Hur kan jag ändra betalningsmetod?

Hur kan jag ändra betalningsinformation?

Om du har en pågående order eller orderutkast och vill använda en annan betalningsmetod, är det lätt:

• 1. Logga in till ditt konto och Klicka på Mina Orders i den övre högre hörnet.
  • 2. Klicka på den pågående ordern eller order utkastet du behöver hjälp med.
  • 3. Klicka på Ändra Order, så kommer du sedan dirigeras till din beställningsinformation sida där du kan välja önskad betalningsmetod.

visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
BTest