English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (12 reviews)
Schrijf een review
  • Aug 23, 2015

perfect. Komt exact overeen met de beschrijving. parfait . Correspond exactement à la description .delais de livraison respectés

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 27, 2015

Artikel arriveerde vanmorgen 28/07/2015, goed pakket en komt echt overeen met mijn bestelling. Al geïnstalleerd en werkt perfect. Verdien echt 5 sterren Article arrivée ce matin 28/07/2015, bien empaqueter et correspondant vraiment a ma commande.
Déjà installés et fonctionne parfaitement.
Mérite vraiment les 5 étoiles

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 25, 2015

Express levering binnen 9 dagen (!) Zonder handtekening en zonder de bezorger te hebben gezien, maar conform artikel en zeer goed verpakt. Livraison express en 9 jours( !) sans signature et sans avoir vu le livreur , mais article conforme et très bien emballé .

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 01, 2015

goede prijs / prestatie leuk om dicht bij het bed te hebben om een ​​boek te lezen toch 3W is een heel goed licht! good price/performance
nice to have close to the bed to read a book
anyway 3W is a very good light!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 16, 2015

Uitstekende service, snelle levertijd, productkwaliteit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Excellent service, fast delivery time, product quality!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 10, 2013

het pakket is aangekomen en alles is perfect en werkt. Mijn excuses voor de vertraging bij de beoordeling il pacco e arrivato ed è tutto perfetto e funzionante mi scuso per il ritardo sulla recensione

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 28, 2015

uitstekend designartikel tegen een zeer concurrerende prijs. Aanbevolen voor iedereen die een vleugje moderniteit wil voor een voordelige prijs. ottimo articolo di design ad un prezzo davvero competitivo.
Consigliato a tutti coloro che vogliono un tocco di modernità ad un prezzo vantaggioso.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2015

Hallo. Ik heb 2 items besteld 1 was ok en de andere was beschadigd, ik kreeg een terugbetaling. Witam.
Zamówiłem 2 szt .
1 była ok natomiast druga była uszkodzona dostałem zwrot kasy.

Antwoord Vertaald uit het Pools Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 18, 2013

verrassend goede kwaliteit en tegen de helft van de prijs van vergelijkbare in het VK. Weinig ruimte om kabels aan te sluiten, dus zorg ervoor dat je maar een paar draden hebt. Snelle levering en goed verpakt. MAAR WEES GEWAARSCHUWD ZAL U VOOR DE LEVERING IN HET VK GEVANGEN WORDEN VOOR BTW. surprisingly good quality and at half the price of comparable ones in the UK. Bit tight space for connecting cables so make sure you only have a pair of wires. Prompt delivery and well packaged. BUT BE WARNED YOU WILL BE CAUGHT FOR VAT ON DELIVERY IN THE UK.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 29, 2013

Ik was op zoek naar een lamp bij het bed, zodat ik kon lezen voordat ik sliep. Ik moet zeggen dat deze lamp mijn verwachtingen heeft overtroffen, omdat hij ondanks het lampje goed oplicht. Het was ook heel gemakkelijk te monteren. Beveel het ten zeerste aan. Jeg var på udkig efter en lampe til at have ved sengen, så jeg kunne læse inden jeg lagde mig til at sove. Jeg må sige at denne lampe overgik mine forventninger, for den lyser vildt godt, på trods af den lille pære. Den var også meget enkel at montere. Kan varmt anbefale den.

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest