English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (174 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Door  mika26
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • May 05, 2013

Schattige figuurtjes en je kunt ze makkelijk in de gel of acryl verwerken
Op de foto heb ik de vlinder gebruikt
Schattige figuurtjes en je kunt ze makkelijk in de gel of acryl verwerken
Op de foto heb ik de vlinder gebruikt

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 23, 2014

Blij met de snelle levering van sieraden van goede kwaliteit) Порадовала быстрая доставка украшения хорошего качества)

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 22, 2014

Heel schattig! Alles is goed verpakt, het raam in de container, zodat ze niet uitvallen tijdens transport, geplakt met plakband, zo lijkt het. Verschillende stukken bleven bij hem, ik was bang dat ik ze niet kon afnemen. Maar alles was perfect. De decoraties zelf zijn zeer duurzaam, buigen niet, zien er elegant uit. Ik adviseer :) Hartelijk dank! Очень милые! Все пришло хорошо упакованным, окошко в контейнере, чтобы они не выпали при транспортировке, заклеено пластырем, кажется. К нему прилипло несколько штук, боялась, что не смогу их снять. Но всё идеально отошло. Сами украшения очень прочные, не гнутся, смотрятся изящно. Советую :)
Большое спасибо!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 19, 2014

Ik heb nog steeds geen kans gehad om ze te proberen, maar tot nu toe zien ze er geweldig uit D Leuke kleine metalen dingen voor de nagels Ik kan niet wachten om het te proberen! I still havent had a chance to try them, but so far they are looking awesome =D Cute little metallic things for the nails I cant wait to try on!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 10, 2013

lindoooo, en tot mijn verbazing is het goud. lindoooo, e para minha surpresa é dourado.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 06, 2014

Prachtige kleine elementjes om je nagels mee te versieren. Voor een leuke en gevarieerde manicure. Prachtige kleine elementjes om je nagels mee te versieren. Voor een leuke en gevarieerde manicure.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 20, 2013

zooo blij dat ik dit besteld heb, ga zeker gelijk een voorraadje halen! zooo blij dat ik dit besteld heb, ga zeker gelijk een voorraadje halen!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 10, 2013

prijs kwaliteit erg goed! aanrader voor iedereen die van nailart houdt. prijs kwaliteit erg goed! aanrader voor iedereen die van nailart houdt.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 01, 2015

Fantastische deco voor nailart, enkel het doosje waar het in zit is niet zo handig, de figuurtjes gaan de hele tijd door elkaar wanneer je het doosje verplaatst etc. Fantastische deco voor nailart, enkel het doosje waar het in zit is niet zo handig, de figuurtjes gaan de hele tijd door elkaar wanneer je het doosje verplaatst etc.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 14, 2014

echt heel heel mooi nagelversierings, echt schattig!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jij kan daarmee ook makkelijk op je nagels zetten. echt heel heel mooi nagelversierings, echt schattig!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jij kan daarmee ook makkelijk op je nagels zetten.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest