English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
banner
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Akcijska prodaja
Aplikacije

LightInTheBox.com dostavlja diljem svijeta u gotovo svaku državu na svijetu.

Odaberi valutu: $ USD

Prosječna ocjena: 5 (734 recenzije)
Napišite recenziju
  • 26 / 5 / 2013

Naručila haljinu za moju nećakinju za svoj grad bez sumnje da bi vaša mjerenja bila savršena samo trebala jedan porub, ali drugo onda ta savršena struktura i vješanje, dobra kvaliteta koju poznajem kada vidim jednu kao što sam menadžer u svadbenoj trgovini s kvalitetom haljine! Najvjerojatnije će opet odijevati haljine Ordered the dress for my niece for her grad definitely order to your measurements came in perfect just needed a hem but other then that perfect structure and beading, good quality I know one when I see one as I am a manager at a bridal store with quality dresses! Will most likely order dresses again from here

Odgovori(1) Prijevod s jezika: Croatian Show Original Vidi prijevod
Je li recenzija bila od pomoći? (0) (1)
Podijeli na Facebooku

Nakon što se prijavite,, možete odgovoriti na recenziju.

  • 1 / 5 / 2013

Haljina je prekrasna, točno kako je opisano i prikazano na svjetlu na web stranici kutije. Tkanina je kvalitetna, a vez i završni radovi bili su vrlo dobro obavljeni! Imam samo pohvale za kvalitetu proizvoda. Kupio sam haljinu u kaduljasto zelenu, napravljenu na temelju mjerenja koje sam poslao. Njegov sirup je dosta dug i, međutim, kraći je ispred. Ako namjeravate nositi vrlo visoku cipelu od pete, preporučujem da malo visinu postavite na visinu. Zatražio sam zahtjev 03.03.13. I primio priopćenje pošiljke 01.04.13., Budući da je izrađen po mjeri. Dana 04/18/13, proizvod je stigao u Courier mog grada (Belo Horizonte MG Brazil). Jedina kritika koju napravim odnosi se na pristojbu za naplatu, nazvanu "EMS" koju sam morao platiti za brži isporuku proizvoda. Nije bilo druge opcije u trenutku kupnje. Iznos naknade za isporuku također sam platio, ali to je bilo moj izbor. Da bismo pomogli onima koji žive u Brazilu i žele kupiti haljinu, stavio sam sve što sam platio: Vjenčanje vrijednost: BRL R $ 429,24 ems: BRL R $ 111,72 Cijene osiguranja isporuke: BRL R $ 14,58 Ukupno Završna: BRL R $ 555,54 U fakturi kreditne kartice taj je iznos povećan na R $ 631,88 zbog stope IOF-a i konverzija Dolara na datum naplate. U vrijeme povlačenja, u pošti, bilo je i prikupljanje još dva poreza, savezne i državne (od Minas Gerais), koji su iznosili ukupno R $ 273.00. Ukupno, haljina me koštala oko R $ 900.00. Preporučujem proizvod jer sam bio vrlo zadovoljan, ali provjeravam stope svoje države i zemlje, da znate hoće li vas kupnja koštati više nego što mislite! O vestido é lindo, exatamente como descrito e mostrado no site light in the box. O tecido é de qualidade e o bordado e o acabamento foram muito bem feitos! Só tenho elogios a fazer à qualidade do produto.

Comprei o vestido na cor verde sage, feito com base nas medidas que enviei. A sua calda é bastante comprida sendo, no entanto, mais curto na parte da frente. Se você pretende usar um sapato de salto muito alto, recomendo que coloque a medida de sua altura um pouco maior.

Fiz o pedido no dia 11/03/13 e recebi a comunicação do envio no dia 01/04/13, já que ele foi feito sob medida. No dia 18/04/13 o produto chegou ao Correio de minha cidade (Belo Horizonte MG Brasil).

A única crítica que faço é em relação a uma taxa de envio, chamada de "ems" que tive que pagar para que o produto fosse entregue com maior rapidez. Não havia outra opção no momento da compra. A Tarifa de Seguro de Envio eu também paguei, mas esta foi por opção minha.

Para auxiliar a quem mora no Brasil e pretende comprar o vestido, inseri tudo o que paguei:

Valor do vestido: BRL R$ 429,24
ems: BRL R$ 111,72
Tarifas de Seguro de Envio: BRL R$ 14,58
Total Final: BRL R$ 555,54

Na fatura do Cartão de Crédito esse valor aumentou para R$631,88, em razão da taxa de IOF e conversões do Dolar na data da cobrança.

No momento da retirada, no correio, houve também a cobrança de mais dois impostos, federal e estadual (de Minas Gerais) que somados foram no valor de R$ 273,00.

No total, o vestidou me custou aproximadamente R$ 900,00.

Recomendo o produto, pois fiquei muito satisfeita, mas verifique as taxas de seu estado e país, para saber se a compra não vai lhe custar mais do que você imagina!

Odgovori(1) Prijevod s jezika: portugalski Show Original Vidi prijevod
Je li recenzija bila od pomoći? (5) (0)
Podijeli na Facebooku

Nakon što se prijavite,, možete odgovoriti na recenziju.

  • 8 / 3 / 2013

Ovo je sjajno! Naručio sam haljinu s prilagođenom veličinom. Im 52 "i unesite moje mjerenja kao Bust: 31,5, struk (inč): 24, Hips (35 cm): 35, Hollow to Floor (Inch): 52, Visina: u boji "srebro" (kao onaj na kojemu je model nosi) i njezin prekrasan! Haljina je stigla vrlo brzo i ušla u kutiju i plastikom oko nje, bila je iznutra i pažljivo presavijena u pakiranju. ugrađen grudnjak i remen / isječak koji stvarno pomaže da ostane gore Poprsja je malo velika na mene, ali ostaje fino fino! To je također jako dugo, zbog vlakova. Ja ću ga ukloniti jer sam ne želim da se ljudi na to podignu na moj prom. Nisam imao nikakvih problema s mojom narudžbom, a ja sam iznimno sretna s ovom tvrtkom i mojom kupnjom! This was great! I ordered the dress with custom sizing. Im 52" and entere my measurements as Bust (Inch):31.5, Waist (Inch):24, Hips (Inch):35, Hollow to Floor (Inch):52, Height (Inch):62

I ordered it in the color "silver" (like the one the model is wearing) and its gorgeous!

The dress arrived very quickly and came in a box and with plastic around it. It was inside out and carefully folded in the package.

It has a builtin bra and strap/ clip thing that really helps it stay up.
The bust is a tiny bit big on me, but it stays up just fine!
Its also very long, because of the train. I am going to have it removed because I dont want people stepping on it at my prom.

I had no problems with my order, and I am extremely happy with this company and my purchase!

Odgovori(2) Prijevod s jezika: Croatian Show Original Vidi prijevod
Je li recenzija bila od pomoći? (4) (0)
Podijeli na Facebooku

Nakon što se prijavite,, možete odgovoriti na recenziju.

  • 22 / 7 / 2012

Kupio sam ovu haljinu za moju High School Prom: 12. svibnja 2012. Boja: Zelena Kadulja Veličina: 4. (Moja realna veličina je 2, ali dobila sam veličinu 4 i morala sam ga pooštriti, ali samo sam je stezala oko poprsje tako da je struk još uvijek bio slab. Zato sam visoko preporučiti da dobijete svoju stvarnu veličinu.) Exp. Dostava. Naručila sam haljinu 12. travnja 2012. i dobila sam ga 30. travnja 2012. (Došla je puno prije procijenjenog vremena isporuke. Zato preporučujem da odete na exp shipping, to stvarno dolazi brzo.) Zipper i rubovi su bili vrlo dobri. Iako je duljina bila dugačak ali dugačak, pa sam odrezao, ali od njega i dodao kuku za vlak, tako da ga nisam morao povući cijelo vrijeme. To je vrlo dobro napravljena haljina i iznimno je ugodna i preporučila bih svima. I bought this dress for my High School Prom: May 12, 2012.
Colour: Sage Green
Size: 4.
(My real size is 2, but I got a size 4 and I had to get it tightened but I only tightened it around the bust so the waist was still kind of loose. So I HIGHLY recommend you get your real size.)
Exp. Shipping.
I ordered the dress on April 12, 2012 and I got it on April 30, 2012.
(It came a lot earlier than the estimated shipping time. So I recommend going for exp. shipping; it really does come quickly.)
The zipper and the beading were very good. Though the length was a but long so I cut a but off it and added a hook for the train so I didnt have to drag it the whole time.
Its a VERY well made dress and its extremely cozy and I would recommend it to anyone.

Odgovori Prijevod s jezika: Croatian Show Original Vidi prijevod
Je li recenzija bila od pomoći? (4) (1)
Podijeli na Facebooku

Nakon što se prijavite,, možete odgovoriti na recenziju.

  • 12 / 2 / 2012

Naručila sam ovu haljinu za moje civilno vjenčanje (nebo plavo, veličina 6). Dostava se dogodila u roku od tri tjedna, tako da je prilično brzo (očekivao sam više). Kvaliteta i izrada su izvrsni. Također sam morao platiti carinske pristojbe (oko 50 eura za haljinu), pa u svakom slučaju od početka morati uzeti u obzir. No unatoč pristojbi, haljina je i dalje bila jeftina. U Njemačkoj biste morali platiti mnogo više za sličnu haljinu. Morao sam odrezati vlak, jer sam to otkrio neugodno, ali nije bilo vrlo skupo. Svakako će ponovno naručiti ovdje i preporučiti ga svima ostalima. Ich habe dieses Kleid für meine standesamtliche Trauung bestellt (in Himmelblau, Grösse 6). Die Lieferung erfolgte innerhalb von drei Wochen, also ziemlich schnell (ich habe mit länger gerechnet). Die Qualität und die Verarbeitung sind super. Ich musste auch Zollgebühren zahlen (so etwa 50 Eur für das Kleid), also auf jeden Fall von Anfang an mit einrechnen. Aber trotz der Gebühren, war das Kleid immer noch sehr günstig. In Deutschland hätte man für ein vergleichbares Kleid viel mehr bezahlen müssen.
Die Schleppe habe ich abschneiden müssen, weil ich das für unbequem empfand, aber es war nicht sehr teuer.
Werde auf jeden Fall hier wieder bestellen und kann es auch allen anderen nur empfehlen.

Odgovori Prijevod s jezika: njemački Show Original Vidi prijevod
Je li recenzija bila od pomoći? (4) (0)
Podijeli na Facebooku

Nakon što se prijavite,, možete odgovoriti na recenziju.

  • 3 / 1 / 2012

Nosila je haljinu u travnju na vjenčanju. Dobio sam puno komplimenata i bio sam stvarno uzbuđen. Haljina ima šampanjac u boji. Može samo preporučiti. S veličinom bih radije naručio nešto veće. Osim toga, valja napomenuti da još uvijek dolaze carinske pristojbe. Habe das Kleid im April auf einer Hochzeit getragen. Habe sehr viele Komplimente dafür erhalten und war auch selbst total begeistert.
Das Kleid hat die Farbe Champagner.
Kann es nur empfehlen.
Bei der Größe würde ich lieber etwas größer bestellen. Außerdem sollte man beachten das noch Zollgebühren dazu kommen.

Odgovori Prijevod s jezika: njemački Show Original Vidi prijevod
Je li recenzija bila od pomoći? (0) (0)
Podijeli na Facebooku

Nakon što se prijavite,, možete odgovoriti na recenziju.

  • 23 / 5 / 2015

Ovo je nevjerojatna haljina. Kvaliteta materijala je vrlo visoka, savršeno mi odgovara i izgleda zapanjujuće. Svi su me zvali princezu, pa nisam mogao biti sretniji. Naručio sam puno stvari s ove stranice i nikada nisam bio razočaran. Imaju nevjerojatne stvari za vjenčanje. Svakako ću se vratiti i preporučiti ga svim mojim prijateljima :) This is an amazing dress. The quality of materials is very high, fits me perfectly and looks stunning. Everyone was calling me a princess, so I couldnt be more happier.
I ordered a lot of things from this site and never was disappointed. They have amazing stuff for wedding\prom\evening wear. I will definitely be back again and recommend it to all my friends :)

Odgovori Prijevod s jezika: Croatian Show Original Vidi prijevod
Je li recenzija bila od pomoći? (0) (0)
Podijeli na Facebooku

Nakon što se prijavite,, možete odgovoriti na recenziju.

  • 11 / 4 / 2014

Prilagođeno savršeno, visoko kvalitetnim tkaninama, udobno. Savršeno za vjenčanje na plaži. Tailored perfectly, high quality fabrics, comfortable. Perfect for a beach wedding.

Odgovori Prijevod s jezika: Croatian Show Original Vidi prijevod
Je li recenzija bila od pomoći? (0) (0)
Podijeli na Facebooku

Nakon što se prijavite,, možete odgovoriti na recenziju.

  • 24 / 3 / 2014

Naručila sam ovu haljinu u Nebo Plavo, veličina 2, nakon godinu dana gledanja. Dogodilo se da provjerim mjesto na predsjedničkom danu i da ga dobijem na prodaju. To je bilo sve što sam ikada želio, stigao u mjesec dana, (17. veljače 17. veljače na vratima 17. ožujka). Izvrsna kvaliteta, puno teža od očekivanog, ali vrlo dobro napravljena. Dimenzija dvije još je uvijek malo velika, ali definitivno nosiva čak i ako ne odlučim uzeti ga. Vježba je veličanstvena. Nećeš biti razočaran. Sada sam još više uzbuđen za moj Prom sada je ovdje. Sve pozitivne kritike bile su ono što me uvjerilo da to dobijem na prvom mjestu. Evo još jedne. Hvala LITB! I ordered this dress in Sky Blue, size 2, after a year of looking at it. I happened to check the site on Presidents Day, and got it on sale. It was everything I ever wanted, arrived in a month, (ordered February 17th at my door March 17th). Great quality, a lot heavier than expected, but very well made. The size two is still just a bit big, but definitely wearable even if I dont decide to get it taken in. The beading is glorious. You will not be disappointed. I am even more excited for my Prom now that its here. All the positive reviews were what convinced me to get it in the first place. Heres one more. Thank you LITB!

Odgovori Prijevod s jezika: Croatian Show Original Vidi prijevod
Je li recenzija bila od pomoći? (2) (0)
Podijeli na Facebooku

Nakon što se prijavite,, možete odgovoriti na recenziju.

  • 14 / 3 / 2014

Fantastična kvaliteta. Brza isporuka. Prekrasna haljina za nevjerojatnu cijenu. Poštanska pristojba bila je skupljiva (pogotovo što je zatraženo na pragu u vrijeme isporuke haljine.) Izuzetno sretan ukupni broj xxx Fantastic quality. Quick delivery. Beautiful dress for a fabulous price.

Postal tax was pricey (especially as it was requested on the doorstep at the time the dress was delivered.)

Extremely happy overall xxx

Odgovori Prijevod s jezika: Croatian Show Original Vidi prijevod
Je li recenzija bila od pomoći? (0) (0)
Podijeli na Facebooku

Nakon što se prijavite,, možete odgovoriti na recenziju.

PREPORUKE

 A-kroj Bez naramenica Srcoliki izrez Jako kratki šlep Šifon Prom Formalna večer Haljina s Perlica Drapirano Falte Drapirano sa strane po
3%Kupi proizvod istaknut na straniciUSD $ 99.99
 Kroj uz tijelo Ovalni izrez Do poda Šifon / Čipka s perlicama Haljina za majku mladenke s Perlica / Nabrano po TS Couture®
1% kupiUSD $ 109.99
 Kroj uz tijelo Scoop Neck Do poda Šifon Sa šljokicama Formalna večer / Svečana priredba Haljina s Šljokice Drapirano po TS Couture®
1% kupiUSD $ 89.99
 Sirena kroj Spuštena ramena Srednji šlep Organza / Saten Formalna večer Haljina s S volanima po
1% kupiUSD $ 149.99
 Sirena kroj Tanke naramenice Jako kratki šlep Sa šljokicama Formalna večer / Svečana zabava Haljina s Šljokice po TS Couture®
1% kupiUSD $ 142.49
 A-kroj Srcoliki izrez Do poda Šifon Prom / Formalna večer Haljina s Perlica Aplikacije Traka / vrpca Nabrano po TS Couture®
1% kupiUSD $ 109.99
 Kroj uz tijelo Ilujska deklinacija Do poda Šifon Čipka Prom / Formalna večer Haljina s Čipka Traka / vrpca po TS Couture®
1% kupiUSD $ 89.99
 A-kroj Bez naramenica Do sredine lista Taft Prom / Formalna večer Haljina s Falte po TS Couture® / Mala crna haljina
1% kupiUSD $ 113.99
 A-kroj Na jedno rame Jako kratki šlep Saten Formalna večer Haljina s Perlica Falte po TS Couture®
1% kupiUSD $ 99.99
 Sirena kroj Uz vrat Do poda Čipka Saten Formalna večer Haljina s Perlica Šljokice Aplikacije Prednji izrez po TS Couture®
1% kupiUSD $ 109.99
 Kroj uz tijelo Bateau Neck Do poda Šifon Prom / Formalna večer Haljina s Perlica Nabrano Drapirano sa strane po TS Couture®
2% kupiUSD $ 116.99
 Sirena kroj Bez naramenica Do poda Taft Til Formalna večer / Svečana priredba Haljina s Perlica po TS Couture®
2% kupiUSD $ 119.99
 A-kroj Ovalni izrez Srednji šlep Šifon / Čipka Formalna večer / Svečana zabava Haljina s Nabrano / Čipkasti umetak po TS Couture® / Izrezati
2% kupiUSD $ 119.99
 Kroj uz tijelo Na vezanje oko vrata Do poda Šifon Formalna večer / Svečana priredba Haljina s Kristalni detalji po TS Couture®
3% kupiUSD $ 89.99
 Sirena kroj Ovalni izrez Do poda Sa šljokicama Formalna večer Haljina s Šljokice po LAN TING Express / Sjaji i svijetli
3% kupiUSD $ 129.99
 A-kroj Četvrtasti izrez Do poda Til Formalna večer Haljina s Falte po TS Couture®
3% kupiUSD $ 119.99
 Kroj uz tijelo Scoop Neck Do poda Sa šljokicama Formalna večer / Svečana zabava Haljina s Šljokice / Traka / vrpca po TS Couture® / Sjaji i svijetli
4% kupiUSD $ 89.99
 Kroj uz tijelo Tanke naramenice Do poda Šifon Formalna večer / Praznik Haljina s Perlica / Nabrano po TS Couture®
4% kupiUSD $ 89.99
 Sirena kroj Srcoliki izrez Do poda Šifon Prom / Formalna večer Haljina s Drapirano sa strane po TS Couture® / Celebrity Style
4% kupiUSD $ 119.99
 A-kroj Remenje Do poda Til Formalna večer Haljina s Traka / vrpca / Drapirano sa strane po TS Couture®
5% kupiUSD $ 89.99
 Kroj uz tijelo Tanke naramenice Jako kratki šlep Šifon / Saten Formalna večer / Svečana zabava Haljina s Prednji izrez / Nabrano po TS Couture® / Predivna leđa
5% kupiUSD $ 89.99
 Kroj uz tijelo Srcoliki izrez Do poda Žoržet Koktel zabava / Formalna večer / Praznik / Svečana priredba Haljina s Prednji izrez
5% kupiUSD $ 129.99
 Sirena kroj Bez naramenica Jako kratki šlep Satenski šifon Koktel zabava / Formalna večer / Praznik Haljina s Vezivanje po LAN TING Express
6% kupiUSD $ 98.99
 Kroj uz tijelo Na vezanje oko vrata Do poda Šifon Formalna večer Haljina s Drapirano Traka / vrpca S volanima Kristalni broš po TS
6% kupiUSD $ 109.99
 Princeza Srcoliki izrez Jako kratki šlep Saten Formalna večer / Svečana zabava Haljina s Šljokice / Kristalni detalji po TS Couture® / Sjaji i svijetli
6% kupiUSD $ 109.99
 Sirena kroj Ilujska deklinacija Jako kratki šlep Žersej Formalna večer Haljina s Perlica Prednji izrez po TS Couture®
1% kupiUSD $ 129.99
 A-kroj Uz vrat Srednji šlep Šifon Formalna večer / Svečana zabava Haljina s Perlica / Križano po TS Couture® / ključaonica
1% kupiUSD $ 89.99
 A-kroj Remenje Jako kratki šlep Šifon Formalna večer Haljina s Perlica / Aplikacije / Falte po TS Couture®
1% kupiUSD $ 129.99
 Kroj uz tijelo Presvlačenje dekoltea Jako kratki šlep Šifon Prom / Formalna večer / Svečana priredba Haljina s Križano po TS Couture®
1% kupiUSD $ 89.99
 Kroj uz tijelo Presvlačenje dekoltea Do poda Šifon Prom / Formalna večer Haljina s Gumbi Traka / vrpca Falte po TS Couture®
1% kupiUSD $ 116.99
 Kroj uz tijelo Uz vrat Jako kratki šlep Poliester Prom / Formalna večer Haljina s Falte po TS Couture®
1% kupiUSD $ 98.99
 Kroj uz tijelo V izrez Do poda Šifon Formalna večer / Svečana priredba Haljina s Perlica Nabrano Drapirano sa strane po TS Couture®
1% kupiUSD $ 149.99
 A-kroj Princeza Spuštena ramena Do poda Saten Prom / Formalna večer Haljina s Falte po TS Couture®
1% kupiUSD $ 103.99
ATest