterfly theme. Received quickly. Thanks

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nikkel
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2012

Just had to have this as soon as I saw it as a surprise for my daughter's upcoming wedding - butterfly theme. Exactly as advertised - very happy with purchase!!! Now we have the matching toasting flutes, cake set, guestbook and pen set! Price is excellent, and quick shipment!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carmen
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 14, 2012

Exactly what I wanted. Great service, love shopping on this site

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door michelle mason-
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2012

really pleased with this item,great quality,and great valve .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jodie
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 15, 2011

Love the pen so much, i use it everyday now. Delivered on time, great value for the money spent, totally endorse the Light in the Box shopping experience.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest