English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Din världsbutik Fyndrea Mobilappar

LightInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

 Sök din fråga?

  

Hur ändrar jag mina e-postinställningar?

Hur ändrar jag mina e-postinställningar?

Om du vill ändra din e-postadress:

  • 1. Logga in på ”Mitt konto” och klicka på ”Mina orders”.
  • 2. Klicka på "Kontoinställningar"
  • 3. Klicka på "Ändra din e-postadress".
  • 4. Ange din nya "e-postadress".

Du har också möjlighet att avsluta prenumerationen på vårt nyhetsbrev på denna sida. För att avsluta prenumerationen på vårt nyhetsbrev klickar du på "Avsluta prenumeration".

Join our community

Företagsinformation
Om LightInTheBox.com
Plats och arbetstider
Kundomdömen
Karriär
Sajtkarta
Vi garanterar
Pressreleaser
LightInTheBox i nyheterna
NewsInTheBox
Investerarrelationer
Kundservice
Kontakta oss
Spåra din order
Hjälpsida och kunskapsbas
Betalning och leverans
Betalningsmetoder
Leveransguide
Platser vi levererar till
Uppskattad leveranstid
Företagspolicyer
Returpolicy
Integritetspolicy
Användarvillkor
Immaterialrättspolicy
Övrig verksamhet
Grossisthandel
Dropshipping
Partners
Affiliateprogram
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest