Western Union och Banköverföring Information

Western Union och Banköverförings information

Använda Western Union

Western Union är ett bekvämt sätt att skicka pengar över hela världen genom sina lokala kontor, banker som stödjer Western Union och online.

• 1. På sidan för Kundkorgen, klicka efter du mottagit dina varor.
  • 2. På sidan för Order Information, under Betalningsmetoder, välj Western Union
  • 3. Efter du granskat dina orderdetaljer, klicka för att skicka in din order.
  • 4. Gå till din lokala Western Union kontor eller besök Western Union hemsida för att fullborda betalningen för din order. Se till att du har följande mottagaruppgifter:
    • • Mottagare: YANG QU
    • • Förnamn: YANG
    • • Efternamn: QU
    • • Land: CHINA
    • • Adress: Room 717, Huaheng Tower, Xidan, Xicheng District, Beijing, PR China, 100032
  • 5. När du har slutfört betalningen, logga in på ditt konto och klicka på Mina Orders
  • 6. Klicka på "Fullborda din Betalning".

• 7. Fyll i dina betalningsuppgifter och då kommer vi att börja behandla din order när betalningen har bekräftats.

Om du har ytterligare frågor om din LightInTheBox.com Betalning via Western Union, vänligen maila: westernunion@lightinthebox.com

Vi vill att varje Western Union transaktioner att gå smidigt för våra kunder, så se till att kolla den totala betalningsbeloppet med dem först. LightInTheBox.com kan inte täcka eventuella hanteringsavgifter lades till av lokala Western Union kontor.

Betala med banköverföring

• 1. På din Kundvagn sida, klicka efter ha mottagit dina varor.
  • 2. På sidan för Orderinformation, under Betalningsmetoder, välj Banköverföringar
  • 3. Efter att ha granskat dina orderdetaljer, klicka för att skicka in din order.
  • 4. Gå till din lokala bank för att slutföra betalningen till fullständig betalning för din beställning. Se till att du har följande mottagar uppgifter:
    • • Mottagare Bank: The Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited
    • • Mottagare Bankadress: 1 Queen's Road Central, Hong Kong
    • • Swift Kod: HSBCHKHHHKH
    • • Kontonamn: Light In The Box Limited
    • • Konto No.: 808-383277-838
  • 5. När du har slutfört betalningen, logga in på ditt konto och klicka på Mina Orders
  • 6. Klicka på "Fullborda din betalning".

• 7. Fyll i dina betalningsuppgifter och så kommer vi att börja behandla din order när betalningen har bekräftats.

Om du har ytterligare frågor om din LightInTheBox.com betalning via banköverföring, vänligen maila: wire@lightinthebox.com

Vi vill att varje banköverföring transaktionen gå smidigt för våra kunder, så se till att granska det totala betalningsbeloppet med dem först. LightInTheBox.com kan inte täcka eventuella transaktionsavgifter tillagda av din lokala bank.