English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Lynsalg
Mobil-apps

LightInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Hvordan tjekker jeg min ordrestatus?

Hvordan tjekker jeg min ordrestatus?

LightInTheBox gør det nemt for brugerne at holde styr på deres konto.

• 1. Log ind på din konto, og klik på Mine ordrer øverst til venstre på siden

• 2. I "Mine ordrer" vil du derefter være i stand til at se alle dine ordrer og deres aktuelle status.

For at forstå, hvad vores forskellige ordrestatusser betyder, klik her.

CTest