English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (219 reviews)
Schrijf een review
  • Door  info
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • Jan 21, 2013

Heel leuk strass wiel met veel kleurtjes. Perfect! Heel leuk strass wiel met veel kleurtjes. Perfect!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 26, 2013

de steentjes zijn gisteren gearriveerd, geen inklaring, mooie kleuren en een doos gli strass sono arrivati ieri, senza spese doganali, bei colori e in una pratica scatolina

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 11, 2014

Ziet er goed uit en is gemakkelijk te gebruiken. Zeer stijlvol. Looks great and easy to use. Very classy.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 02, 2014

Strasiki grappig))) kwam 24 dagen naar Peter)) стразики прикольные)))пришли в питер за 24 дня))

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 22, 2014

Steentjes zoals, er zijn veel kleuren, de grootte van steentjes is klein, de nagels zien er goed uit. Стразы понравились, цветов много, размер страз небольшой, на ногтях будут смотреться хорошо.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 22, 2014

Ik vond het palet erg leuk, de kleuren zijn erg mooi en de grootte van de lichte is het ideaal voor manicure. De heldere zijn 2 mm en het levert voldoende hoeveelheid op. Me ha gustado mucho la paleta, los colores son muy bonitos y el tamaño de los brillantes es el ideal para la manicura. Los brillantes son de 2 mm y trae bastante cantidad.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 25, 2013

absoluut super RAD :), ik ben echt satifaite absolument super RAD :), je suis vraiment satifaite

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 26, 2013

Deze strass steentjes zijn geweldig voor degenen die nagel decoraties vaak veranderen. Ze zijn van gemiddelde grootte (2 mm) en worden relatief goed gezien. Ze schijnen genoeg om te zien, maar niet te veel. Op één of twee nagels is perfect, het schijnt maar het is nog steeds een beetje discreet. Ik heb geen speciale lijm, maar ik gebruik een toplaag die op deze site te vinden is om ze te repareren. De keuze van kleuren maakt een veelvoud aan stijlen mogelijk en de hoeveelheid per kleur is redelijk. Niet te veel, niet te veel. Ideaal voor een avond en kan maximaal twee of drie dagen duren (met de toplaag), misschien meer met de speciale lijm ook beschikbaar op Lithinthebox.com Ik raad deze productwaarde voor geld heel interessant aan. Hier is een voorbeeld getest op een van mijn nagels op een vernis van dezelfde site. Ces strass sont très bien pour ceux qui change souvent de décoration dongles.
Ils sont de taille moyenne (2mm) qui se voient relativement bien.
Ils brillent suffisamment pour que ça se voit mais pas trop.
Sur un ou deux ongles cest parfait, ça brille mais ça reste encore un peu discret.
Je nai pas de colle spéciale mais jutilise un top coat quil est possible de trouver sur ce même site pour les fixer.
Le choix des couleurs permet une multitude de styles et la quantité par couleur est raisonnable. Ni trop, ni trop peu.
Idéale pour une soirée et peu tenir jusquà deux voire trois jours (avec le top coat), peutêtre plus avec la colle spéciale disponible également sur Lithinthebox.com
Je vous recommande ce produit rapport qualité prix très intéressant.
En voici un exemple testé sur un de mes ongles sur un vernis provenant de ce même site.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 20, 2012

Voor mij is het een van de beste artikelen om met de nagels te werken. Pq kan van alles worden gedaan. prachtig aan de bovenkant komt 1200 diamanten maar ze zijn niet echt duidelijk hehe maar het is geweldig in de decoraties, ik zal proberen een foto te maken van de laatste gemaakt met deze heldere, haver die ik kan onderwijzen. Para mi es el uno de los mejor articulo para trabajar con las uñas pq se puede hacer case de todo. maravilloso en cima viene 1200 diamantesitos aunque no son de verdad claro jeje pero queda estupendos en las decoraciones intentare poner una foto del ultimo que hecho con eses brillantesitos, haver se puedo enseñar.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 05, 2012

Ik ben dol op deze bling en ik gebruik hem voor alles, van spijkers tot mobiele telefoonprojecten, zo geweldig dat je hem voor heel veel dingen kunt gebruiken. Bedankt Light in the Box. Love this bling and i use it for everything from nails to cell phone projects so great you can use it for alot of things. Thanks Light in the Box.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest