English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (22 reviews)
Schrijf een review
  • Jan 03, 2015

levering duurde een beetje lang maar ben wel tevreden over de veilen levering duurde een beetje lang maar ben wel tevreden over de veilen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2014

leuke en professionele zwarte vijlen. leuke en professionele zwarte vijlen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Evie
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2014

Prima artikel om mijn nagels te onderhouden Prima artikel om mijn nagels te onderhouden

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 05, 2014

super allemaal super, ik raad het iedereen aan. superвсе супер,очень нравится всем рекомендую.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 30, 2014

Uitstekende nagelvijlen! Goede kwaliteit! Ik raad aan! Отличные пилочки! Хорошее качество! Рекомендую!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 13, 2014

ik kreeg het goede, allemaal heel schattig ... maar een steen niet genoeg glans alleen ...... i received the good , all very cute ...but some stone not enough shine only ......

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 02, 2014

mooie producten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bellissimi prodotti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 07, 2014

ontvangen in goede staat en op tijd. product zoals beschreven. received in good condition and on time. product as described.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2014

zeer mooi product alles is in overeenstemming met de beschrijving en werd in goede staat ontvangen tres beau produit tout est conforme a la description et recu en bonne etat

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 12, 2014

Werkt geweldig, niets laat het kanon los van de ruwe klus. Fungerar jättebra, inget som släpper och funkar kanon till grovjobbet.

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest