English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

My World Store Flash Sale Mobile Apps

TEXT_LIGHTINTHEBOX_WORLDWIDE

Choose Currency: $ USD

Average rating: 4 (1304 reviews)
Write a review
  • By Martin
  • Verified Buyer
  • Feb 18, 2013

Min søn havde fået en anden tablet (købt i dk)i julegave, som ikke kunne lade efter 3 dage.
Vi fik pengene retur, men nu havde min søn jo ikke nogen tablet. Vi faldt over denne og tænkte at til den pris var vi nødt til at prøve, langt under halv pris af den anden. Den virker perfekt til prisen, faktisk er den bedre end den han havde fået i første omgang. Den kan kun anbefales herfra. Jeg har nu en dreng der er glad igen...

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Леонид
  • Verified Buyer
  • Feb 18, 2013

Благодарю Вас за преобретенный у вас товар это 2 планшетника Android 4.0 звездный цвет синий.Все работает моим дочкам очень понравились спасибо.Как получил заказ сразу сделал еще одинэто 2DIN магнитола и 2 чехла на планшетники.получу заказ напишу отзыв спасибо всего доброго вам до новых встреч.

Reply(3) Was this review helpful? (1) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Camilla Rasmuss
  • Verified Buyer
  • Feb 18, 2013

Alt er gået fuldstændig problemfrit. Nem side at handle på og mails omhandlende ordreinformation, pakning, forsendelse lige i indbakken. Det var nemt at følge forsendelsen fra pakning til modtagelse. Alt i alt en god oplevelse og nok ikke sidste gang jeg handler her. :)

Efterfølgende fandt jeg en fejl på skærmen på den ene tablet. Dette fremsendte jeg en klage over og jeg kunne vælge mellem at få penge retur eller få en kupon kode på beløbet. Igen fuldstændig uden problemer. Jeg har nu bestilt en ny tablet som jeg regner med er fremme i næste uge.

Skal noget nævnes omkring varen er det stikkene til strøm. Man skal være meget forsigtig når man sætter stikket i eller tager det ud af tabletten. De virker ikke særlig holdbare

Reply(1) Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By nathalie
  • Verified Buyer
  • Feb 17, 2013

Surprise par tout ce que peux faire cet android.....petit...mais avec presqu'autant d'options qu'un i pad...et cela a petit prix.

Reply Was this review helpful? (2) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Cinthia
  • Feb 16, 2013

Gostaria seber se a possibilidade de me enviarem como um repair , com o valor abaixo de 50 dólares e de pessoa física para pessoa física, eu li que assim posso tentar evitar taxas alfandegarias.

Reply(2) Was this review helpful? (3) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Daniela
  • Verified Buyer
  • Feb 13, 2013

Ottimo prodotto, pratico e funzionale, davvero un bel prodotto.

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Ton Bommele
  • Verified Buyer
  • Feb 13, 2013

Mijn dochter is er superblij mee.

Hij is geweldig en snel!

Goede aankoop en een aanrader

Reply(2) Was this review helpful? (2) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Martin Jensen
  • Verified Buyer
  • Feb 12, 2013

Super produkt, der virker perfekt. Rigtig godt alternativ som børnenes første tablet, da man kan få 2 af disse til under 1 stk børnetablet´s pris. download et par børnelærings app´s og wupti, 2 stk børnetablet´s.

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Svend Erik Andr
  • Verified Buyer
  • Feb 11, 2013

Købt en starligt blueandroid 4,0 med 7 tommer skærm. Den kom meget hurtigt, indeholdt dansk sporg, kunne alt det og lidt til der stod i varer beskrivelsen, et rigtigt godt køb til en billig pris, kan kun anbefales

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

  • By Benny
  • Verified Buyer
  • Feb 10, 2013

skulle lige vende mig til opsætningen ellers super

Reply Was this review helpful? (0) (0) Share to facebook

After login, you can reply this review.

Join our community

Company Info
About LightInTheBox.com
Location & Working Hours
Testimonials
Career
Site Map
Our Guarantee
Press Releases
LightInTheBox In The News
NewsInTheBox
Investor Relations
Customer Service
Contact Us
Track Your Order
Help Page and Knowledge Base
Payment & Shipping
Payment Methods
Shipping Guide
Locations We Ship To
Estimated Delivery Time
Company Policies
Return Policy
Privacy Policy
Terms of Use
Intellectual Property Infringement Policy
Other Business
Wholesale
Dropship
Partners
Affiliate Program
寻求供应商
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest