0 01:01:02

Sök din fråga?

Vad är ett LightInTheBox PayPal konto?

Du kan skicka pengar direkt till vårt PayPal-konto, men det är bäst att först kontakta oss via live chat (gå till det övre högra hörnet och klicka på Live Chat alternativet).

Vår PayPal konto är:. Order@litb-inc.com (Vänligen bekräfta med oss innan du gör en betalning)

Skicka inte förfrågningar till denna e-postadress. Om du behöver hjälp kan du kontakta kundtjänst.