English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (9 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door nadia hansoul
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2012

dit jurkje verraste me op een zeer positieve manier! ik dacht dat dit de minst mooie van de drie jurken zou zijn die ik besteld had, maar integendeel! de kwaliteit is zeer goed, en de mooie bordeaux kleur komt heel mooi tot zen recht op deze jurk! ik heb tot hier toe een zeer goede koopervaring bij lightinthebox en heb intussen al een nieuwe bestelling door gegeven!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gardner
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 27, 2016

The dress is beautiful, great quality, and well made. The delivery came in a week early than expected. Measurements are exactly as stated in the sizing chart. Ordered the burgundy dress and color is as noted in the color chart. I would highly recommend this purchase if it is what you are looking for.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door 2twenties
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2014

It took almost a month to arrive but good quality, fully lined. Extremely happy with what i got for the price. I will definitely buy from Light in the Box.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sonia sophia
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2013

Vestido maravilhoso!
Minha filha amou!!!
Muito bem confeccionado e embalado.
Agradeço a toda a equipe da Lightinthebox por tela feito tão feliz com o vestido.
Parabéns a toda a equipe!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anna
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 15, 2012

My niece is very happy with this dress. The colour, fit, length are all perfect. Thank you Light in the Box :=)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 21, 2012

Absolutely delighted with this dress! I was initally worried about ordering my bridesmaid dresses on line, but I am so happy I did. Very pleased with the quality, fit and the price. The online chat service were very helpfull when confirming any worries I had about obtaining the correct size. Great service, great dress!!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door KARINE.GADBIN
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 15, 2014

tres satisfaite du produit de grande qualité et conforme aux photos mais tres longue.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Louise
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2013

The dress arrived as specified, fits perfectly. My daugther is thrilled with it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Crystal
  • Aug 26, 2011

The dress is very nice. However, the diamond shaped pin you see pictured is very flimsy and hard to pin onto the dress where pictured. Also, the "stars" are randomly placed so don't expect symmetry.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride® Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Spaghettibandjes Naturel met Zijdrapering / Kristallen broche
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Met sieraad Naturel met Drapering / Ruches
1% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride® Tot de knie Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Bandjes met Sjerp / Lint / Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon / Kant Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Bateau met Kant
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon / Kant Junior bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn Scoophals met Kant
1% koopUSD $ 71.99
 Lanting Bride® Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Bateau Naturel met Kralen / Drapering / Kruiselings
1% koopUSD $ 53.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon / Kant Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Scoophals met Kant
1% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Strak/kolom Bateau Naturel met Kralen / Zijdrapering
1% koopUSD $ 71.99
 Lanting Bride® Tot de enkel Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn Een-schouder met Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn V-hals met Kruiselings
1% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Bandjes Empire met Kralen / Drapering
2% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Een-schouder Naturel met Drapering / Bloem(en) / Sjerp / Lint
2% koopUSD $ 44.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Een-schouder met Kralen / Sjerp / Lint / Zijdrapering
2% koopUSD $ 80.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Prinses Een-schouder met Kristaldetails / Zijdrapering
3% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de grond Stretchsatijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Spaghettibandjes Empire met Kralen / Strik(ken)
3% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride® Tot de grond Kant / Tule Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Scoophals met Kant
3% koopUSD $ 71.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Een-schouder met Zijdrapering / Ruches
4% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de grond Kant Junior bruidsmeisjesjurk - Mama en ik Strak/kolom Met sieraad met Kant
4% koopUSD $ 71.99
 Lanting Bride® Tot de grond Organza / Pailletten Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Met sieraad Naturel metBloem(en) / Sjerp / Lint /
4% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Spaghettibandjes Naturel met Gerimpeld / Zijdrapering
5% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride® Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk Trompet / zeemeermin Hartvormig / Spaghettibandjes Naturel metKralen /
5% koopUSD $ 80.99
 Lanting Bride® Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk Trompet / zeemeermin V-hals met Kruiselings
5% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de grond Organza / Satijn Junior bruidsmeisjesjurk Baljurk Spaghettibandjes Naturel metKralen / Borduurwerk /
6% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Halter Naturel met Ruches
6% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon / Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Met sieraad Empire metStrik(ken) / Bloem(en) /
6% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Strijksleep Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Spaghettibandjes Empire met Strik(ken) / Drapering / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride® Tot de grond Organza / Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Spaghettibandjes Naturel metStrik(ken) / Pick-up
1% koopUSD $ 53.99
 Lanting Bride® Tot de grond Taffeta Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Spaghettibandjes Laag met Bloem(en) / Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Spaghettibandjes Naturel metStrik(ken) / Pick-up rok / Sjerp
1% koopUSD $ 71.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Halter met
1% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn Een-schouder met Kristaldetails / Zijdrapering
1% koopUSD $ 71.99
 Lanting Bride® Tot de enkel Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom V-hals Empire met Drapering / Kruiselings
1% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride® Tot de grond Organza / Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Spaghettibandjes Naturel metKralen / Bloem(en) /
1% koopUSD $ 71.99
 Lanting Bride® Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses V-hals Naturel met Sjerp / Lint / Kruiselings
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Bandjes Empire met Appliques / Kralen / Ruches / Kruiselings
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Tot de grond Taffeta Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Bandjes Naturel met Zijdrapering / Ruches
1% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Spaghettibandjes Empire met Ruches
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Spaghettibandjes Naturel metZijdrapering / Gelaagde ruches /
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de grond Taffeta Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Bandjes Naturel met Bloem(en) / Sjerp / Lint / Kruiselings
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Spaghettibandjes Naturel met Kralen / Split voorzijde
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Met sieraad Naturel metAppliques / Kralen / Bloem(en) /
1% koopUSD $ 44.99
 Lanting Bride® Tot de grond Organza / Taffeta Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Halter met Kralen / Strik(ken) / Kruiselings
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Scoophals Naturel met Appliques / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride® Tot de grond Kant / Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Scoophals Naturel metKant / Pick-up rok / Sjerp /
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom V-hals Naturel metBloem(en) / Sjerp / Lint /
1% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride® Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Spaghettibandjes / Geschulpt Naturel met Kant / Kruiselings
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Een-schouder met Bloem(en) / Sjerp / Lint / Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Spaghettibandjes Naturel met Kralen / Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Spaghettibandjes Empire met Bloem(en) / Ruches
1% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride® Tot de grond Taffeta Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Vierkant / Bandjes Naturel metSjerp / Lint / Kruiselings /
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Een-schouder Naturel metKralen / Strik(ken) / Drapering /
1% koopUSD $ 62.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest