English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (27 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jan 10, 2014

Dit is een heel mooi product. De borstels zijn erg donzig, maar stevige borstelharen en de maat is perfect voor kleinere ooglidsplaatjes. Dank u LITB !!! This is a very nice product.The brushes are very fluffy,but firm bristles and the size is just perfect for smaller eyelid space.Thank you LITB!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 03, 2013

Deze penselen zijn geweldig, uitstekend voor het aanbrengen en vervagen van schaduwen voor een professionele afwerking, zijn zacht, borstelharen lossen niet, drogen snel en zijn zeer trouw aan de foto van de site. Ik ben erg blij met mijn aankoop en zal opnieuw kopen, evenals vertel mijn vrienden. Esses pincéis são ótimos, excelentes para aplicar e esfumar sombras dando um acabamento profissional, são macios, as cerdas não soltam, secam rápido e são bem fieis a foto do site. Estou muito satisfeita com minha compra e comprarei novamente, além de indicar para minhas amigas.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 17, 2017

super gaaf product dat ik heel erg graag heb dat het werkt met geweldige kwaliteit super cool product i really love having it works with great quality

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2015

Super kleine werktuigen !!! Zeer zacht en nauwkeurig, ideaal formaat voor Inglot Rainbow. Sterk aanbevolen. Super petits outils de travail !!!
Très doux et précis, taille idéale pour les fards Inglot Rainbow.
Hautement recommandé.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 12, 2014

Leuk. Mooi product. Trage verzending ".... Nice. Nice product. Slow shipping "....

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 11, 2014

echt blij met dit product de borstels zijn erg goed en duurden lang. ik zou ze opnieuw kopen really happy with this product the brushes are very good and lasted me a long time. i would buy them again

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 01, 2014

Ze zijn echt morbide en superieur aan wat ik had verwacht. Sono veramente morbidissimi e superiori a quello che mi aspettassi.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 23, 2014

Pakket arriveerde op verwachte tijden, alles zoals ik bestelde, geweldige kwaliteit. Een goede verkoper. Ik zal de andere aankopen zeker houden. dank Pacco è arrivato in tempi previsti, tutto come avevo ordinato, qualita ottima. Un buon venditore. Siccuramente faro dei altri aquisti.
Grazie

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 08, 2014

mooie, eerlijke dichtheid, geweldig om te mengen. We zullen zien of ze haar zullen verliezen, maar de prijs is absoluut geweldig voor het product. belli, giusta densità, ottimi per sfumare. Vedremo se perderanno peli ma il prezzo è sicuramente ottimo per il prodotto.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  lulu
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 07, 2014

de borstels zijn echt geweldig, heel zacht, ze ruiken de make-up, de haren zijn synthetisch maar ze zien eruit als natuurlijke borstelharen. Fantastisch winkelen is echt een aanrader, vooral voor de prijs! i pennelli sono davvero ottimi,molto morbidi.sfumano benissimo il make up,le setole sono sintetiche ma sembrano delle setole naturali.ottimo acquisto davvero consigliato soprattutto per il prezzo!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest