English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 01:01:02

Din världsbutik Fyndrea Mobilappar

LightInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

 Sök din fråga?

  

En vara saknas från min leverans

En artikel saknas från min sändning

Om din beställning saknar en artikel, vänligen kontakta kundtjänst:

  • 1. Logga in till ditt konto och klicka på Mina Orders
  • 2. Klicka på den order du behöver hjälp med
  • 3. Genom att klicka på Saknade eller är Felaktiga produkter och fyll sedan i webbformuläret
  • 4. Kundservice kommer att svara dig inom 24 timmar.
  • 5. När Kundtjänst bekräftar att en artikel saknas, kommer vi att börja behandla en ny för dig.

 

Join our community

Företagsinformation
Om LightInTheBox.com
Plats och arbetstider
Kundomdömen
Karriär
Sajtkarta
Vi garanterar
Pressreleaser
LightInTheBox i nyheterna
NewsInTheBox
Investerarrelationer
Kundservice
Kontakta oss
Spåra din order
Hjälpsida och kunskapsbas
Betalning och leverans
Betalningsmetoder
Leveransguide
Platser vi levererar till
Uppskattad leveranstid
Företagspolicyer
Returpolicy
Integritetspolicy
Användarvillkor
Immaterialrättspolicy
Övrig verksamhet
Grossisthandel
Dropshipping
Partners
Affiliateprogram
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest