English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (30 reviews)
Schrijf een review
  • Door BARTHALAY
  • Oct 15, 2014

bonjour
pourriez vous me dire si je peux avoir ce cardigan en taille 38/40 et de la même couleur que sur la photo jointe c'est le modèle que je cherche depuis longtemps et là je le trouve !! et cela serait mon cadeau d'anniversaire pour le 27 octobre 2014 vous m'en verrez très satisfaite
dans l'attente de vous lire par mail
en vous remerciant

vrouwen kabel gebreid vest met capuchon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door katghetto
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 03, 2015

Love this product. I'm very Happy with the item. Thank you

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door torre.maria.j
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2015

Soft and pretty. Not oversized, true to size

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Liz
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2015

I absolutely love this cardigan! It's my favorite. The material is soft and although it wasn't exactly large enough for my liking (I'm a size SM, but I like to feel bundled in my outerwear), it stretches with wear. Thank you!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ysblokkie
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 03, 2015

My sister loved her Christmas gift

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door garnos
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 09, 2014

very warm...just thought it would be a little bigger..fits good but would of liked it better if it was bigger

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jamac07
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 01, 2014

Love this sweater!!!! It's oversized just like the picture and it's comfy too. The delivery took very long though which was the only con. Great product though!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tasha
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 17, 2013

Although in this picture this hooded cardigan is baggy on the model, this has been one of the best purchase on line for me. Great quality worth the money,and it's soooooo warm. You won't be disappointed.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chicadee23
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 01, 2015

Sweater not as large as pictured

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cdhpc2
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2015

Good fit. Looks good. Feels soft and warm

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 vrouwen kabel gebreid vest met capuchon
44%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 41.99
 Vrouwen dikker Fleece Hoodie Coat
20% koopUSD $ 16.99
 vrouwen chiffon luipaard cape
3% koopUSD $ 6.99
 Winter Hooded Faux Fur Collar Wollen Blend Cape Coat
3% koopUSD $ 29.99
 Women\'s Casual Fleece Lining Zipper Thicken Hoodie Sweatshirt Coat
2% koopUSD $ 29.99
 Normaal - Medium - Jas ( Wol )voor Casual/Werk met Lange mouw
1% koopUSD $ 21.99
 Lang - Dik - Jas (Tweed)voor Casual/Werk met Lange mouw
1% koopUSD $ 38.99
 Lang - Medium - Jas ( Katoenmixen )voor Casual/Grote maten met Lange mouw
1% koopUSD $ 22.99
 vrouwen slank gesneden blazer met faux leren jas
1% koopUSD $ 27.99
 vrouwen bont kraag korte jas met riem
1% koopUSD $ 24.59
 Vrouwen Leuke Vacht Hoodie Coat
1% koopUSD $ 43.99
 Normaal - Medium - Dons ( Polyester/Katoenmixen )voor Casual met Lange mouw
1% koopUSD $ 29.99
 Lang - Medium - Jas ( Katoen )voor Vintage/Casual/Feest/Werk/Grote maten met Mouwloos
1% koopUSD $ 31.99
 Kort - Medium - Parka ( Katoenmixen )voor Bodycon/Casual/Werk met Lange mouw
1% koopUSD $ 22.99
 De Taichang ™ vrouwen klinknagel kort jasje
1% koopUSD $ 8.99
 vrouwen effen kleur lange losse fleece hoodie met een laag
1% koopUSD $ 16.99
 Vrouwen met capuchon Loose Fit Asymmetrische lange mouwen Uitloper
1% koopUSD $ 21.99
 vrouwen contrasterende kleur retro jas
1% koopUSD $ 41.99
 Damesmode Casual chiffon Patchwork Blazer Jassen
1% koopUSD $ 16.99
 Dames Casual Koord Military Army Green Hoodie trenchcoatjasje
1% koopUSD $ 31.99
 Lang - Medium - Parka ( Overige )voor Bodycon/Casual/Feest/Werk met Lange mouw
1% koopUSD $ 38.99
 vrouwen pure lint vleugels engel vrije tijd hooded fleece jas
1% koopUSD $ 16.99
 Women\'s Snow Deer Printed Fleece Thickening Hoodies Fur Hooded Coat Warm Cardigan More Colors
1% koopUSD $ 31.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest