få opptil 30 % avslag, kun i appen
Brukerstøtte
Send til : / $USD

Send til

USA

Valuta

$ USD
  • $ USD
  • CNY
  • EUR
  • £ GBP
  • $ CAD
  • $ AUD
  • CHF
  • $ HKD
  • ¥ JPY
  • p. RUB
  • R$ BRL
  • $ CLP
  • kr. NOK
  • kr. DKK
  • ريال SAR
  • Kr. SEK
  • KRW
  • ILS
  • $ MXN
  • S$ SGD
  • $ NZD
  • $ ARS
  • Rs INR
  • $ COP
  • درهم‎ AED
  • CZK
  • PLN
  • ريال OMR
  • د.ب BHD
  • د.ك KWD
  • ريال QAR
  • £ EGP
  • JD JOD
  • Rp IDR
  • ฿ THB
  • Ft HUF
  • kn HRK
  • lei RON
  • TRY
  • KZT
  • лв BGN
  • R ZAR
Spar

Dersom din vare ble skadet eller tapt under frakt så har du krav på full refundering. Når du forespør kundeservice om en refundering, vennligst gi fotografier som tydelig viser problemet med varen sammen med leveransenummeret, så snart som mulig. Vennligst også fremlegg dokumentasjon for "bevis på skade" fra din leveringstjeneste. Som et alternativ så kan du åpne varen foran personen som leverer den, og dersom du finner ut at den har blitt skadet under frakt, du kan avslå den. Deretter kontakt oss og fortell at du har avslått pakken (se ovenfor), og LightInTheBox vil deretter umiddelbart sende deg en ny.