English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGER DAGER 01:01:02

Din globale butikk Lynsalg Mobilapper

LightInTheBox leverer til nesten alle land i verden.

Velg valuta: $ USD

Vitensbase

Søk spørsmålene dine?

Hvordan kan jeg skrive en anmeldelse?

Hvordan kan jeg skrive en anmeldelse?

Det er ganske enkelt å skrive en anmeldelse. Det hjelper andre kunder med å vite mer om våre produkter, og du kan også vinne premier.

Det er to måter å skrive en anmeldelse:

Du kan gå direkte til produktsiden for å skrive din anmeldelse.

Eller du kan:

• 1. Logg inn på "Min konto" og klikk på "Mine Bestillinger".
  • 2. Klikk på bestillingsnummeret for varen du ønsker å skrive en anmeldelse for.
  • 3. Klikk på "Skriv en anmeldelse".
  • 4. Når du skriver produktanmeldelsen, vennligst forsyn så mange detaljer som mulig og vær spesifikk når du beskriver det du likte, mislikte, eller andre ting som kan hjelpe andre kunder. Forsøk å være klar og tydelig.

Join our community

Bedriftsinformasjon
Om LightInTheBox.com
Beliggenhet og kontortider
Tilbakemelding
Sidekart
Vår garanti
Pressemeldinger
LightInTheBox i media
NewsInTheBox
Investorforhold
 Kundeservice
Kontakt oss
Spor din bestilling
Hjelpeside og kunnskapsbase
Betaling og frakt
Fraktguide
Steder vi leverer til
Beregnet leveringstid
Bedriftspolise
Returbetingelser
Personvernspolise
Betingelser for bruk
Polise om krenkelse av opphavsrett
Annen forretningsvirksomhet