English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGER DAGER 01:01:02

Din globale butikk Lynsalg Mobilapper

LightInTheBox leverer til nesten alle land i verden.

Velg valuta: $ USD

Vitensbase

Søk spørsmålene dine?

Hvordan sjekker jeg bestillingsstatusen?

Hvordan sjekker jeg bestillingsstatusen?

LightInTheBox gjør det enkelt for sine brukere å holde styr på sin konto.

• 1. Logg inn på "Min Konto" og klikk på "Mine Bestillinger" øverst i venstre hjørne på velkomstsiden.

• 2. I "Mine Bestillinger" vil du kunne se alle dine bestillinger og den aktuelle statusen for hver vare.

For å forstå hva våre forskjellige bestillingsstatuser betyr, klikk her.

Join our community

Bedriftsinformasjon
Om LightInTheBox.com
Beliggenhet og kontortider
Tilbakemelding
Sidekart
Vår garanti
Pressemeldinger
LightInTheBox i media
NewsInTheBox
Investorforhold
 Kundeservice
Kontakt oss
Spor din bestilling
Hjelpeside og kunnskapsbase
Betaling og frakt
Fraktguide
Steder vi leverer til
Beregnet leveringstid
Bedriftspolise
Returbetingelser
Personvernspolise
Betingelser for bruk
Polise om krenkelse av opphavsrett
Annen forretningsvirksomhet
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
BTest