English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (10 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door sylvianefaucon
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 08, 2014

trés joli perruque ,la couleur la texture trés bien , satisfaite

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door irinamartinetti
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 07, 2014

Très bonne qualité, sans noeud et très douce.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door siannode_22
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2014

C'est une belle perruque et j'aime les trois pièces qui peuvent se mettre avec la base comme ça on peut faire trois styles...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door av.monod
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 16, 2014

La perruque correspond à la description de l'article. Elle est jolie mais s'emmêle trop facilement.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door afrohair
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 30, 2013

The Quality and workmanship on your cosplay wigs are excellent. from the colors to the materials used i am always very satisfied.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Therri Liddell
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 30, 2013

Von der Qualität spitze finde ich. Die Perücke ist gut verarbeitet, es gibt keine filzigen Stellen unter Pony oder Scheitel, alles verläuft aalglatt.
Die Zöpfe sind wirklich sehr lang und verwuscheln daher auch schnell, aber ist auch nur logisch und leicht wieder auszukämmen.
Bei mir wurde Der Kopfteil und die Zöpfe sogar einzeln verpackt, bei einer anderen Miku Perücke die ich bestellt hab war das nicht der Fall.
Ich hatte mich in der ersten Sekunde vllt noch ein bisschen erschreckt, weil die Zöpfe im ersten Moment dehr dünn wirken, sind aber wenn man sie trägt genau wie auf dem Bild dargestellt. Ich bin sehr zufrieden damit.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SELMA SANTOS
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 19, 2013

COMPREI A MINHA PERUCA COLSPLAY VOCALOID MIKU NEVE, CHEGOU A TEMPO DE EU DESFILAR NA MINHA ESCOLA DE SAMBA, ELA SIMPLESMENTE É LINDA E EXATAMENTE COMO A FOTO. EM RAZÃO A MINHA FELICIDADE VOU FAZER UM REFRÃO DE SAMBA PRA LIGHTINTHEBOX.


"COM MUITO AMOR NO CORAÇÃO, E COM MUITA FORÇA NA GARGANTA,
VOU CANTAR EM HOMENAGEM A LIGHTINTHEBOX, QUE MUITO ME ENCANTA
COM A PERUCA COLDSPLAY NA COR AZUL E BRANCA, VOU DESFILAR NA AVENIDA
MUITO FELIZ DA VIDA, DESEJANDO A ESTA EMPRESA MUITOS ANOS DE VIDA".


VALEU EQUIPE DA LIGHTINTHEBOX.

snow miku cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door antonio
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 22, 2012

ainda não recebi o produto. já se passaram mais de 10 dias úteis.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sheena Arbor
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2012

J'ai reçu ma perruque 6jours après ma commande!!! Super contente! Elle est bien emballée et n'avait aucun noeud. En plus il y a deux filet pour les cheveux au cas ou!

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door monica
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 29, 2012

Tenho certeza que irá fazer muito sucesso no desfile que pretendo usa-la. Estou com os dedos cruzados para chegar a tempo do evento.
Ela é um fator determinante na repercussão do look que será desfilado dia 29/03

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 snow miku cosplay pruik
20%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 29.99
 [NewYearSale]Hatsune Miku Cosplaypruik
35% koopUSD $ 33.99
 camelia Gumi cosplay pruik
10% koopUSD $ 17.99
 Vocaloid Megurine Luka Pink Korte Cosplay Pruik
5% koopUSD $ 29.99
 Dangan Ronpa Kyoko Kirigiri Cosplay Pruik
5% koopUSD $ 39.99
 magneet megurine luka cosplay pruik
5% koopUSD $ 23.99
 anti de ∞ holic megurine luka cosplay pruik
5% koopUSD $ 29.99
 cosplay pruik geinspireerd door touhouproject-de belichaming van scharlaken duivel Izayoi Sakuya
5% koopUSD $ 29.99
 megurine luka cosplay pruik
5% koopUSD $ 17.49
 zatsune miku cosplay pruik
5% koopUSD $ 19.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest