English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 JOUR JOURS JOURS 01 : 01 : 02

Jouw wereldse winkel

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (8 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door nadia hansoul
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2012

dit jurkje verraste me op een zeer positieve manier! ik dacht dat dit de minst mooie van de drie jurken zou zijn die ik besteld had, maar integendeel! de kwaliteit is zeer goed, en de mooie bordeaux kleur komt heel mooi tot zen recht op deze jurk! ik heb tot hier toe een zeer goede koopervaring bij lightinthebox en heb intussen al een nieuwe bestelling door gegeven!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door 2twenties
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2014

It took almost a month to arrive but good quality, fully lined. Extremely happy with what i got for the price. I will definitely buy from Light in the Box.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door KARINE.GADBIN
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 15, 2014

tres satisfaite du produit de grande qualité et conforme aux photos mais tres longue.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Louise
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2013

The dress arrived as specified, fits perfectly. My daugther is thrilled with it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sonia sophia
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2013

Vestido maravilhoso!
Minha filha amou!!!
Muito bem confeccionado e embalado.
Agradeço a toda a equipe da Lightinthebox por te-la feito tão feliz com o vestido.
Parabéns a toda a equipe!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anna
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 15, 2012

My niece is very happy with this dress. The colour, fit, length are all perfect. Thank you Light in the Box :=)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 21, 2012

Absolutely delighted with this dress! I was initally worried about ordering my bridesmaid dresses on line, but I am so happy I did. Very pleased with the quality, fit and the price. The online chat service were very helpfull when confirming any worries I had about obtaining the correct size. Great service, great dress!!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Crystal
  • Aug 26, 2011

The dress is very nice. However, the diamond shaped pin you see pictured is very flimsy and hard to pin onto the dress where pictured. Also, the "stars" are randomly placed so don't expect symmetry.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 WICHITA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
6%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 104.99
 [XmasSale]MÓNICA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
19% koopUSD $ 64.99
 [XmasSale]JULIANA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
8% koopUSD $ 59.99
 RACHELLE - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf en Tule
8% koopUSD $ 94.99
 [XmasSale]HAVEN - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
8% koopUSD $ 64.99
 PRISCILA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
6% koopUSD $ 99.99
 [XmasSale]a-lijn een schouder vloer-length chiffon junior bruidsmeisje jurk met strik
4% koopUSD $ 59.99
 [XmasSale]a-lijn prinses v-hals satijnen junior bruidsmeisje jurk (551556)
3% koopUSD $ 59.99
 schede / kolom v-hals chiffon stretch satijnen junior bruidsmeisje jurk (551554)
3% koopUSD $ 79.99
 [XmasSale]RENO - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 64.99
 PAVLINA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf
3% koopUSD $ 94.99
 FIFI - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 54.99
 [XmasSale]HYAZINTHA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf
3% koopUSD $ 49.99
 a-lijn halster vloer-length satijnen junior bruidsmeisje jurk (734025)
1% koopUSD $ 119.99
 schede / kolom banden stretch satijnen junior bruidsmeisje jurk (551552)
1% koopUSD $ 79.99
 [XmasSale]schede / column halster chiffon junior bruidsmeisje jurk (551546)
1% koopUSD $ 59.99
 IRMA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 104.99
 [XmasSale]BELLONA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 64.99
 YSABEL - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 99.99
 HERMIA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn spaghettibandjes thee-length chiffon junior bruidsmeisje jurk
1% koopUSD $ 89.99
 [XmasSale]AXINJA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 49.99
 ZAHAVAH - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn en Kant
1% koopUSD $ 94.99
 [XmasSale]LAKELAND - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 64.99
 ARUN - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 104.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest