English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Global shopping
En värld, ett pris

LightInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

 Sök din fråga?

  

Hur kan jag se statusen på min skräddarsydda klänning?

Hur kan jag se min klännings skräddarsy status?
  • 1. Logga in på ditt LightInTheBox-konto och klicka på Mina beställningar i övre högra hörnet
  •    
  • 2. Klicka på den ordning du behöver hjälp med att visa aktuell status för din beställning.
  •         

För att förstå vad våra olika orderstatusar betyder, klicka här.

Gå med i vårt community

Företagsinformation
Om LightInTheBox.com
Plats och arbetstider
Vad tycker våra kunder
Karriär
Webbplatskarta
Våra garantier
Pressmeddelanden
NewsInTheBox
Kundservice
Kontakta oss
Spåra din order
Hjälpsida och Kunskapsbas
Betalning och frakt
Betalningsmetoder
Leveransguide
Länder vi levererar till
Beräknad leveranstid
Företagspolicy
Sekretesspolicy
Sekretess Policy
Användarvillkor
Immaterialrättsintrångspolicy
Övriga verksamheter
Grosshandel
Dropship
Partners
Affiliate-program
寻求供应商

3,927 Kategorier, 95,010 Produkter, Levererar till 170 länder.

visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest