Kun APP! Op til 70% RABAT, Forårssalg.
Kundeservice
Send til : / $USD

Send til

USA

Valuta

$ USD
  • $ USD
  • CNY
  • EUR
  • £ GBP
  • $ CAD
  • $ AUD
  • CHF
  • $ HKD
  • ¥ JPY
  • p. RUB
  • R$ BRL
  • $ CLP
  • kr. NOK
  • kr. DKK
  • ريال SAR
  • Kr. SEK
  • KRW
  • ILS
  • $ MXN
  • S$ SGD
  • $ NZD
  • $ ARS
  • Rs INR
  • $ COP
  • درهم‎ AED
  • CZK
  • PLN
  • ريال OMR
  • د.ب BHD
  • د.ك KWD
  • ريال QAR
  • £ EGP
  • JD JOD
  • Rp IDR
  • ฿ THB
  • Ft HUF
  • kn HRK
  • lei RON
  • TRY
  • KZT
  • лв BGN
  • R ZAR
SPAR

Hvordan lukker / sletter jeg min konto?

 

Vi beklager at høre, at du overvejer at lukke din konto på vores shopping-website. Vi sætter stor pris på din støtte og beklager eventuelle gener, du måtte have oplevet.

Anmodningen om sletning kan udføres via følgende metoder, prøv venligst:

1.Via linket: 

Luk din konto ved at klikke på dette link: http://litb.cc/l/rLyn  (anbefalet mobilbrowser)

2.Via appen: 

Hvis du vil lukke din konto gennem appen, skal du gå til siden "Konto" og derefter klikke på "Indstillinger" -> "Min konto" -> "Slet konto". 

 

 

  

3. Via e-mail: 

Hvis ovenstående muligheder ikke opfylder dine behov, foreslår vi venligst, at du kontakter os gennem følgende e-mailadresse for at behandle dine bekymringer.

Brug den samme e-mailadresse, som du registrerede kontoen med, til at sende en e-mail til datarelatedinquiry@lightinthebox.com med følgende information: 

1. Kontoen, som du ønsker at slette, og hvilken købmand den tilhører.

2. Ordrenummer og produktets navn i din seneste ordre.

3. Hvis der ikke er nogen ordre, bedes du oplyse os om din registreringsdato. 

 

Vi beder dig venligst om at være opmærksom på, at vi anmoder om disse oplysninger for at kunne yde effektiv hjælp. Forstå venligst, at det at give os de obligatoriske oplysninger ovenfor vil hjælpe os med at behandle dine bekymringer mere effektivt.

 

[Varm påmindelse] 

Bemærk venligst, at kontoen IKKE KAN GENOPRETTES efter sletning. Efter sletningen vil alle data i din konto blive slettet. Derfor, før du sletter din konto, bedes du være opmærksom på følgende:

1. Du vil miste alle dine data i din konto, og du vil ikke kunne placere en ordre eller bruge belønninger/kuponer under denne konto. Vær venlig at bekræfte, at der ikke er nogen efterservicerelaterede problemer eller kredit hos os.

2. Du vil ikke være i stand til at kontrollere ordrer eller kontakte kundeservice efter sletningen.

 

Vores medarbejder vil besvare din e-mail inden for 1-5 arbejdsdage.

Vi beklager ærligt eventuel utilfredshed, du måtte have oplevet, og håber inderligt, at du vil genoverveje at lukke din konto. Vi er fortsat dedikeret til at tjene dig og sikre din tilfredshed som værdsat kunde.

 

 

 

Var denne side hjælpsom?
ATest