English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (12 reviews)
Schrijf een review
  • Door Andrea
  • Apr 05, 2013

cellulare dual sim fantastico!! Qualità delle immagini eccezionale con le stesse funzioni del tablet di mia moglie che però non funziona da telefono!! Purtroppo è arrivato anche con 40 euro in più di spese doganali.. ma tutto sommato comunque conveniente!!

X26 + MT6577 1GHz Android 4.0 Dual Core 4.0Inch capacitieve touchscreen mobiele telefoon (wifi, FM, 3G, GPS)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 06, 2014

I bought this phone back in april and was in love with it when i got it. Now today i cannot hear anybody when they ring me or i ring out very annoying!! and i now have to go and buy a new phone. were as i dont even have this phone 2 mths!!

also not advised there is a custom fee for this product

UPDATE:

After the above comment LITB replied to me and gave me a refund for the phone in which i was happy, took a while to come through. But great customer service. I give you 5 stars for service.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marilu Mariano
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2013

Ainda não recebi o produto. Todos os produtos que comprei anteriormente, são de excelente qualidade, espero não me decepcionar quando receber o meu celular.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Android
  • May 10, 2013

Hola, me gustaria saber si lleva google play y si es libre y funciona con cualquier compañía. gracias

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Diego
  • Geverifieerde Koper
  • May 02, 2013

El movil va perfecto, está muy bien pero podían añadir una funda ya que no le sirve ninguna del mercado. Donde se pueden conseguir?
El envío rápido pero me preocupa que hacer en caso de avería del terminal ya que no se si hay algún servicio técnico en España.

El problema el coste de aduana de 54€ del que no se informa y creo que deberían devolverme ese dinero.

Por lo demás volvería a comprar en su tienda.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Eunice Amado
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2013

Gostei muito do telefone, recebi dentro do prazo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door élo27
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 02, 2013

Rapidité d'envoi en 6 jours seulement mais frais de douane à l'arrivée de 30 €, malgré cela il fonctionne parfaitement bien
Dispose de 2 places pour carte sim + carte mémoire pour musique
Il y a une coque transparente avec, deux batteries, un kit main-libre, chargeur usb, un film de protection
La couleur est très belle (rouge vif) et le mobile imite estétiquement le xpéria
Les graphismes sont parfaits exactement comme Android
Je suis ravie de mon achat

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Malek Fakih
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 09, 2013

Ce smartphone est une imitation de forme de Sony, son avantage su'il est dual sim.
Android 4 fonctionne parfaitement.
Ecran tactil parfait.
Navigation rapide et correcte.
Un appareil parfait pour celui qui cherche un dualsim android.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Pedro Morales
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 27, 2013

Muy buen aprato es un copia del Sony Xperia, la camara bien pero no los 8 Mpixel, por el precio es muy buena compra.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jmvc
  • Jan 18, 2013

Hola, estoy interesada en este modelo pero me gustaría saber si es de fácil uso ya que lleva el manual en inglés. Alguien lo tiene para que me diga como le va?????

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 S9500 - quad-core Android 4.2 smartphone met 5" (480x854) capacitief aanraakscherm, MTK6589 CPU, 1GB RAM, 4GB ROM
100% koopUSD $ 112.50

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest