English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Flash Sale
Mobile Apps

LightInTheBox.com versendet weltweit in fast jedes Land .

Währung wählen: $ USD

Knowledgebase

Suchen Sie Ihre Frage?

Betaling med kredit-/debet-kort

Betaling med kredit-/debet-kort.

pay with cards

Vi accepterer på nuværende et bredt udvalg af kredit-/debet-kort, inklusive Visa, MasterCard, og American Express. Det er let at bruge et kredit-/debet-kort til at betale for dit LightInTheBox-køb, du skal blot gøre som følger:

• 1. I din indkøbskurv, klik når du har undersøgt dine varer.
  • 2. På Ordreoplysninger siden, under Betalingsmetoder, vælg Kredit- eller debetkort Card.
  • 3. Click og udfyld dine kreditkort-oplysninger.
  • 4. Når du har udfyldt dine betalingsdetaljer, klik på for at gennemføre betalingen for dine/dine vare/varer.

LightInTheBox.com opbevarer eller gennemgår ikke dit kreditkorts & personlige oplysninger. Hvis der skulle opstå nogle problemer angående din kreditkort eller debetkort transaktion, bedes du kontakte GlobalCollect eller firmaet for dit kreditkort for assistance.