English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (30 reviews)
Schrijf een review
  • Door Érika Paris
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2012

Gostei do conjunto. O cesto é mais pequeno do que aquilo que eu estava a espera mas entendo. Vai combinar perfeitamente com as cores da minha decoração que são preto e branco.
Chegou impecável e concerteza vou continuar a comprar no LITB.
Recomendo, excelente relação qualidade x custo.

I really enjoyed. The basket is smaller than what I was waiting but I understand. It will perfectly match the colors of my decor that are black and white.
Come clean and surely will continue to buy in litb.
I recommend, excellent value x cost.

Érika Paris

damast ontwerp bruiloft collectie set met lint strikken (5 stuks) damast ontwerp bruiloft collectie set met lint strikken (5 stuks)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tess
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2012

UITELICHTE REVIEW

it is a gorgeous product beatyfull collors

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sarah
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 05, 2015

leuke set in het thema van mijn huwelijk, zag er heel chic uit

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Keilly
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 17, 2016

Igual a lo que se presenta en la foto. El envio mas rapido de lo que esperaba.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vlord54704
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2016

Product was like it showed. Received way before expected. Received in about five days. Will order from them again. Thanks for the fast processing and shipping.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Catherine
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 22, 2015

Cette collection est d'excellente qualité. Le tout était selon mes attentes.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lissetterondon
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 21, 2015

Very nice set they look even more expensive! Can't wait to use them on my wedding day!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door astan_r
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2015

Todo bien es como en la foto pero podrían sacar un modelo con el libro más grande

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door yanelis82
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2015

Très agréablement surprise, très joli set.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door charleneozier
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 15, 2015

everything came packaged very nicely for a great price

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 damast ontwerp bruiloft collectie set met lint strikken (5 stuks)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 34.99
 bruiloft collectie in ivoor satijn met kristal en parel accenten (4 stuks)
1% koopUSD $ 27.99
 strand thema bruiloft verzameling die is ingesteld met zeester en shell (4 stuks)
1% koopUSD $ 34.99
 A-Lijn / Galajurk Enkellengte Bloemenmeisjesjurk - Katoen / Tule / Lovertjes / Polyester Mouwloos
1% koopUSD $ 39.99
 deluxe liefdevolle harten huwelijk collectie set (6 stuks)
1% koopUSD $ 34.99
 serveren sets bruidstaart mes gepersonaliseerde taart serving in hars handvat
1% koopUSD $ 8.99
 vette rode roos luxe bekleed bruiloft collectie set (4 stuks)
1% koopUSD $ 29.99
 presonalized metalen gunst tin - set van 24 - (meer kleuren)
1% koopUSD $ 17.99
 Bloemen Thema - Satijn Bruiloft Accessoire Set
1% koopUSD $ 59.99
 nieuwe, meer kleuren echt aanraken mini calla lelie boeket bloemen 9 stuks / veel voor weddind en partij decoratie
2% koopUSD $ 8.99
 Knie-Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Donker Marine A-Lijn Bandjes
2% koopUSD $ 69.99
 Prinses Tot de knie Bloemenmeisjesjurk-Kant / Tule Mouwloos
2% koopUSD $ 69.99
 Trompet / zeemeermin Sweep / Brush Sleep Satijn / Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten / Petite
2% koopUSD $ 139.99
 keramische vogelnest zout en peper shakers bruiloft gunst (set van 2)
3% koopUSD $ 1.99
 eenvoudige zwart-witte bloem meisje mand in satijn
3% koopUSD $ 7.99
 plaats kaarten en de houders bloementhema plek kaart - set van 12 (meer kleuren)
3% koopUSD $ 4.99
 serveren sets bruidstaart mes gepersonaliseerde bruid& bruidegom handvat taart serving
4% koopUSD $ 11.99
 smoking en jurk hartvormige gunste doos met organza lint (set van 12)
4% koopUSD $ 1.99
 gepersonaliseerde aangepaste hoge borrelglas (set van 6)
4% koopUSD $ 22.99
 bruiloft roosteren fluiten met zwart-wit damast afdruk stam
5% koopUSD $ 14.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn prinses een schouder jurk (590990)
5% koopUSD $ 69.99
 satijn bruiloft collectie set met veren (4 stuks) pauw huwelijk
5% koopUSD $ 39.99
 elegant satijnen lepel bruiloft boeket / bruidsboeket
6% koopUSD $ 14.99
 Rhinestone Wedding Collection (5 stuks)
6% koopUSD $ 38.99
 pracht en praal bruiloft collectie in koninklijk blauw (4 stuks)
6% koopUSD $ 29.99
 kleine ring kussen in wit satijn met zwarte sjerp
1% koopUSD $ 6.99
 Kant / Charmeuse A-lijn / Prinses Bateau Bruidsmeisjesjurk-met Tot de knie Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 69.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest