English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

|

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (17 reviews)
Schrijf een review
  • Door Tess
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2012

UITELICHTE REVIEW

it is a gorgeous product beatyfull collors

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lacasseisa22
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 21, 2014

tres belle acticle pour mon mariage

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door amalya
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2014

Thanks a lot! Cant wait to use it

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door amymcgill
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2014

great quality and great price, ready for the wedding!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bulbocodium
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 24, 2014

Vraiment très satisfaite de cet achat! le livre d'or est un peu plus petit qu'espéré, mais l'ensemble est très sympa!
Petit bémol : 21euros de frais de douane à régler au moment de la livraison pour une commande de 34euros avec déjà 20euros de frais de ports!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door milligansisland
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 01, 2014

So happy with the whole Collection! Everything is beautiful. Can't wait to use them in our Black and White themed wedding!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Érika Paris
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 11, 2013

Gostei do conjunto. O cesto é mais pequeno do que aquilo que eu estava a espera mas entendo. Vai combinar perfeitamente com as cores da minha decoração que são preto e branco.
Chegou impecável e concerteza vou continuar a comprar no LITB.
Recomendo, excelente relação qualidade x custo.

I really enjoyed. The basket is smaller than what I was waiting but I understand. It will perfectly match the colors of my decor that are black and white.
Come clean and surely will continue to buy in litb.
I recommend, excellent value x cost.

Érika Paris

damast ontwerp bruiloft collectie set met lint strikken (5 stuks) damast ontwerp bruiloft collectie set met lint strikken (5 stuks)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door L&M
  • Geverifieerde Koper
  • May 15, 2013

In perfetto stile con il mio matrimonio... non potevo trovare di meglio!!!
Nel set c'è tutto quello che serve ed il prezzo è ottimo, e dal vivo sono ancora più belli.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Avril
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2013

Very beautiful set that co-ordinates with the wedding colors

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nanou
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 28, 2012

je trouve cet ensemble tous simplement manifique
le coussin des alliances est ni trop petit ni trop grand
le livre est de taille ideale en plus il est fourni avec son porte crayon et crayon manifique
le petit panier sera ideal pour la quette
la jartiere est ideal pour aller avec ma robe
je trouve que ses produit ont une finition exceptionelle
je suis ravi d'avoir choisi se coffret qui colle au theme de mon mariage

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 damast ontwerp bruiloft collectie set met lint strikken (5 stuks)
27%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 44.99
 damast ontwerp huwelijk gastenboek en pen set in satijn met lint
20% koopUSD $ 14.99
 damast ontwerp bloem meisje mand
8% koopUSD $ 9.29
 damast trouwring kussen met witte strik
6% koopUSD $ 9.29
 glinsterende schemering bruiloft collectie in wit en zwart accent (5 stuks)
4% koopUSD $ 43.64
 deluxe liefdevolle harten huwelijk collectie set (6 stuks)
4% koopUSD $ 37.99
 zwart-witte bruiloft verzameling die is ingesteld met strik knoop (3 stuks)
2% koopUSD $ 29.99
 struisvogelveren bruiloft pen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 7.03
 klassieke bruiloft collectie in ivoor satijn (5 stuks)
1% koopUSD $ 44.99
 klassieke bruiloft collectie in wit satijn (3 stuks)
1% koopUSD $ 29.74
 "Liefde eeuwige" witte bruiloft collectie set met strass accenten (6 stuks)
1% koopUSD $ 49.99
 damast ring kussen in satijn met sjerp en linten
1% koopUSD $ 9.99
 vette rode roos luxe bekleed bruiloft collectie set (4 stuks)
1% koopUSD $ 33.94
 "Eeuwigheid" bruiloft collectie in ivoor satijn (5 stuks)
1% koopUSD $ 49.99
 pure elegante bruiloft gastenboek en pen in satijn met decoratieve strikken
1% koopUSD $ 24.99
 dubbele harten huwelijk gastenboek in hars
1% koopUSD $ 16.99
 Victoriaanse bruiloft verzameling die is ingesteld met borduurwerk (3 stuks)
1% koopUSD $ 29.69
 pracht en praal bruiloft collectie in koninklijk blauw (4 stuks)
1% koopUSD $ 33.19
 vlinder thema bruiloft gastenboek in het wit hars
1% koopUSD $ 14.99
 witte roos gastenboek en veren pen set
1% koopUSD $ 21.89
 bruiloft collectie in wit satijn met linten (5 stuks)
1% koopUSD $ 44.99
 zuiver wit gastenboek en pen set met strik
1% koopUSD $ 18.39
 calla lelie bruiloft collectie in wihte satijn (4 stuks)
1% koopUSD $ 44.99
 bloemenmand in wit satijn met strass bloem
1% koopUSD $ 11.51
 "Roman Holiday" vintage bruiloft pen in keramische
1% koopUSD $ 11.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest