0 01:01:02

Sök din fråga?

Hvordan sjekker jeg bestillingsstatusen?

LightInTheBox gjør det enkelt for sine brukere å holde styr på sin konto.

• 1. Logg inn på "Min Konto" og klikk på "Mine Bestillinger" øverst i venstre hjørne på velkomstsiden.

• 2. I "Mine Bestillinger" vil du kunne se alle dine bestillinger og den aktuelle statusen for hver vare.

For å forstå hva våre forskjellige bestillingsstatuser betyr, klikk her.