English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Din världsbutik Fyndrea Mobilappar

LightInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

 Sök din fråga?

  

Hur kan jag kontrollera min orderstatus?

Hur kan jag kontrollera min orderstatus?

LightInTheBox gör det enkelt för alla att hålla koll på sitt konto.

  • 1. Logga in på ”Mitt konto” och klicka på "Mina orders" i det övre vänstra hörnet.

  • 2. Under "Mina orders" kan du se alla dina beställningar och nuvarande status på varje beställd produkt

För att förstå vad de olika orderstatusarna betyder, klicka här.

Join our community

Företagsinformation
Om LightInTheBox.com
Plats och arbetstider
Kundomdömen
Karriär
Sajtkarta
Vi garanterar
Pressreleaser
LightInTheBox i nyheterna
NewsInTheBox
Investerarrelationer
Kundservice
Kontakta oss
Spåra din order
Hjälpsida och kunskapsbas
Betalning och leverans
Betalningsmetoder
Leveransguide
Platser vi levererar till
Uppskattad leveranstid
Företagspolicyer
Returpolicy
Integritetspolicy
Användarvillkor
Immaterialrättspolicy
Övrig verksamhet
Grossisthandel
Dropshipping
Partners
Affiliateprogram
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest