English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Lynsalg
Mobil-apps

LightInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Hvordan tjekker jeg min kjoles skræddersyningsstatus?

Hvordan tjekker jeg min kjoles skræddersyningsstatus?
  • 1. Log ind på din LightInTheBox konto og klik på Mine ordrer i det øverste højre hjørne
  • 2. Klik på den ordre du har brug for hjælp med for at vise din ordres aktuelle status.

For at sætte sig ind i hvad vores forskellige ordrestatusser betyder, klik her.

BTest