English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

My World Store Flash Sale Mobile Apps

LightInTheBox.com ships worldwide to nearly every country across the globe.

Choose Currency: $ USD

Average rating: 4.6 (10 reviews)
Write a review
  • 1
  • By anto2424
  • Verified Buyer
  • Jul 11, 2014

livraison correcte
par contre le dvr n enregistre qu'en Cif

Reply(1) Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By alessandroriano
  • Verified Buyer
  • Dec 10, 2014

Sono rimasto molto deluso dalle tasse che ho pagato alla arrivo del corriere

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By INFO
  • Verified Buyer
  • Mar 22, 2014

kwaliteit niets mis mee werkt oke

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By albanociro
  • Verified Buyer
  • Jan 24, 2014

il prodotto corrisponde 85% all'originale consigliato

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By M. Tolen
  • Verified Buyer
  • Oct 10, 2013

Ik ben zeer tevreden over de snelheid en levering van mijn bestelling. Ik ga de site zeker aanbevelen bij vrienden, familie. Hoop op nog vele succes volle transacties.

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By S.Hoitink
  • Verified Buyer
  • Aug 29, 2013

Ik had een dvr recorder en een achtbaan besteld op zo 25 aug en de 29 aug op vr gearriveerd!
Was een beetje sceptisch om iets te bestellen bij een webwinkel aan de andere kant van onze aardbol maar moet tot nu toe eerlijk zeggen gewoon perfect!
Ook in ogenschouw genomen dat de producten van zover weg moesten komen.

Je kunt gewoon bestellen zoals hier oa met ideal en je wordt gewoon zeer goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Menig webwinkel hier in Nederland kan hier nog een voorbeeld aan nemen.
Ik had ook een vraag en je krijgt ook gewoon binnen een dag antwoord. Misschien niet gelijk of het mogelijk is of zoiets maar je krijgt tenminste antwoord.

Moet wel gezegd worden dat je natuurlijk wel eventuele douane vorderingen kunt verwachten maar ik kan gewoon zeggen dat ik ZEER tevreden ben.

Zo zie je maar weer, het internet geeft wereldwijd voordelen alleen niet naïef worden natuurlijk.....

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Иван
  • Verified Buyer
  • Jun 10, 2013

Русский ломаный язык присутствует, разобрался без инструкции, очень компактный.

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Ganny
  • Verified Buyer
  • May 22, 2013

Non riesco a trovare app per iPhone potete aiutarmi.
gaetano.carni@gmail.com

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Peter Joosen
  • Verified Buyer
  • Feb 23, 2013

Geweldig DVR kastje voldoet volkomen aan mijn verwachtingen , makkelijk systeem stand alone met bijbehorende camera's 4 stuks besteld en tegelijk geleverd , aangesloten en bijzonder goed beeld , prijs kwaliteit zeer goed in mijn bevindingen. echte aanrader.
wel extra douane kosten van UPC , hoort erbij compleet systeem dvr en 4 buiten camera's voor 139 euro en mijn huis hierdoor beveiligd, makkelijk naar mijn usb stick te backuppen , stickie erin en in avi backuppen. levertijd is normaal tussen 10 en 20 werkdagen was bij mij nu 12 dagen totaal , vond ik redelijk. ik koop bij lightindebox zeker weer . groetjes Peter uit Holland

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Mike
  • Verified Buyer
  • Sep 26, 2012

Well made high quality product at a very reasonable price.
The supplied manual is a lot better than you normally get with most low priced electronics from China. It was written by someone with a strong understanding of the English language, ie it's not a poor quality translation from the original Chinese manual.
I've added an internal 500GB SATA3 hard drive to the unit and this also works OK.

Reply Was this review helpful? (3) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

Join our community

Company Info
About LightInTheBox.com
Location & Working Hours
Testimonials
Career
Site Map
Our Guarantee
Press Releases
LightInTheBox In The News
NewsInTheBox
Investor Relations
Customer Service
Contact Us
Track Your Order
Help Page and Knowledge Base
Payment & Shipping
Payment Methods
Shipping Guide
Locations We Ship To
Estimated Delivery Time
Company Policies
Return Policy
Privacy Policy
Terms of Use
Intellectual Property Infringement Policy
Other Business
Wholesale
Dropship
Partners
Affiliate Program
寻求供应商
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest