|

Sök din fråga?

Hur betalar jag med PayPal?

Hur man betalar med PayPal.

Du behöver inte ha ett PayPal-konto innan du beställer från LightInTheBox.com. Vi erbjuder två olika sätt att betala med PayPal, som är följande:

Metod Ett
På din Kundkorg sida, klicka efter att ha granskat dina varor. Du kommer då att lämna LightInTheBox.com och slussas till PayPal. Logga in på ditt PayPal-konto, eller skapa ett om du inte redan har, genom att följa instruktionerna som ges av PayPal. När du har slutfört din betalningsinformation kommer du att riktas tillbaka till vår webbplats där du kan välja leveransmetoden och sedan slutföra din beställning.

Metod Två
I din Kundkorg, välj och du kommer att tas till Orderinformation sidan. Vid Betalningsmetoder väljer du PayPal och klicka sedan på Fortsätt Checkout. Du kommer sedan gå till PayPal där du kan logga in på ditt PayPal-konto eller skapa ett genom att följa instruktionerna från PayPal. När du har loggat in kan du komplettera din order betalning.