English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.2 (62 reviews)
Schrijf een review
  • Door sitesjm
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 31, 2014

Je n'arrive pas a la parametrer car le soft n'est pas le meme que les autres camera wanscam que je possede deja

De plus j'ai regle 34€ de frais de douane et je vous en demande le remboursement

Piece justificative jointe

ptz outdoor ip camera met 3x optische zoom-ir cut waterdicht dag nacht draadloze

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gute CAM
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 16, 2015

Die Kamera ist gut. Die Anleitungen sind etwas unzureichend. Die Kamera sollte wie folgt eingerichtet werden:
1) LAN-Kabel und Netzteil anschließen.
2) SearchTool.exe von der CD installieren und Kamera suchen.
* Im SearchTool kann bereits die gewünschte IP Adresse eingestellt werden
* Auf die gefundene Kamera doppelt klicken. Die weiteren Einstellungen im Internet-Browser
3) Einstellungen sind kein Problem. darauf achten, das unter Geräte Information steht:
DDNS Status: Name vom Service ERFOLGREICH!. Sonst die IPCAM zurücksetzen und bei jeder Einstellung den DDNS Status kontrollieren. PORT FORWARDING ist auf dem Server nicht nötig nur die Freigabe ders PORTs. Sonst funktioniert die Kamera nicht über das Internet auf einen externen Computer oder dem Handy. Das hat mich einige Zeit gekostet. E-view7 habe ich unter Android und iOS nicht zum laufen bekommen. Mit der App WANSCAM7 funktioniert es einwandfrei.

Notwendig ist z.B. bei der Fritz!Box die Einstellung in MyFritz! für die "PORT Freigaben" - bei mir habe ich PORT 99 und für die 2.IPCAM dien PORT 98 freigegeben.

Ich bin jetzt ausgesprochen zufrieden

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aurelien.pagot
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 05, 2015

Problème lors de la connexion de la caméra en wifi,et le service technique me demande des références qui ne sont ni sur la boite ni sur la caméra donc j'ai du chercher sur des blog pour résoudre mon problème.
Maintenant elle fonctionne parfaitement en wifi quand je suis en déplacement.
même si j'ai eu des frais de douane, elle m'est revenu beaucoup moi cher que dans les commerces à coté de chez moi.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dario.moleiro
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 13, 2015

( Nesta data dei esta informação ) -
Por Moleiro
Cliente Verificado
22 / 10 / 2013
Era a 1ª encomenda e estava com algumas dúvidas mas, em boa verdade, quer o prazo de entrega quer a qualidade da câmara, tanto no aspecto e design como em performances, foi totalmente superada.
Face ao valor da câmara e em comparação com outras bem mais caras poderei dizer que foi uma óptima escolha.
Espero que nas próximas encomendas os níveis se mantenham.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door csartorio
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2015

Ottimo prodotto, facile da installare e dopo mesi di funzionamento non ci sono problemi.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door oldrich.urban
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2015

Good funtionality, unreadable CD with apps

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gert.frykeras
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 09, 2015

Allt är till belåtenhet. Det tog lite för lång tid för leverans.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door karen
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 07, 2015

I cannot see what I am rating here, but must submit something otherwise the first box does not get posted

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kabelszer
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 01, 2015

Minden rendben volt kiváló termék

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nikesay
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2015

ottima con molte funzioni visione notturna perfetta

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 wanscam® indoor ptz ip bewakingscamera dag nacht draadloos (1/4 inch kleuren CMOS-sensor)
37% koopUSD $ 32.99
 wanscam® ptz outdoor ip camera met 3x optische zoom-ir cut draadloze
13% koopUSD $ 77.99
 indoor PTZ indoor ip camera dag nacht draadloos p2p (1/4 inch CMOS, lens 3.6mm)
10% koopUSD $ 28.99
 sricam® kogel ip camera waterdicht dag nacht draadloos (1/4 inch kleuren CMOS-sensor)
9% koopUSD $ 35.99
 wanscam® PTZ indoor ip camera bewegingsdetectie dag nacht p2p draadloze
9% koopUSD $ 28.99
 cotier-8-kanaals mini draagbare HD 1080p p2p netwerk videorecorder NVR (ondersteuning ONVIF, 3g, wifi)
8% koopUSD $ 42.99
 Sinocam® 4-kanaals wifi H.264 NVR-kit (4-delig, draadloos, 1 Megapixel, 3,6mm dag/nachtzicht, weerbestendige IP-camera, P2P)
5% koopUSD $ 249.99
 outdoor ip camera waterdicht nachtzicht), p2p draadloze ondersteuning iphone
3% koopUSD $ 52.99
 easyn® dome outdoor ip camera nachtzicht waterdichte dag nacht draadloze
1% koopUSD $ 105.99
 Escam Slak QD500 H.264 Dual stream 3.6MM dag / nacht waterdichte dome IP-camera en ondersteuning Mobile Detection
1% koopUSD $ 31.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest