English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (12 reviews)
Schrijf een review
  • Door SELMA SANTOS
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 19, 2013

COMPREI A MINHA PERUCA COLSPLAY VOCALOID MIKU NEVE, CHEGOU A TEMPO DE EU DESFILAR NA MINHA ESCOLA DE SAMBA, ELA SIMPLESMENTE É LINDA E EXATAMENTE COMO A FOTO. EM RAZÃO A MINHA FELICIDADE VOU FAZER UM REFRÃO DE SAMBA PRA LIGHTINTHEBOX.


"COM MUITO AMOR NO CORAÇÃO, E COM MUITA FORÇA NA GARGANTA,
VOU CANTAR EM HOMENAGEM A LIGHTINTHEBOX, QUE MUITO ME ENCANTA
COM A PERUCA COLDSPLAY NA COR AZUL E BRANCA, VOU DESFILAR NA AVENIDA
MUITO FELIZ DA VIDA, DESEJANDO A ESTA EMPRESA MUITOS ANOS DE VIDA".


VALEU EQUIPE DA LIGHTINTHEBOX.

snow miku cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door reymond.manon
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 08, 2015

contente du colis , bonne qualité de perruque

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door serena sassi
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2015

Parrucca in ottime condizioni e spedizione in orario.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sylvianefaucon
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 08, 2014

trés joli perruque ,la couleur la texture trés bien , satisfaite

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door irinamartinetti
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 07, 2014

Très bonne qualité, sans noeud et très douce.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door siannode_22
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2014

C'est une belle perruque et j'aime les trois pièces qui peuvent se mettre avec la base comme ça on peut faire trois styles...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door av.monod
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 16, 2014

La perruque correspond à la description de l'article. Elle est jolie mais s'emmêle trop facilement.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door afrohair
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 30, 2013

The Quality and workmanship on your cosplay wigs are excellent. from the colors to the materials used i am always very satisfied.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Therri Liddell
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 30, 2013

Von der Qualität spitze finde ich. Die Perücke ist gut verarbeitet, es gibt keine filzigen Stellen unter Pony oder Scheitel, alles verläuft aalglatt.
Die Zöpfe sind wirklich sehr lang und verwuscheln daher auch schnell, aber ist auch nur logisch und leicht wieder auszukämmen.
Bei mir wurde Der Kopfteil und die Zöpfe sogar einzeln verpackt, bei einer anderen Miku Perücke die ich bestellt hab war das nicht der Fall.
Ich hatte mich in der ersten Sekunde vllt noch ein bisschen erschreckt, weil die Zöpfe im ersten Moment dehr dünn wirken, sind aber wenn man sie trägt genau wie auf dem Bild dargestellt. Ich bin sehr zufrieden damit.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door antonio
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 22, 2012

ainda não recebi o produto. já se passaram mais de 10 dias úteis.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 snow miku cosplay pruik
36%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 29.99
 camelia Gumi cosplay pruik
18% koopUSD $ 19.99
 tomb raider lara croft hair extensions cosplay pruik
18% koopUSD $ 17.99
 magneet megurine luka cosplay pruik
9% koopUSD $ 29.99
 anti de ∞ holic megurine luka cosplay pruik
9% koopUSD $ 24.99
 cosplay pruik geinspireerd door touhouproject-de belichaming van scharlaken duivel Izayoi Sakuya
9% koopUSD $ 29.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest