English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (26 reviews)
Schrijf een review
  • Door Érika Paris
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 11, 2013

Gostei do conjunto. O cesto é mais pequeno do que aquilo que eu estava a espera mas entendo. Vai combinar perfeitamente com as cores da minha decoração que são preto e branco.
Chegou impecável e concerteza vou continuar a comprar no LITB.
Recomendo, excelente relação qualidade x custo.

I really enjoyed. The basket is smaller than what I was waiting but I understand. It will perfectly match the colors of my decor that are black and white.
Come clean and surely will continue to buy in litb.
I recommend, excellent value x cost.

Érika Paris

damast ontwerp bruiloft collectie set met lint strikken (5 stuks) damast ontwerp bruiloft collectie set met lint strikken (5 stuks)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door astan_r
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2015

Todo bien es como en la foto pero podrían sacar un modelo con el libro más grande

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tybouns
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2015

Très bien. Très contente des produits cependant petit bémol sur les frais de douane à 23 € non précisé à l'achat.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door yanelis82
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2015

Très agréablement surprise, très joli set.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door charleneozier
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 15, 2015

everything came packaged very nicely for a great price

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door franchestaj
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 19, 2015

its very beautiful, a little small but what can you expect for the price

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sarah
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 05, 2015

leuke set in het thema van mijn huwelijk, zag er heel chic uit

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jr_banna2011
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 11, 2014

I love everything about these, they are beautiful and great quality for the price!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door francoishenault
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 19, 2014

Très. Beau et pas cher crayon avec bonne base solide

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door keyskrystal
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2014

I'm not rating a 5 because of the flower girl basket. To my surprise it was plastic underneath the fabric. I thought it would be all fabric and some cotton. That isn't a huge problem. My main concern is with the packaging. Everything was stuffed in a small box which was placed inside a bigger box, and the basket was bent and smashed horribly. I was so upset because its in really bad shape. I stuffed it and placed it between some books to hopefully straighten it out. I thank God I ordered these things with enough time for small repairs or replacements. My wedding isn't until September so I have a few months to see if it'll be better. Overall this is a very pretty set. I am grateful to purchase it at a discounted price because for all 5 pieces the price is awesome. I would recommend these products.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 damast ontwerp bruiloft collectie set met lint strikken (5 stuks)
50%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 38.99
 damast de teken bruiloft gastenboek en pen set in satijn met lint teken in boek
22% koopUSD $ 14.99
 ivoren bruiloft gastenboek en pen set met parel accenten ondertekenen boek
9% koopUSD $ 14.99
 bloemenmand in wit satijn met rode borduurwerk bloem meisje mand
4% koopUSD $ 9.99
 gepersonaliseerde vingerafdruk schilderij canvas prints - bloemen (inclusief 6 inktkleuren, lijst niet meegeleverd)
4% koopUSD $ 28.99
 diamant rasterpatroon wit satijnen bruiloft collectie set (4 stuks in te stellen)
4% koopUSD $ 38.99
 verzameld elegantie satijn trouwring toonder kussen
4% koopUSD $ 15.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest