English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (293 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jul 17, 2018

goede productkosten zijn gunstig voor iedereen die weinig goed gereedschap wil uitgeven. nadelen de verkoper in de beschrijving wordt gesproken die is 500 lms, maar in feite is dit een Chileense projector die slechts 48 lms. bom produto custo benefício otimo para quem quer gastar pouco otimo aparelho. contras o vendedor na descrição vem falado que e 500 lms ,mas na verdade esse e um projetor chileno que só te 48 lms.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 20, 2016

De projector was beter dan ik had verwacht voor wat ik betaalde. Ik zal het zeker aanraden aan een vriend. The projector was better than I expected for what I payed for. I will most definitely recommend it to a friend.

Antwoord(4) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (10) (8)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 22, 2015

Extreem blij met de overname. Lichtgewicht, compact en precies zoals beschreven. Ideaal voor klassen en presentaties. Een van de grote voordelen is om het te kunnen gebruiken zonder de noodzaak van een notebook, met slechts een pen drive of geheugenkaart. Een andere fantastische functie is de HDMI-aansluiting, die een veel superieure beeld biedt. Maar de 400 Lumens heeft alleen een goede lichte prestatie in het milieu, maar zoals ik het intern kocht in klaslokalen en presentaties, is de projector goed geschikt voor mijn behoeften. Praktisch en mooi. Het vestigt de aandacht op zijn verminderde grootte. Echt een uitstekende aankoop met een geweldige kosten x-voordeel. Zeer aan te bevelen. Een projector show. Extremamente feliz com a aquisição. Leve, compacto e é exatamente como descrito. Ideal para aulas e apresentações.
Uma das grandes vantagens é poder usálo sem a necessidade de um notebook, apenas com um pen drive ou cartão de memória.
Outra característica fantástica é a conexão HDMI, proporcionando uma imagem bem superior. Porém seus 400 Lumens só tem um bom rendimento com pouca luz no ambiente, mas, como comprei pra usar internamente em salas de aulas e apresentações, o projetor atende bem as minhas necessidades.
Prático e bonito. Chama atenção seu tamanho reduzido.
Realmente uma excelente compra com um custo x benefício maravilhoso.
Recomendo. Um show de projetor.

Antwoord(4) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (12) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 09, 2015

Goedemorgen vorig jaar heb ik een mini-projector gekocht, maar ik verloor de afstandsbediening die u apart verkoopt? Buenos dias el año pasado compre yb mini proyector pero he perdido el control remoto ustedes venden el control por separado?

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 20, 2014

Ik zou het graag willen nemen ... en ik ben bijna verleid ... maar kun je de videos zien? vorrei prenderlo...e sono quasi tentato....ma si riesce a vedere i video?

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 29, 2016

Ik heb hem nog niet ontvangen maar ik denk dat het goede projector is ik ben ongeduldig aan het wachten mvg mumin uit belgie ☺ Ik heb hem nog niet ontvangen maar ik denk dat het goede projector is ik ben ongeduldig aan het wachten mvg mumin uit belgie ☺

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 08, 2015

Perfecte projector, klein, maar fijn. Prima! Perfecte projector, klein, maar fijn. Prima!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 30, 2015

ziet er leuk uit, nu nog uitproberen ziet er leuk uit, nu nog uitproberen

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 25, 2014

handige projector, klein en je kan het overal meenemen, werkt heel goed met laptop en usb stick handige projector, klein en je kan het overal meenemen, werkt heel goed met laptop en usb stick

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 14, 2014

Zeer mooi apparaat geeft prijs kwaliteit beeld werk op 12 volt ideaal op boot en camper speelt veel video bestanden af aanrader Zeer mooi apparaat geeft prijs kwaliteit beeld werk op 12 volt ideaal op boot en camper speelt veel video bestanden af aanrader

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 UNIC LCD Miniprojector LED Projector 500 lm Ondersteuning 1080P (1920x1080) 10-100 inch(es) Scherm / 4:3 en 16:9 / QVGA (320x240) / ±15°
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 25.99
 LED 4018+ LCD Miniprojector LED Projector 1200 lm andere OS Ondersteuning 1080P (1920x1080) 50-100 inch(es) Scherm / ±15°
1% koopUSD $ 79.19
 LCD Miniprojector LED Projector 2000 lm Ondersteuning SVGA (800x600) 20 inch(es) Scherm / HVGA (480x320) / ±15°
1% koopUSD $ 45.53
 Factory OEM GC3 LCD Zakelijke projector / Thuisbiosprojector LED Projector 6000 lm Ondersteuning 1080P (1920x1080) 40-140 inch(es) Scherm / WXGA (1280x800) / ±15°
1% koopUSD $ 94.99
 JmGO 1895 DLP Thuisbiosprojector LED Projector 1200 lm Ondersteuning 4K 80-300 inch(es) Scherm / 1080P (1920x1080)
1% koopUSD $ 1,759.12
 ideafly jj - 1s handheld gimbal composietmateriaal 20 mm 1 secties gopro schouderuitrusting
1% koopUSD $ 77.99
 UNIC LCD Miniprojector LED Projector 500 lm Ondersteuning 1080P (1920x1080) 10-100 inch(es) Scherm / 4:3 en 16:9 / QVGA (320x240) / ±15°
1% koopUSD $ 41.57
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Wii MotionPlus Gamecontroller Siliconen / Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 24.74
 JmGO W700 DLP Thuisbiosprojector LED Projector 550-750 lm Ondersteuning 1080P (1920x1080) 40-300 inch(es) Scherm
1% koopUSD $ 622.99
 Factory OEM P1 DLP Zakelijke projector / Thuisbiosprojector / Miniprojector LED Projector 8000 lm Ondersteuning 1080P (1920x1080) 30-300 inch(es) Scherm
1% koopUSD $ 436.99
 Xiaomi Mi DLP Thuisbiosprojector Laser Projector 5000 lm Android6.0 Ondersteuning 4K 60-150 inch(es) Scherm / 1080P (1920x1080)
2% koopUSD $ 1,699.99
 BL-23 LCD Thuisbiosprojector LED Projector 2600 lm Ondersteuning 1080P (1920x1080) 32-200 inch(es) Scherm / VGA (640x480)
2% koopUSD $ 135.79
 XGIMI H2 DLP Thuisbiosprojector LED Projector 1350 lm Ondersteuning 4K 60-300 inch(es) Scherm
2% koopUSD $ 929.99
 Factory OEM C2 DLP Zakelijke projector / Thuisbiosprojector / Miniprojector LED Projector 100 lm Android 7.1 Ondersteuning 1080P (1920x1080) 30-120 inch(es) Scherm / FWVGA (854x480)
3% koopUSD $ 169.99
 h3 lcd 2400 lumen videoprojector 1080 x 720p 150 inch ondersteuning vga sd-kaart
3% koopUSD $ 104.49
 YG320 LCD Thuisbiosprojector LED Projector 400-600 lm Ondersteuning 1080P (1920x1080) 24-80 inch(es) Scherm
3% koopUSD $ 49.49
 HTP LED86 LCD Thuisbiosprojector LED Projector 2800lm Android 4.4 Ondersteuning 1080P (1920x1080) 60\'\'-120\'\' Scherm / WXGA (1280x800) / ±15°
4% koopUSD $ 252.19
 Factory OEM RD-801 LCD Zakelijke projector / Thuisbiosprojector / Onderwijsprojector LED Projector 2000 lm Ondersteuning 1080P (1920x1080) 50-140 inch(es) Scherm / WVGA (800x480) / ±15°
4% koopUSD $ 193.99
 FENGMITECHNOLOGY WEMAX ONE FM20 DLP Thuisbiosprojector LED Projector 1688 lm MIUI Ondersteuning 1080P (1920x1080) 50-150 inch(es) Scherm / ±30°
4% koopUSD $ 1,699.99
 Factory OEM Q6 LCD Zakelijke projector / Thuisbiosprojector LED Projector 4000 lm Ondersteuning 1080P (1920x1080) 30-120 inch(es) Scherm
5% koopUSD $ 85.49
 Factory OEM C6 DLP Zakelijke projector / Thuisbiosprojector LED Projector 100 lm Android 5.1 Ondersteuning 1080P (1920x1080) 30-120 inch(es) Scherm / ±40°
5% koopUSD $ 189.99
 Factory OEM C9 Plus DLP Zakelijke projector LED Projector 150 lm Ondersteuning 1080P (1920x1080) 30-150 inch(es) Scherm / FWVGA (854x480) / ±40°
5% koopUSD $ 290.99
 Factory OEM A76 LCD Thuisbiosprojector LED Projector 8000 lm Ondersteuning 1080P (1920x1080) 32-170 inch(es) Scherm / WXGA (1280x800) / ±12°
6% koopUSD $ 143.99
 Factory OEM RD-806 LCD Zakelijke projector / Thuisbiosprojector / Onderwijsprojector LED Projector 2800 lm Ondersteuning 1080P (1920x1080) 50-200 inch(es) Scherm / WXGA (1280x800) / ±15°
6% koopUSD $ 193.99
 Factory OEM P8S DLP Miniprojector 100lm lm Ondersteuning 1080P (1920x1080) 40-120inch duim Scherm
6% koopUSD $ 169.99
 U9S PLUS DLP Miniprojector LED Projector 80 lm Android 4.4 Ondersteuning 1080P (1920x1080) 100-150 inch(es) Scherm / FWVGA (854x480) / ±40°
1% koopUSD $ 229.99
 GP100 LCD Thuisbiosprojector LED Projector 3500 lm andere OS Ondersteuning 4K 60-300 inch(es) Scherm / WXGA (1280x800) / ±15°
1% koopUSD $ 197.99
 Factory OEM Z495 LCD Thuisbiosprojector / Miniprojector LED Projector 3000 lm Ondersteuning 1080P (1920x1080) 50-130 inch(es) Scherm / WXGA (1280x800) / ±12°
1% koopUSD $ 75.99
 LCD Zakelijke projector LED Projector 1200 lm andere OS Ondersteuning 1080P (1920x1080) Scherm / WVGA (800x480) / ±15°
1% koopUSD $ 76.99
 HTP LED-86+ LCD Thuisbiosprojector LED Projector 3000 lm Android 4.4 Ondersteuning 1080P (1920x1080) 60-200 inch(es) Scherm / ±15°
1% koopUSD $ 261.89
 HTP LED-33+02 WIFI LCD Thuisbiosprojector LED Projector 2000 lm Android 4.4 Ondersteuning 1080P (1920x1080) 30-120 inch(es) Scherm / FWVGA (854x480) / ±15°
1% koopUSD $ 155.19
 yg300 lcd mini projector led projector 400 lm ondersteuning 1080p (1920x1080) 24-60 inch scherm / qvga (320x240) ingebouwde batterij
1% koopUSD $ 47.59
 yg-320 draagbare projector mini-projector usb led 1080p-projector
1% koopUSD $ 48.59
ATest