English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (8 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door KARINE.GADBIN
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 15, 2014

tres satisfaite du produit de grande qualité et conforme aux photos mais tres longue.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door 2twenties
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2014

It took almost a month to arrive but good quality, fully lined. Extremely happy with what i got for the price. I will definitely buy from Light in the Box.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Louise
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2013

The dress arrived as specified, fits perfectly. My daugther is thrilled with it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sonia sophia
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2013

Vestido maravilhoso!
Minha filha amou!!!
Muito bem confeccionado e embalado.
Agradeço a toda a equipe da Lightinthebox por te-la feito tão feliz com o vestido.
Parabéns a toda a equipe!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anna
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 15, 2012

My niece is very happy with this dress. The colour, fit, length are all perfect. Thank you Light in the Box :=)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nadia hansoul
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2012

dit jurkje verraste me op een zeer positieve manier! ik dacht dat dit de minst mooie van de drie jurken zou zijn die ik besteld had, maar integendeel! de kwaliteit is zeer goed, en de mooie bordeaux kleur komt heel mooi tot zen recht op deze jurk! ik heb tot hier toe een zeer goede koopervaring bij lightinthebox en heb intussen al een nieuwe bestelling door gegeven!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 21, 2012

Absolutely delighted with this dress! I was initally worried about ordering my bridesmaid dresses on line, but I am so happy I did. Very pleased with the quality, fit and the price. The online chat service were very helpfull when confirming any worries I had about obtaining the correct size. Great service, great dress!!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Crystal
  • Aug 26, 2011

The dress is very nice. However, the diamond shaped pin you see pictured is very flimsy and hard to pin onto the dress where pictured. Also, the "stars" are randomly placed so don't expect symmetry.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 WICHITA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
6%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 MÓNICA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
20% koopUSD $ 79.99
 RACHELLE - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf en Tule
7% koopUSD $ 79.99
 HAVEN - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
7% koopUSD $ 89.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Bordeaux A-Lijn/Prinses Spaghetti Bandjes
5% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Bordeaux A-Lijn/Prinses Een schouder
4% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Int Blauw A-Lijn/Prinses V-hals
2% koopUSD $ 59.99
 Vloer Lengte Doek/Stretch Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Druif Schede / Kolom V-hals
2% koopUSD $ 59.99
 RENO - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 69.99
 PAVLINA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf
2% koopUSD $ 79.99
 FIFI - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 59.99
 HYAZINTHA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf
2% koopUSD $ 59.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Ivoor A-Lijn Halster
1% koopUSD $ 109.99
 Vloer Lengte Stretch Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Robijn Schede / Kolom Bandjes
1% koopUSD $ 49.99
 Knie-Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Dark Green Schede / Kolom Scoop/Bandjes
1% koopUSD $ 59.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Roze Parel Schede / Kolom Halster
1% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Doek/Stretch Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Roze Parel A-Lijn/Prinses Spaghetti Bandjes/Liefje
1% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Druif A-Lijn/Prinses V-hals
1% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Blozend Roze Schede / Kolom/A-Lijn Spaghetti Bandjes/Vierkant
1% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Champagne A-Lijn/Prinses Spaghetti Bandjes/Geschulpte Hoek
1% koopUSD $ 69.99
 Thee lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Fuchsia Schede / Kolom/A-Lijn Spaghetti Bandjes
1% koopUSD $ 69.99
 Knie-Lengte Taf Junior bruidsmeisjesjurk - Ivoor Schede / Kolom/A-Lijn V-hals
1% koopUSD $ 59.99
 ZAHAVAH - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn en Kant
1% koopUSD $ 79.99
 LAKELAND - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 59.99
 ARUN - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 IZZY - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 59.99
 ZAIDA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 79.99
 AMANDINE - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn en Tule
1% koopUSD $ 79.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest