English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (80 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jul 08, 2018

Het gaat heel goed met de jurk die ik besteld heb om te meten. Bedankt voor deze geweldige job en de snelheid waarmee alles thuis gebeurde. Foto binnenkort. Il va très bien avec la robe que jai commandé sur mesure. Merci pour ce beau travail et la vitesse à laquelle tout est arrivé chez moi . Photo bientôt.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 26, 2017

Het item was precies zoals te zien op de foto. Mijn enige probleem is dat het ongeveer 10 dagen kostte om te verzenden, niet inclusief de tijd die het in beslag nam om het zo lang duurde misschien omdat ik het kocht met mijn jurk en dat te lang om te maken. Over het algemeen was het goed en leek het wat het was om ... heel moeilijk om opnieuw te verpakken The item was exactly as seen in the picture. My only issue is that it actually took about 10 days for shipping not including the time it took to make it took that long maybe because i bought it with my dress and that too longer to make. Overall it was good and looked like what it was suppose to... very hard to re package

Antwoord(3) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 06, 2016

zijn geweldig, zoals beschreven, kan worden opgevouwen en worden aangepast, lichtgewicht en ook draagbaar en vooral tegen een acceptabele prijs. foto laat zien hoe ik het heb ontvangen met mijn pakket gemakkelijk gevouwen. niet de beste kwaliteit, maar acceptabel its great, as descirbed, can fold up and be adjusted, lightweight and also portable and most of all at an acceptable price. picture shows how i received it with my package easily folded. not the best quality but acceptable

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (10) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 06, 2019

Grootte en kwaliteit van deze petticoat was perfect. Het bracht de schoonheid van mijn trouwjurk naar voren en ik vond het geweldig. Size and quality of this petticoat was perfect. It brought out the beauty of my wedding dress and I really loved it.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  s.r.
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 19, 2019

Leuke petticoat voor weinig geld! Schöner Unterrock für wenig Geld!

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 09, 2018

Dit onderrokje met borduursel is gewoon prachtig! Uitstekende kwaliteit en laat de maskerade / ballroom-jurk er zo afgewerkt uitziet. Ik had geen problemen met de bestelling of de bezorging - en het volgsysteem is betrouwbaar. Ik ben erg blij met deze aankoop. Bedankt Light In The Box! This hooped underskirt is just lovely! Excellent quality and makes the masquerade/ballroom dress look so finished. I had no problems with the ordering or the delivery - and the tracking system is reliable. Im very happy about this purchase. Thank you Light In The Box!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 08, 2018

Mooie petticoat met een perfecte pasvorm. Licht en comfortabel. Levering binnen de aangekondigde deadlines. Magnifique jupon avec une tenue parfaite. Léger et confortable. Livraison dans les délais annoncés.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 10, 2018

Geweldig product, helemaal tevreden met de deal. Great product, totally satisfied with the deal.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2018

De slip was perfect! Zo blij dat ik het heb! Ik gaf mijn jurk de Assepoester-look die ik wilde. The slip was perfect! So glad that I got it! Gave my dress the Cinderella look that I wanted.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 30, 2017

Een geweldige hoepelrok voor de prijs. Ik ben helemaal gelukkig. Maakt de jurk nog beter. Ein super Reifrock für den Preis. Bin total happy. Macht das Kleid gleich noch toller.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Onderjurken A-Lijn Slip Baljurk Slip Kapelsleep Vloerlengte 2 Tule Gaas Wit
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 9.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Onderjurken Polyester Tule Vloerlengte A-Lijn Slip Baljurk Slip met
1% koopUSD $ 19.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Feest / Uitgaan Onderjurken Tule Vloerlengte Baljurk Slip Klassiek & Tijdloos met
1% koopUSD $ 29.99
 Bruiloft / Evenement / Feest Onderjurken POLY Japon Lengte Shaping Slips / Lange Lengte met
1% koopUSD $ 14.99
 Bruiloft / Evenement / Feest Onderjurken POLY Vloerlengte Shaping Slips / Lange Lengte met
1% koopUSD $ 22.99
 Bruiloft Feest / Uitgaan Onderjurken Katoen Polyester Tule Vloerlengte Theelengte Glanzend A-Lijn Slip Baljurk Slip met Witte strik
1% koopUSD $ 14.99
 Tweelaags Voiles & Sheers / Borduurwerk Bruidssluiers Kathedraalsluiers met Borduurwerk Tule / Klassiek
1% koopUSD $ 44.99
 Bruiloft Vuosipaiva Feest / Uitgaan Verloving Verlovingsfeest Onderjurken Taffeta Tule Vloerlengte Traditioneel/Vintage Standaard
1% koopUSD $ 29.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Feest / Uitgaan Onderjurken Polyester Tule Vloerlengte Kathedraal-lengte Zeemeermin en Trompet Toga Slip
1% koopUSD $ 14.99
 Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Feest / Uitgaan Onderjurken Nylon / Tule Vloerlengte Baljurk Slip / Klassiek & Tijdloos met
1% koopUSD $ 34.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Feest / Uitgaan Onderjurken Polyester Spandex Tule Vloerlengte A-Lijn Slip Klassiek & Tijdloos met
2% koopUSD $ 19.99
 Tweelaags Potloodrand Bruidssluiers Gezichtssluiers / Vingertopsluiers met Ruches Tule / Engelgeknipt / Waterval
2% koopUSD $ 14.99
 Eenlaags Europese Stijl Bruidssluiers Kathedraalsluiers met Kralen Katoen / nylon met een vleugje stretch
2% koopUSD $ 14.99
 Polyester Hedendaagse / Bruiloft Bruiloft kousenband Met Strik Kousenbanden Bruiloft / Feest / Avond
3% koopUSD $ 4.99
 Eenlaags Kanten applique rand Bruidssluiers Kathedraalsluiers met Borduurwerk 181,1 in (460cm) Kant / Tule / Mantilla
3% koopUSD $ 22.99
 Post handvat Kant Bruiloft Maskerade Paraplu Paraplu 29.9Inch (Ongeveer 76cm)
3% koopUSD $ 22.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Feest / Uitgaan Dagelijks Onderjurken Polyester Organza Tule Lycra Knielengte Baljurk Slip Klassiek &
4% koopUSD $ 14.99
 Tweelaags Kanten applique rand Bruidssluiers Vingertopsluiers met 31,5 in (80cm) Tule A-lijn, baljurk, prinses, strak / kolom, trompet / zeemeermin
4% koopUSD $ 8.99
 Kant / Satijn Klassiek Bruiloft kousenband Met Strik / Gestrikt lint Kousenbanden
4% koopUSD $ 3.99
 Bruidsboeketten Boeketten Bruiloft Sierstenen / Strass / Vaahto 11.02" (circa 28cm)
5% koopUSD $ 14.99
 Eenlaags Lintrand Bruidssluiers Vingertopsluiers met 53,15 in (135cm) Tule A-lijn, baljurk, prinses, strak / kolom, trompet / zeemeermin
5% koopUSD $ 2.99
 Eenlaags Kanten applique rand Bruidssluiers Kathedraalsluiers met 118,11 in (300cm) Kant / Tule Strak / kolom / Trompet / zeemeermin
5% koopUSD $ 9.99
 Eenlaags Kanten applique rand Bruidssluiers Elleboogsluiers / Vingertopsluiers met Appliques Kant / Tule / Klassiek
6% koopUSD $ 2.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Feest / Uitgaan Onderjurken Polyester Tule Vloerlengte A-Lijn Slip Baljurk Slip Klassiek & Tijdloos met
6% koopUSD $ 19.99
 Bruiloft Feest / Uitgaan Feesten & Uitgaan Onderjurken Taffeta Tule Vloerlengte A-Lijn Slip Baljurk Slip Klassiek & Tijdloos met
6% koopUSD $ 29.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Onderjurken Organza Vloerlengte Baljurk Slip met
1% koopUSD $ 11.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Onderjurken Polyester Tule Theelengte A-Lijn Slip Baljurk Slip met
1% koopUSD $ 14.99
 Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Feest / Uitgaan Onderjurken Organza / Taffeta / Tule Vloerlengte A-Lijn Slip / Klassiek & Tijdloos met
1% koopUSD $ 14.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Feest / Uitgaan Onderjurken Taffeta Tule Vloerlengte A-Lijn Slip Baljurk Slip Klassiek & Tijdloos met
1% koopUSD $ 19.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Onderjurken Nylon Vloerlengte A-Lijn Slip met
1% koopUSD $ 7.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Feest / Uitgaan Onderjurken Nylon Tule Vloerlengte A-Lijn Slip Klassiek & Tijdloos met
1% koopUSD $ 14.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Feest / Uitgaan Onderjurken Taffeta Tule Vloerlengte A-Lijn Slip Baljurk Slip Klassiek & Tijdloos met
1% koopUSD $ 11.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Feest / Uitgaan Dagelijks Onderjurken Polyester Tule Lycra Knielengte Klassiek & Tijdloos met
1% koopUSD $ 11.99
CTest