English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (8 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door nadia hansoul
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2012

dit jurkje verraste me op een zeer positieve manier! ik dacht dat dit de minst mooie van de drie jurken zou zijn die ik besteld had, maar integendeel! de kwaliteit is zeer goed, en de mooie bordeaux kleur komt heel mooi tot zen recht op deze jurk! ik heb tot hier toe een zeer goede koopervaring bij lightinthebox en heb intussen al een nieuwe bestelling door gegeven!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door 2twenties
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2014

It took almost a month to arrive but good quality, fully lined. Extremely happy with what i got for the price. I will definitely buy from Light in the Box.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sonia sophia
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2013

Vestido maravilhoso!
Minha filha amou!!!
Muito bem confeccionado e embalado.
Agradeço a toda a equipe da Lightinthebox por tela feito tão feliz com o vestido.
Parabéns a toda a equipe!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anna
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 15, 2012

My niece is very happy with this dress. The colour, fit, length are all perfect. Thank you Light in the Box :=)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 21, 2012

Absolutely delighted with this dress! I was initally worried about ordering my bridesmaid dresses on line, but I am so happy I did. Very pleased with the quality, fit and the price. The online chat service were very helpfull when confirming any worries I had about obtaining the correct size. Great service, great dress!!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door KARINE.GADBIN
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 15, 2014

tres satisfaite du produit de grande qualité et conforme aux photos mais tres longue.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Louise
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2013

The dress arrived as specified, fits perfectly. My daugther is thrilled with it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Crystal
  • Aug 26, 2011

The dress is very nice. However, the diamond shaped pin you see pictured is very flimsy and hard to pin onto the dress where pictured. Also, the "stars" are randomly placed so don't expect symmetry.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 WICHITA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 Vloer Lengte Doek / Kant Junior bruidsmeisjesjurk - Champagne A-Lijn Scoop
1% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Donker Marine Schede / Kolom Spaghetti Bandjes
1% koopUSD $ 89.99
 HAVEN - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Lavendel A-Lijn/Prinses Spaghetti Bandjes
1% koopUSD $ 89.99
 RACHELLE - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf en Tule
1% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Koningsblauw A-Lijn Strapless
1% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Taf Junior bruidsmeisjesjurk - Jade A-Lijn/Prinses Bandjes/Vierkant
1% koopUSD $ 64.99
 Thee lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Druif A-Lijn Vierkant
1% koopUSD $ 69.99
 ULI - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 59.99
 ERYKAH - Junior Bruidsmeisjesjurk van Organza en Kant
2% koopUSD $ 99.99
 Vloer Lengte Taf Junior bruidsmeisjesjurk - Jade A-Lijn/Prinses Spaghetti Bandjes
2% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Int Blauw A-Lijn/Prinses V-hals
2% koopUSD $ 64.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Druif A-Lijn/Prinses V-hals
3% koopUSD $ 74.99
 PAVLINA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf
3% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Druif Schede / Kolom/A-Lijn Spaghetti Bandjes
3% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Zwart A-Lijn/Prinses Spaghetti Bandjes/Vierkant
4% koopUSD $ 64.99
 Sweep / Brush Sleep Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Wit Schede / Kolom Spaghetti Bandjes
4% koopUSD $ 59.99
 IZZY - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
4% koopUSD $ 64.99
 Knie-Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Donker Marine A-Lijn Bandjes
5% koopUSD $ 69.99
 MARIA JOSÉ - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
5% koopUSD $ 64.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Champagne A-Lijn/Prinses Scoop
5% koopUSD $ 64.99
 ARUN - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
6% koopUSD $ 99.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Donker Marine A-Lijn Halster
6% koopUSD $ 59.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Robijn A-Lijn/Prinses Juweel
6% koopUSD $ 74.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Hemelsblauw A-Lijn/Prinses Spaghetti Bandjes
1% koopUSD $ 89.99
 ZAIDA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 79.99
 BAYLEE - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Bordeaux A-Lijn Bandjes
1% koopUSD $ 64.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Zwart A-Lijn Bandjes
1% koopUSD $ 99.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Koningsblauw Schede / Kolom Bandjes/Vierkant
1% koopUSD $ 59.99
 BERNARDA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 MÓNICA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 71.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Zilver A-Lijn V-hals
1% koopUSD $ 89.99
 PALM BAY - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Oceaanblauw Schede / Kolom Spaghetti Bandjes
1% koopUSD $ 64.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Blozend Roze A-Lijn Een schouder
1% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Zwart A-Lijn/Prinses Spaghetti Bandjes
1% koopUSD $ 64.99
 Enkellengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Druif A-Lijn Een schouder
1% koopUSD $ 59.99
 A-lijn Tot de knie Bloemenmeisjesjurk - Katoen / Kant / Tule / Polyester Mouwloos
1% koopUSD $ 28.49
 ZELMA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 69.99
 Thee lengte Tule Junior bruidsmeisjesjurk - Fuchsia Galajurk Een schouder
1% koopUSD $ 69.99
 XERANE - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Doek/Stretch Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Salie A-Lijn Een schouder
1% koopUSD $ 69.99
 MARIYA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 64.99
 Knie-Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Zilver A-Lijn Bandjes
1% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Ivoor A-Lijn Een schouder
1% koopUSD $ 79.99
 A-line Jewel Floor-length Organza And Satin Flower Girl Dress (2174406)
1% koopUSD $ 64.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Bordeaux A-Lijn/Prinses Een schouder
1% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Organza/Taf Junior bruidsmeisjesjurk - Koningsblauw A-Lijn Halster
1% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Roze Parel Prinses Een schouder
1% koopUSD $ 69.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest