Tietosuojaseloste



    Light In The Box Limited (rekisterinumero 1141168), osoite Room 705-706, 7/F., China Insurance Group Building, No. 141 Des Voeux Road Central, Hong Kong (tästä eteenpäin "Lightinthebox" tai "me"), on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi. LightInTheBox.com kunnioittaa yksityisyyttäsi ja ottaa sähköisen turvallisuutesi tosissaan. Voidaksemme tarjota sinulle parhaita tuotteita, tehokasta asiakaspalvelua ja ajankohtaisia päivityksiä, tallennamme eri tietoja käynnistäsi sivullamme. Suojellaksemme yksityisyyttäsi paremmin kerromme seuraavassa selosteessa sähköisistä tietokäytännöistämme ja vaihtoehdoista, joita sinulla on tietojesi keräämisen ja käyttämisen suhteen. Kun käytät mitä tahansa Palveluitamme (kuten alla on määritelty), tai kun lähetät meille sähköposteja, viestit kanssamme sähköisesti. Viestimme kanssasi sähköisesti eri tavoilla, kuten sähköpostitse, tekstiviesteillä, push-ilmoituksilla sovelluksissa tai lähettämällä sähköpostiviestejä tai viestintää verkkosivulle tai muiden palvelujen kautta. Sopimusperusteisia tarkoituksia varten hyväksyt, että kaikki sinulle sähköisesti toimittamamme sopimukset, ilmoitukset, tiedonannot ja muu viestintä vastaavat laillisia vaatimuksia, joiden mukaan kyseisen viestinnän tulee olla kirjallisessa muodossa, paitsi jos pakolliset sovellettavat lait nimenomaisesti vaativat erimuotoista viestintää.

    LightInTheBoxin Tietosuojaseloste


    Kiitos, että käytät LightInTheBox.comin (selosteessa kaikki “me” tai “meidän” viittaavat LightInTheBox.comiin) verkkosivua, mobiilisovelluksia, laitteita ja muuta ohjelmistoa (yleisesti, “Sivusto”). Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja haluamme, että tiedät harjoittamistamme Tietosuojaselosteen käytänteistä henkilötietojasi suojellaksemme. Tätä Tietosuojaselostetta sovelletaan kaikkiin palveluihimme, työkaluihimme ja tuotteisiimme (mukaan lukien mobiililaitteiden, mobiilisovellusten tai mobiilioptimoitujen verkkosivujen kautta) (yleisesti “Palvelut”). Jos sinulla on kysymyksiä henkilötietojesi käsittelyä koskien, ota yhteyttä meihin lähettämällä postia yllä mainittuun osoitteeseen tai sähköpostia osoitteeseen dataprotectionofficer@lightinthebox.com tai it_security@lightinthebox.com.

    Tämä Tietosuojaseloste selventää:
    Kuinka keräämme, käytämme ja (joissain tapauksissa) paljastamme henkilötietojasi.
    Toimenpiteet, joilla turvaamme henkilötietojasi.
    Vaihtoehtosi koskien henkilötietojesi keräämistä, käyttöä ja paljastamista.
    Tämä Tietosuojaseloste koskee vain tätä verkkosivua. LightInTheBox.com saattaa olla linkitetty muihin verkkosivuihin.
    Emme ole vastuussa minkään muun verkkosivun kuin LightInTheBoxin sisällöstä tai yksityisyyskäytänteistä.

    Sivullamme vieraillessasi hyväksyt tässä Selosteessa kuvaillut käytännöt.
    I.Kuinka LightInTheBox.com kerää tietoa minusta?
    II.Kuinka LightInTheBox.com käyttää henkilötietojani?
    III.Miten evästeitä ja muuta teknologiaa käytetään tiedon keräämiseen?
    IV.Jakaako LightInTheBox.com ikinä henkilötietojani?
    V.Miten LightInTheBox.com suojaa minusta kerätyt tiedot?
    VI.Mitä vaihtoehtoja minulla on liittyen LightInTheBox.comin minusta keräämiin tietoihin?
    VII.Kuinka pitkään säilytämme henkilötietojasi?
    VIII.Vierailijat Euroopan Unionista?
    IX.Vierailijat Kaliforniasta?
    X.Saavatko lapset käyttää LightInTheBox.comia?
    XI.Mistä voin löytää tämän selosteen päivityksiä?

I.Kuinka LightInTheBox.com kerää tietoa minusta?


Keräämme tietoa Sivun käyttäjistä usealla eri tavalla pyrkien tarjoamaan tehokkaan, merkityksellisen ja räätälöidyn ostoskokemuksen. Voimme esimerkiksi käyttää henkilötietojasi:

   * Rekisteröimään sinut Sivullemme ja tarjoamaan sinulle Palveluitamme
   * Tallentamaan ja noutamaan nopeasti aikaisemmin antamiasi tietoja
   * Auttamaan sinua löytämään nopeasti tietoa tuotteistamme ja Palveluistamme
   * Diagnosoimaan ja parantamaan Sivun sisältöä tarjotaksemme sinulle asiakaspalvelua
   * Tarjoamaan sinulle uutta tietoa tuotteistamme ja Palveluistamme
   * Käytämme henkilötietojasi ehkäisemään ja havaitsemaan petosta ja väärinkäytöksiä suojataksemme asiakkaidemme turvallisuutta. Saatamme myös käyttää arviointimenetelmiä määritelläksemme ja hallitaksemme luottoriskejä.
    * Käytämme tietojasi lain muulla tavoin esittämällä tai sallimalla tavalla.

Keräämme henkilötietoja seuraavilla tavoilla:


Keräämme tietoa suoraan sinulta:
Rekisteröityminen ja tilaaminen:Voidakseen käyttää tiettyjä osia tästä Sivusta tai tilata tuotteita kaikkien asiakkaiden on täytettävä sähköinen rekisteröitymislomake, joka sisältää henkilötietoja mukaan lukien mutta ei rajoittuen asiakkaan nimi, sukupuoli, toimitus- ja laskutusosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja taloudelliset tiedot, kuten luottokorttisi numero. Sen lisäksi saatamme kysyä asiakkaan asuinmaata ja/tai organisaatiosi toimintamaata, jotta voimme noudattaa soveltuvia lakeja ja säännöksiä. Näitä tietoja käytetään laskutukseen, tilauksen käsittelyyn ja sisäiseen markkinointiin, sekä viestintään asiakkaalle liittyen tilaukseen ja Sivuumme.
Sähköpostiosoitteet: Sivun useassa eri kohdassa voit kirjoittaa sähköpostiosoitteesi mukaan lukien mutta ei rajoittuen seuraavia tarkoituksia varten: ilmaisten mainosilmoitusten tilaaminen, uusien tuotemerkkien tai tuotetyylien saapumisilmoitusten tilaaminen tai sähköpostiuutiskirjeemme tilaaminen. Sen lisäksi kaikkiin LightInTheBox.comin järjestämiin kilpailuihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja edellyttää yhteystietojen antamista voittajien ilmoittamista ja palkintojen jakamista varten. Saatamme julkaista kilpailujen voittajien nimet ja asuinkaupungit Sivullamme.
Puhelinnumero: Sivun useassa eri kohdassa voit kirjoittaa puhelinnumerosi mukaan lukien mutta ei rajoittuen seuraavia tarkoituksia varten: SMS-vahvistus, ilmaisten mainosilmoitusten tilaaminen, uusien tuotemerkkien tai tuotetyylien saapumisilmoitusten tilaaminen tai tekstiviestiuutiskirjeemme tilaaminen. Tallennamme sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi toistaiseksi tai kunnes pyydät meitä tuhoamaan ne.
Tuotearviot: Kysymme sähköpostiosoitetta ja sijaintia kaikkien tuotearvioiden yhteydessä. Sähköpostiosoitetta ei julkisteta, mutta sijaintisi tulee näkyviin muille käyttäjille. Kaikki muut henkilötiedot, jotka julkaiset arvion yhteydessä tulevat näkyviin muille Sivun käyttäjille.


Käytämme evästeitä ja muuta jäljitysteknologiaa kerätäksemme automaattisesti tietoja sinusta:
Lokit:
• Verkkosivullamme vierailevan loppukäyttäjälaitteen IP-osoite (internetin protokollaosoite);
• Verkkosivullemme viittaavan verkkosivun internet-osoite (viittaajan URL);
• Tietoa toimittajasta, jonka kautta nettisivullamme vieraillaan;
• Haettujen tiedostojen ja tietojen nimet;
• Vierailun päivämäärä, aika ja kesto;
• Siirretyn tiedon määrä;
• Käytetty käyttöjärjestelmä ja käytetyn selaimen sisältämä tieto;
• Sivun tarkastelun tila (esimerkiksi "Haku onnistui").

Data tallennetaan lokeihin toimintahäiriöiden tunnistamiseksi ja turvallisuussyistä (esimerkiksi hyökkäysyritysten tutkimiseksi), jonka jälkeen se tuhotaan. Lokeja, joiden pidempiaikainen talletus on tarpeellista todistusaineellisia tarkoituksia varten, ei tuhota, kunnes kyseessä olevasta tapauksesta on saatu lopullinen selvyys ja ne saatetaan välittää tutkiville viranomaisille yksittäisten tapausten kohdalla.

II.Kuinka LightInTheBox.com käyttää henkilötietojani?

Sisäinen käyttö: Käytämme henkilötietojasi käsitelläksemme tilauksesi ja tarjotaksemme sinulle asiakaspalvelua. Saatamme käyttää henkilötietojasi sisäisesti kerätäksemme yleistä tietoa tämän Sivun vierailijoista, parantaaksemme Sivun sisältöä ja ulkoasua, parantaaksemme palveluntarjontaamme ja markkinoidaksemme Palveluitamme.
Viestintämme kanssasi: Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle tietoa tilauksistasi ja Sivustamme. Kaikkien asiakkaiden on annettava sähköpostiosoite, jotta LightInTheBox.com voi välittää heille tietoja koskien tehtyjä tilauksia. Saatamme lähettää sinulle vahvistussähköpostin tai SMS-vahvistuksen rekisteröidyttyäsi palveluumme sekä tarpeen vaatiessa palveluun liittyviä ilmoituksia (esimerkiksi palvelun väliaikainen keskeytys huollon aikana). Saatat myös kirjoittaa sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi tilataksesi ilmoituksia uusien tuotemerkkien, tuotetyylien tai tuotteiden saapumisesta tai tilataksesi sähköpostiuutiskirjeemme, SMS-uutiskirjeemme tai erikoistarjouksia. Voit lopettaa uusien sähköpostien tilauksen milloin tahansa (katso alta kohta “Mitä vaihtoehtoja minulla on liittyen LightInTheBox.comin minusta keräämiin tietoihin?” saadaksesi lisätietoja).

III.Miten evästeitä ja muuta teknologiaa käytetään tiedon keräämiseen?

Evästeet ovat pieniä tiedonpalasia, joita internet-selaimesi tallentaa tekstitiedostoina tietokoneesi kovalevylle. Suurin osa selaimista hyväksyy evästeet oletusarvoisesti, mutta jos selaimesi asetukset on asetettu torjumaan evästeitä tai poistamaan ne kovalevyltäsi, et pääse käyttämään joitain Sivun osia. Esimerkiksi jos estät tai muuten torjut evästeemme, et pysty lisäämään tuotteita ostoskoriisi, maksamaan ostoksia tai käyttämään mitään Palveluamme, johon tarvitaan sisäänkirjautumista. Tämä sivusto käyttää evästeitä:
   * navigoinnin nopeuttamiseen
   * sivun käytön jäljittämiseen
   * käyttäjien, käyttöoikeuksien ja käyttäjien mieltymysten tunnistamiseen
   * tuotteiden valinnan mahdollistamiseen ja jäljittämiseen ja Sivulla olevien tuotteiden ostamiseen sekä selailutoimintasi ja ostostesi tallentamiseen
   * tutkimuksen ja diagnostiikan tekemiseen sisältömme, tuotteidemme ja Palveluidemme parantamiseksi
   * Sivun turvallisuuden parantamiseen

Tällä ja muilla tästä riippumattomilla sivuilla käytetään kiinnostukseen perustuvia mainoksia käyttäen tietoja, joita tarjoat meille ollessasi vuorovaikutuksessa Sivumme, sisältömme tai Palvelujemme kanssa. Kiinnostukseen perustuvia mainoksia, joita kutsutaan myös räätälöidyiksi tai kohdistetuiksi mainoksiksi, näytetään sinulle toiminnoistasi saatavan tiedon perusteella. Toimintoja ovat esimerkiksi Sivulla ostaminen, vierailu sivuilla, joilla on sisältöämme tai mainoksiamme, työkalujemme kanssa vuorovaikutuksessa oleminen tai maksupalvelujemme käyttäminen. Käytössä ovat erityisesti seuraavat teknologiat: LightInTheBox käyttää kolmannen osapuolen työkaluja kuten Google Analyticsia ja muita jäljitys- / markkinointisovelluksia.

Kuten muut sähköiset mainosverkostot, käytämme evästeitä, jäljitteitä eli web bugeja (tunnetaan myös nimellä action tags tai yksipikseliset gif-tiedostot) ja muita teknologioita, joiden avulla voimme ymmärtää, mitä mainoksia näet, mitä mainoksia klikkaat ja mitä muita toimintoja suoritat Sivuillamme ja muilla sivuilla. Näin voimme tarjota sinulle hyödyllisempiä ja olennaisempia mainoksia.

Emme yhdistä vuorovaikutustasi riippumattomien sivujen kanssa henkilöllisyyteesi tarjotessamme sinulle kiinnostukseen perustuvia mainoksia.

Emme toimita mitään henkilötietoja mainostajille tai kolmansien osapuolien sivuille, joilla näytetään kiinnostukseen perustuvia mainoksiamme. Mainostajat ja muut kolmannet osapuolet (mukaan lukien mainosverkostot, verkkomainontavälineyritykset ja muut heidän mahdollisesti käyttämänsä palveluntarjoajat) saattavat olettaa, että käyttäjät, jotka ovat vuorovaikutuksessa tai jotka klikkaavat räätälöityä mainosta tai sisältöä kuuluvat siihen ryhmään, jolle mainos tai sisältö on kohdistettu (esimerkiksi tietyllä maantieteellisellä alueella olevat käyttäjät tai käyttäjät, jotka ostivat tai selasivat klassista musiikkia). Jotkut kolmannet osapuolet saattavat myös toimittaa meille tietoja sinusta (kuten väestötilastollista tietoa tai sivuja, joilla sinulle on näytetty mainoksia) sähköisistä lähteistä, joita saatamme käyttää tarjotaksemme sinulle oleellisempaa ja hyödyllisempää mainontaa.

Kolmannen osapuolen mainostajat tai heidän puolestaan työskentelevät mainostajayritykset käyttävät joskus teknologiaa toimittaakseen mainoksia, joita esiintyy Sivullamme, suoraan selaimeesi. He saavat automaattisesti IP-osoitteesi tämän tapahtuessa. He saattavat myös käyttää evästeitä mittaamaan mainostensa tehokkuutta sekä räätälöimään mainosten sisältöä. Meillä ei ole käyttöoikeutta evästeisiin emmekä pysty hallinnoimaan evästeitä tai muita ominaisuuksia, joita mainostajat ja kolmannen osapuolen sivut saattavat käyttää, eikä Tietosuojaselosteemme kata näiden mainostajien ja kolmansien osapuolien verkkosivujen tietokäytäntöjä. Ota heihin suoraan yhteyttä saadaksesi lisätietoa heidän tietosuojakäytänteistään.

Miten voit estää evästeet selaimellasi? Esimerkkinä Chrome.
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&co=GENIE.Platform=Desktop&co=GENIE.Platform=Desktop

IV.Jakaako LightInTheBox.com ikinä henkilötietojani?

Myymme tavaroita, emme tietoa — Emme myy, vuokraa, vaihda tai lisensoi henkilö- tai taloustietojasi. Paljastamme henkilö- tai taloustietojasi vain seuraavissa erityisissä tilanteissa:

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat: Kuten useimmat sähköiset vähittäiskaupat, käytämme joskus kolmannen osapuolen palveluita suorittamaan tiettyjä toimintoja puolestamme. Kaiken heille annetun tiedon antamisen ainoa tarkoitus on auttaa heitä palveluntarjonnassa, ja kyseisiä palveluita suoritetaan vain laillisen voimassa olevan kirjallisen sopimuksen nojalla, jossa määritellään selkeästi käsittelyn tavoite ja luonne. Annamme esimerkiksi nimesi, toimitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi DHL:n ja UPS:n kaltaisille kumppaneillemme varmistaaksemme tilaustesi toimituksen ja saatamme käyttää asiaan kuuluvia asiakastietoja valvoaksemme kolmannen osapuolen palvelun laatua. Samalla lailla meidän täytyy antaa luottokorttisi numero rahoituspalveluorganisaatioille, kuten niille, jotka käsittelevät ja myöntävät luottokortteja, maksujen käsittelemiseksi. Suojelemme kaikkia valtuutusta varten antamiasi luottokorttinumeroita huippuluokkaisella tietojen salauksella. (Lisää tästä kohdassa “Miten LightInTheBox.com suojaa minusta kerätyt tiedot?”.)

Lailliset edellytykset tiedon julkistamiselle tai itsemme, asiakkaidemme ja muiden suojelemiselle: Saatamme joutua paljastamaan henkilötietoja, jos saamme haasteen, oikeuden määräyksestä, tai jos tutkimuksia tekevät lainvalvontaviranomaiset niin vaativat, tai jos laki muuten vaatii meitä paljastamaan kyseisiä tietoja. Paljastamme henkilötietoja myös tarvittaessa suojaamaan laillisia oikeuksiamme tai soveltamaan Käyttöehtojamme ja muita sopimuksia. Saatamme esimerkiksi jakaa tietoa pienentääksemme petoksen riskiä tai ehkäistäksemme petosta niiden käyttäjien taholta, jotka yrittävät harjoittaa petosta tai muita laittomia toimintoja sivullamme. Pidätämme oikeuden ilmoittaa lainvalvontaviranomaisille kaikki toiminnot, joiden vilpittömästi uskomme olevan laittomia.

Fuusio ja/tai omaisuuserien myynti: Emme yleensä myy, vaihda tai vuokraa henkilötietoja muille yrityksille liiketoimintamme aikana. On kuitenkin mahdollista, että hankimme toisen yrityksen, fuusioidumme toisen yrityksen kanssa tai meidät hankkii toinen yritys, tai että luovumme osasta tai kaikesta omaisuudestamme, jolloin henkilötietojasi saatettaisiin paljastaa toiselle yritykselle, voimassa olevan Tietosuojalausekkeen ehtojen mukaisesti.

Saatamme toisinaan jakaa henkilötietoja lain puitteissa muista syistä, joista kerromme sinulle. Tietoja, joiden perusteella ei voi tunnistaa henkilöä: Saatamme jakaa tietoja, joista ei käy ilmi sinun tai kenenkään käyttäjän henkilöllisyys, kuten päivittäisten käyttäjien lukumäärä tietyllä sivulla tai tiettynä päivänä tehdyn tilauksen koko, kolmansien osapuolien, kuten mainostajakumppanien kanssa.

V.Miten LightInTheBox.com suojaa minusta kerätyt tiedot?

Tämä Sivu käyttää fyysisiä, sähköisiä ja hallinnollisia menetelmiä suojatakseen henkilötietojesi luottamuksellisuuden, kuten:
    * Kaikkien Sivun kautta tehtyjen maksutapahtumien suojaaminen SSL-salauksella (Secure Sockets Layer)
    * Antamalla vain työntekijöiden, jotka tarjoavat tiettyä palvelua, käsitellä henkilötietojasi
    * Työskentelemällä vain sellaisten kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa, joiden uskomme turvaavan kaiken tietokonelaitteiston. Vaikka liiketoimintamme on suunniteltu ottaen huomioon henkilötietojesi suojaaminen, muista, että 100 % turvallisuutta verkossa ei tällä hetkellä ole olemassa missään.

VI.Mitä vaihtoehtoja minulla on liittyen LightInTheBox.comin minusta keräämiin tietoihin?

Voit aina päättää olla toimittamatta tietoja, vaikka niitä saatetaan tarvita ostosten tekoon tai tiettyjen Sivun ominaisuuksien hyödyntämiseen.

Voit halutessasi:
    * Korjata tai päivittää henkilötietojasi
    * Lopettaa sähköpostien vastaanottamisen sähköpostiosoitteeseesi
    * Lopettaa SMS-viestien vastaanottamisen puhelimeesi
    * Poistaa tilisi estääksesi tilin kautta tapahtuvat ostokset jatkossa
    * Torjua evästeet tietokoneellasi lopettaaksesi Sivulla tarjotun palvelun käytön

Korjataksesi tai päivittääksesi henkilötietojasi, kirjaudu sisään kohdassa Omat Tilini ja lähetä pyyntö sähköisen asiakaspalvelun kautta.

Lopettaaksesi sähköpostien tilaamisen LightInTheBox.comilta, seuraa Peruuta tilaus -linkkiä sähköpostin lopussa ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Vaihtoehtoisesti voit kirjautua sisään Omat Tilini -kohdassa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Lopettaaksesi SMS-viestien tilaamisen LightInTheBox.comilta, kirjaudu sisään Omat Tilini -kohdassa ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Torjuaksesi evästeet tietokoneella useimmilla selaimilla ja laitteilla oleva Ohje-toiminto kertoo sinulle, kuinka voit estää selaintasi tai laitettasi hyväksymästä uusia evästeitä, kuinka saat selaimen ilmoittamaan sinulle saadessasi uuden evästeen tai kuinka torjua evästeet kokonaan. Koska evästeiden avulla voit hyödyntää Sivun olennaisia palveluita, suosittelemme, että jätät ne käyttöön. Esimerkiksi jos torjut tai muuten estät evästeemme, et voi lisätä tuotteita ostoskoriin ja viimeistellä maksua, tai käyttää mitään palveluitamme, joissa sinun täytyy kirjautua sisään.

VII.Kuinka pitkään säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi mahdollistaaksemme sinulle palvelujemme keskeytyksettömän käytön niin kauan, kuin niitä tarvitaan tässä Tietosuojaselosteessa kuvattujen asianmukaisten tarkoitusten toteuttamiseen, lain vaatimuksesta esimerkiksi vero- ja kirjanpitotarkoituksiin tai sinulle muuten ilmoitetun mukaisesti. Säilytämme esimerkiksi maksutapahtumatietosi, jotta voit tarkastella aikaisempia ostoksiasi (ja halutessasi tehdä ostokset uudelleen) ja mihin osoitteisiin olet toimittanut tilauksia sekä parantaaksemme suosittelemiemme tuotteiden ja sisällön merkityksellisyyttä.
Jos olet vierailija Euroopan Unionista, katso seuraava kohta "Vierailijat Euroopan Unionista?" saadaksesi lisätietoa.

VIII.Vierailijat Euroopan Unionista?

Tämä Tietosuojalausekkeen osuus koskee sinua vain, jos käytät Sivuamme tai tämän Tietosuojalausekkeen kattamia Palveluita maasta, joka on Euroopan Unionin jäsenvaltio, ja se täydentää tässä Tietosuojalausekkeessa olevia tietoja.

Mitä laillisia oikeuksia liittyy henkilötietojen käsittelyyn? Voit ottaa meihin yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai postitse kohdassa 1 mainitsemassamme sähköpostiosoitteessa tai postiosoitteessa, jos haluat vaatia oikeuksiasi. Rekisteröitynä asiakkaana voit myös muuttaa asetuksia "Omat Tilini" -kohdassa (esimerkiksi muuttaa tietojasi tai asetuksiasi koskien sähköpostien ja tekstiviestien vastaanottamista).

Seuraavat oikeudet koskevat sinua sovellettavien laillisten vaatimusten ja rajoitteiden puitteissa:
Oikeus tietoon ja paljastamiseen: Sinulla on oikeus vaatia tietoa ja saada vahvistus siitä, käsittelemmekö me henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada selkeää ja helposti ymmärrettävää tietoa siitä, kuinka käytämme tietojasi ja oikeuksiasi. Siksi tarjoamme sinulle siitä tietoa tässä Tietosuojalausekkeessa.

Korjaus- ja poistamisoikeudet: Sinulla on oikeus tehdä korjauksia henkilötietoihisi, jos tiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia. Pyynnöstäsi poistamme henkilötietosi, jos mikä tahansa yleisessä tietosuoja-asetuksessa (GDPR) asetetuista “oikeus tulla unohdetuksi” -ehdoista toteutuu, tai jos samanlaiset ehdot toteutuvat vastaavien paikallisten lakien ja säännösten nojalla. Voi olla mahdotonta tuhota tietojasi täysin ilman jäännöstietoja varmuuskopioista johtuen.

Käsittelyn rajallisuus: Sinulla on oikeus pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käyttämisen, silloin kun teemme niin oikeutetuista syistä, paitsi jos niitä tarvitaan oikeudellisten vaatimusten käsittelemiseen, tai jos meillä on muita painavia ja oikeutettuja syitä, jotka ohittavat oikeutesi.

Tietojen siirrettävyys: Jos tietojen käsittely perustuu sopimukseen tai suostumukseen, voit pyytää meitä siirtämään antamaasi tietoa jäsenneltyyn, yleiseen ja koneluettavaan muotoon. Jos se on teknisesti mahdollista, voit myös pyytää, että tietoja siirretään kolmannelle osapuolelle.

Suoramarkkinoinnista kieltäytyminen: Voit kieltäytyä henkilötietojesi käyttämisestä mainos- tai suoramarkkinointitarkoituksiin milloin vain. Kun kieltäydyt tietojen käyttämisestä mainos- tai suoramarkkinointitarkoituksiin, henkilötietoja ei enää käytetä kyseisiin tarkoituksiin.

Suostumuksen peruuttaminen: Jos olet antanut meille suostumuksesi tietojesi käsittelemiseen, voit perua sen milloin vain tulevin vaikutuksin. Tällä ei ole vaikutusta tietojesi käsittelyn laillisuuteen peruuttamishetkeen asti.

Oikeus vedota valvontaviranomaiseen: Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle. Voit esimerkiksi ottaa yhteyttä asuinpaikkasi tai valtiosi tietosuojaviranomaiseen.

Voit korjata henkilötietojasi ja ilmaista yksityisyysmieltymyksesi lähettämällä pyynnön sähköisesti osoitteeseen: dataprotectionofficer@lightinthebox.com tai it_security@lightinthebox.com.

Kirjoita pyyntöön nimesi, osoitteesi ja/tai sähköpostiosoitteesi, kun otat yhteyttä meihin. Teemme tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme henkilöllisyytesi, ennen kuin vastaamme pyyntöihisi. Varmistustoimenpiteet voivat vaihdella riippuen henkilötietojesi luottamuksellisuudesta ja mikäli sinulla on tili sivullamme. Laillinen perustamme käsittelyyn:
    • Käsittelemme yhteys-, rekisteröinti- ja tilaustietosi suostumuksellasi.
    • Käsittelemme lokitietoa oikeutetusta syystä häiriöt poistaaksemme ja verkkosivun turvallisuuden taataksemme
    • Käsittelemme henkilötietoja noudattaaksemme laillisia velvoitteitamme.
    • Siirrämme henkilötietojasi vain toimittajillemme, jotka suorittavat palveluita puolestamme, jos tietojen siirtäminen on tarpeen sopimuksen toimeenpanemiseksi, jos meillä on perusteltu syy siirrolle ja jos olet antanut siihen suostumuksesi.

Aina kun siirrämme henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin tietojen jakamisen yhteydessä, siirrämme tiedot tämän Tietosuojalausekkeen mukaisesti ja tietosuojaa säätelevien lakien puitteissa.

Pyynnöt tulee toimittaa ottamalla meihin yhteyttä Tietosuojavirkailijan kautta osoitteessa dataprotectionofficer@lightinthebox.com tai it_security@lightinthebox.com.
Jos olet vierailija Kalifornian osavaltiosta, Yhdysvalloista, katso seuraava kohta "Vierailijat Kaliforniasta?" saadaksesi lisätietoa.

IX.Vierailijat Kaliforniasta?

Mitä laillisia oikeuksia liittyy henkilötietojen käsittelyyn?
Voit ottaa meihin yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai postitse kohdassa 1 mainitsemassamme sähköpostiosoitteessa tai postiosoitteessa, jos haluat vaatia oikeuksiasi. Rekisteröitynä asiakkaana voit myös muuttaa asetuksia "Omat Tilini" -kohdassa (esimerkiksi muuttaa tietojasi tai asetuksiasi koskien sähköpostien ja tekstiviestien vastaanottamista).

Seuraavat oikeudet koskevat sinua sovellettavien laillisten vaatimusten ja rajoitteiden puitteissa:
Oikeus tietää. Kalifornian asukkailla on oikeus pyytää seuraavien tietojen paljastamista: 1) sinusta keräämiesi henkilötietojen tyypit; 2) tiedonlähteet, joista olemme keränneet henkilötietojasi; 3) henkilötietojesi keräämisen tai myymisen kaupallinen tarkoitus tai liiketoiminta; 4) myymiemme sinua koskevien henkilötietojen tyypit sekä ne ulkopuoliset osapuolet, joille henkilötiedot myytiin; 5) sinua koskevien liiketoimintasyistä paljastamiemme henkilötietojen tyypit sekä ne toimittajat, joille henkilötiedot paljastettiin; 6) sinusta keräämiemme henkilötietojen kuvaus.

Oikeus poistaa. Sinulla on oikeus pyytää, että tuhoamme kaikki sinusta keräämämme henkilötiedot.

Shine the Light – läpinäkyvyys. Kalifornian lain nojalla käyttäjät saavat pyytää tietoa siitä, onko yritys paljastanut tietoa heistä kolmansille osapuolille näiden suoramarkkinointitarkoituksia varten. Kalifornialaiset käyttäjät, jotka haluavat saada lisää tietoa tämän lain mukaisesti tai joilla on kysymyksiä tai huolenaiheita liittyen yksityisyyskäytäntöihimme, voivat ottaa meihin yhteyttä osoitteessa:

dataprotectionofficer@lightinthebox.com tai it_security@lightinthebox.com.
Voit nimittää valtuutetun edustajan käyttämään sinulle kuuluvia oikeuksia puolestasi.
Valtuutetun edustajasi on annettava todistus siitä, että hänet on valtuutettu toimimaan sinun puolestasi.
Emme syrji sinua tässä kuvattujen CCPA-lain mukaisten oikeuksiesi käyttämisestä.
Emme myy henkilötietojasi.

Seuraavanlaisia henkilötietoja paljastetaan seuraavia tarkoituksia varten:
    * toimitus- ja yhteystiedot: annamme nimesi, toimitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi DHL:n ja UPS:n kaltaisille kumppaneillemme varmistaaksemme tilaustesi toimituksen ja saatamme käyttää asianmukaisia asiakastietoja valvoaksemme kolmannen osapuolen palvelun laatua.
    * taloudelliset tiedot: maksujen käsittelemiseksi meidän täytyy antaa luottokorttisi numero rahoituspalveluorganisaatioille, jotka käsittelevät ja myöntävät luottokortteja.

X.Saavatko lapset käyttää LightInTheBox.comia?


Kunnioitamme lasten yksityisyyttä. Emme tietoisesti tai tarkoituksella kerää henkilötietoa alle 13-vuotiaista lapsista. Muualla tällä Sivulla olet taannut ja vahvistanut olevasi joko vähintään 18-vuotias tai käyttäväsi Sivua vanhemman tai huoltajan valvonnan alaisuudessa.

Jos olet alle 13-vuotias, älä toimita mitään henkilötietoja meille, ja käänny vanhemman tai huoltajan puoleen avustamaan sinua Sivun käyttämisessä.

XI.Mistä voin löytää tämän selosteen päivityksiä?


Jotta pysyisit ajan tasalla siitä, mitä tietoa keräämme, käytämme ja paljastamme, julkaisemme kaikki tätä Tietosuojalauseketta koskevat muutokset tai päivitykset tällä Sivulla ja kehotamme sinua lukemaan tämän Tietosuojalausekkeen silloin tällöin. Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysymyksiä Tietosuojalausekkeesta.
ATest