English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4 (10 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Sep 26, 2017

Het is eerder aangekomen dan verwacht en de jurk is zoals het op de foto te zien is. Het is naar mijn smaak ... Ha llegado antes de lo esperado y el vestido es tal como aparece en la fotografía. Es de mi agrado...

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 28, 2017

eindelijk kwamen dit en nog een. degene die ik heb besteld voordat ik nog wacht en ik weet niet waar het is. deze jurk is goed en comfortabel. Ik vind het leuk. επιτέλους ήρθε αυτό και άλλο ενα. το άλλο που έχω παραγγείλει πρίν απο αυτό ακόμα περιμένω καί δέν ξέρω που βρίσκεται. αυτό σαν φόρεμα είναι καλό και άνετο. μου αρέσει.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 10, 2017

Precies zoals de foto, zeer tevreden Exactement comme la photo, tres satisfaite

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 18, 2017

Zeer ruim en comfortabel, maar pas op, het is transparant; Très ample et confortable mais attention elle est transparente;

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  yosh
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 26, 2017

Alles leek op de foto. Fatsoenlijke kwaliteit. Heel gelukkig Everything was like the picture. Decent quality. Very happy

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 08, 2017

Het heeft een zeer goede kwaliteit. Ik vind het erg leuk. It has a very good quality. I really like it.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 05, 2017

Goederen zijn goed, maar een lange levertijd. Ware ist gut, allerdings ein lange Lieferzeit.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 21, 2017

Voldoet aan de foto. Goede maat. 3 weken van tevoren ontvangen Conforme à la photo. Bonne taille. Reçu 3 semaines en avance

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 16, 2017

Ik ontving de jurk na bijna 2 maanden. Ze waren erg traag, maar het was zoals ik het verwachtte. De volgende keer dat ik om een ​​andere manier van verzending vraag, kan ik ze eerder krijgen. Παρέλαβα το φόρεμα μετά από σχεδόν 2 μήνες. Άργησαν πολύ αλλά ήταν όπως το περίμενα. Την επόμενη φορά θα ζητήσω άλλο τρόπο αποστολής ώστε να τα έχω συντομότερα.

Antwoord(1) Vertaald uit het Grieks Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 27, 2017

Schattig. de stof is erg licht en transpireert niet. Het is praktisch transparant. Te gebruiken met een lichaam onder of als boven kostuum. Zeer vergelijkbaar met de foto van het model. Carino. il tessuto è leggerissimo e non fa sudare. E praticamente trasparente. Da usare con un body sotto o come sopra costume. Molto simile alla foto della modella.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest