English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (44 reviews)
Schrijf een review
  • Feb 09, 2013

Product 100% licht, dus alles blijft blauw oké! Produto 100% light,assim fica tudo blue ok!.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 05, 2011

Echt mooi deze lampen voor banden die een heel mooie blauwe kleur geeft tijdens het rijden en stopt na een paar seconden stoppen. Echt top Vraiment superbe ces ampoules pour les pneus qui donne une très belle couleur bleue quand on roule et qui sarrête après quelques secondes darrêt. Vraiment top

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 30, 2011

Veiligheid op de weg! Geïnstalleerd op uw auto Nissan Serena en werd prominent op de weg! Alle andere bestuurders kunnen mijn zet duidelijk zien en hebben de mogelijkheid om mijn auto veilig op de hoeken van de straat te laten passeren! Fel lichte wielen zien er verbluffend mooi uit! Safety on the road!
Installed on your car Nissan Serena and became prominent in the road!
All other drivers can see clearly my move and have the opportunity to safely pass my car on street corners!
Bright light wheels looks stunningly beautiful!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Delroy LEWIN
  • Mar 28, 2011

Wie zei dat je banden zwart en saai moeten zijn? Verlicht de nacht en draai wat hoofd met Firefly Light Wheel Bulb Blue LED. Ze hebben een heldere LED-ontlading. Bevatten een bewegingssensor die ze inschakelt wanneer de banden in beweging zijn en uit wanneer ze stationair zijn voor het behoud van de batterij. Universele pasvorm voor alle merk- en modelbanden Dus als je wilt "ShowOff" of gewoon "Opvallen" van de rest is dit een must-have product! Who said you tires have to be Black & Boring?
Light up the night and turn some head with Firefly Light Wheel Bulb Blue LED. They Feature:
A bright L.E.D discharge
Equip with a motion sensor which switches them on when the tires are in motion and off when they are stationary for battery conservation.
Universal fit for any make and model tires
So wither you want to " ShowOff " or just " Stand Out " from the rest this is a must have product!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 05, 2017

Ben mooie kurken blauw zijn trekt de ogen van anderen aan is dat hij het goed doet of niet lol dank je !!! ben jolis bouchons bleu sa attire le regard des autre cest que sa le fais bien ou pas lol merci !!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 10, 2016

Goed ontvangen vuurvliegjes, maar ik heb nog niet geïnstalleerd op mijn auto. De kwaliteit is erg goed en de blauwe kleur werkt heel goed. Nogmaals bedankt Bien recu les lucioles mais je ne lai pas encore installé sur ma voiture. La qualité est très bien et la couleur bleu fonctionne très bien. Merci encore

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 11, 2016

Service op de website is geweldig, gemakkelijk en snel geweldige items ook, ik zal deze pagina aanbevelen aan een vriend Service in the website is great easy & fast shipping awesome items as well I will recommend this page to a friend

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2015

goed item erg helder op auto weet niet wat Britse politie zal zeggen abt met knipperende blauwe lichten op mijn auto laat het jullie allemaal weten good item very bright on car dont know what uk police will say abt having flashing blue lights on my car will let you all know

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 19, 2015

alles was gewoon geweldig! helemaal aan te raden! everything was just great!totally recommended!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 24, 2014

xfgnbxchjncjcgmc fcghjc cfjcfncvb chjchmcvh chjxcfjxfghxn bvhk, gvklgk glghklvhj, gv xfgnbxchjncjcgmc fcghjc cfjcfncvb chjchmcvh chjxcfjxfghxn bvhk,gvklgk glghklvhj,gv

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest