English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4 (71 reviews)
Schrijf een review
  • Door jeffrey_smittie
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 15, 2015

Draaid nog steeds in en rond om het huis

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door luc.keisers
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 13, 2014

super goede camera werkt perfect een aanrader ,enkel de sit vipcam.org wekt niet meer andere opties zoeken voor toepassing op afstand

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door erik.hamwijk
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 01, 2014

Ben zeer tevreden alleen jammer moest invoer rechten betalen

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door peter
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 06, 2015

Goed ontvangen, snel geleverd. In eerste instantie wel problemen om de camera met wifi aan de praat te krijgen, bekabeld werkt deze prima. poort van de router staat open, wifi via het menu ingesteld, maar hij leek geen verbinding maken via wifi.

Nu blijkt dat de camera wel werkt met wifi, hij is te benaderen via de app op mijn iphone en ipad,
(IP Cam viewer pro). De camera is dus niet via wifi te bereiken met ipcamsearch.exe

Hij is ook niet zichtbaar in explorer en/of google chrome, maar wel via de App IP CAM Viewer pro, dit terwijl ik hier de zelfde instellingen gebruik.

Voor mij is dit voldoende, ik trek voor de zekerheid wel even een UTP kabel.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hans
  • Apr 03, 2015

ik vind de camera niet goed weer geven kan hem niet helder krijgen wat ik er ook aan doet

licht val van ander licht en dan zie je niets meer dus dat is niet goed groetjes hans

Antwoord(1) Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elsato
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2014

Ik heb reeds meerdere zaken via dhgate gekocht en moest voor deze ( zelfs voor een hoger bedrag ) nooit geen import kosten betalen . Nu dus wel ?

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fransvanherpt
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 07, 2014

Lijkt eindelijk prima te werken. De bijgeleverde adapter, is nu gebleken, is defect! Nu zien of ik een nieuwe krijg??

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door FINITO_75
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 15, 2017

la camara funciona perfectamente y es adecuada a su precio

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door antti
  • Geverifieerde Koper
  • May 12, 2016

hintaan nähden ihan ok tuote tuli aika nopsaan , elikä nopeaa ja luottetavaa palvelua kaikin puolin ei valittamista.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door richard.mai
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 06, 2015

Toller Artikel funktioniert besser als gedacht. Nur zu empfehlen!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Waterdichte draadloze pan/tilt/zoom IP-buitencamera met 3x optische zoom en IR-cut, voor dag en nacht
11%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 58.64
 sricam PTZ outdoor 5x zoom megapixel-ir cut ip camera
1% koopUSD $ 100.29
 Xiaomi smart ip camera 1080p wifi cmos full hd notturna bewegingsdetectie 8x zoom
2% koopUSD $ 24.49
 sricam®720p 1.0MP ip camera draadloos p2p netwerk home security bewegingsdetectie dag / nachtzicht (Android / iPhone)
3% koopUSD $ 22.94
 Wanscam® draadloze, waterdichte IP-buitencamera met PTZ (Pan/Tilt/Zoom), 3x optische zoom en IR-Cut
4% koopUSD $ 64.59
 zoneway zw-nc870m-p outdoor 1080p hd 2,0 megapixels PTZ ir speed dome camera / 10x optische / 50m nachtzicht
5% koopUSD $ 127.49
 Draadloze Easyn® pan/tilt/zoom 1,3MP  IP-buitencamera met 3x digitale zoom en nachtzicht
6% koopUSD $ 72.24
 ouku® 720p megapixel h.264 draadloze PTZ ONVIF wifi ip bewakingscamera
7% koopUSD $ 20.39
 Waterdichte draadloze Wanscam® Bullet  IP-buitencamera met gratis P2P (1/4" kleuren CMOS-sensor)
9% koopUSD $ 31.44
 wanscam® ptz ip camera dag nacht Wi-Fi Protected Setup bewegingsdetectie p2p draadloze
10% koopUSD $ 24.64
 Foscam fi8919w 0.3MP ip camera draadloze waterdichte afstandsbediening toegang ir-cut outdoor bewakingscamera
11% koopUSD $ 79.89
 VSTARCAM 1.0 MP PTZ Buiten with IR-cut 128(Waterdicht Dag Nacht Bewegingsdetectie Dubbele stream Externe toegang IR-cut Wifi Protected
12% koopUSD $ 90.94
 1.0 MP Mini Binnen with Dag Nacht / IR-cut 64(Dag Nacht / Bewegingsdetectie / Externe toegang / IR-cut / Wifi Protected Setup / Plug &
13% koopUSD $ 21.24

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest