English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (11 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Dec 14, 2016

Kwaliteit is ongelooflijk, het is zo goed gemaakt! Pailletten op de bovenkant zijn zeer sierlijk en de rok is vol en donzig. Enige ding om op te merken - deze jurk is de juiste lengte van de thee, ik had het naar maat gemaakt en het sloeg recht op mijn enkels, dus ik had het opgenomen voor mijn bruiloft. Quality is unbelievable, its so well made! Sequins on the top are very dainty and skirt is full and fluffy. Only thing to note - this dress is proper tea length, I had it custom made to size and it hit right at my ankles so I had it taken up for my wedding.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 23, 2016

prachtige jurk van goede kwaliteit, maar ik twijfel over de maat: deze jurk veronderstelt dat de lengte van de knieën is gemaakt met mijn maten, maar zelfs met mijn hakken is deze jurk te lang. Ik heb een fushia petticoat gekocht voor mijn thema voor mijn bruiloft maar met de jurklengte is mijn petticoat niet zichtbaar. Ik moet een kleermaker zien om hem aan te passen als beschrijving en de bovenkant ook als schoudervorm. stunning dress good quality, but I have doubt about size : this dress suppose to have knees lenght made with my measurements but even with my heels this dress is too long.

I bought a fushia petticoat to be in my theme for my wedding but with the dress lenght my petticoat is not visible I have to see a tailor to adjust it as description and the top also shoulder shape .

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 26, 2017

zeer mooie jurk, de kwaliteit is ook zeer mooi. heb maat 40 bestelt en is iets aan de krappe kant. ik ben zeer tevreden!! zeer mooie jurk, de kwaliteit is ook zeer mooi. heb maat 40 bestelt en is iets aan de krappe kant. ik ben zeer tevreden!!

Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 05, 2018

Erg blij met de jurk, net zoals deze op de foto staat, het is een geschenk voor mijn dochter die trouwt dat het perfect is. Muy contenta con el vestido, igual como aparece en la foto, es un regalo para mi hija que se casa le quedo perfecto.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 22, 2018

Excellent !!! De lange, de inkeping is perfect. Ik vind deze jurken echt leuk. Exelente!!! El largo, el entalle es perfecto. Me gustan mucho estos vestidos.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 16, 2018

Het was mijn eerste keer om iets van een website te bestellen. Voor mijn tweede bruiloft besloot ik mijn jurk bij Liht in de doos te bestellen en voor mij was het een geweldige verrassing !!! De jurk is alles wat ik verwachtte en meer. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik de mooie jurk uit de tas zag komen. Twee dagen later bestelde ik nog wat meer items. Het was een geweldige ervaring, jullie zijn snel en gaven me uitstekende service. Ik heb al mijn vrienden verteld om de LightInTheBox-app te downloaden en te beginnen met winkelen. Bedankt voor een prachtige trouwjurk. Rinat Ventura It was my first time to order something from a web site. For my second wedding I decided to order my dress from Liht in the box and to me what a wonderful surprise it was !!! The dress is everything I expected and more . I couldn’t believe my eyes when I saw the beautiful dress come out of the bag . Two days later I ordered some more items. It was a wonderful experience, you guys we’re fast and gave me excellent service. I told all my friends to download the LightInTheBox app and start shopping.
Thank you for a wonderful wedding dress.
Rinat Ventura

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 13, 2017

Zeer tevreden met mijn aankoop. De maat was perfect en het product is zoals op de foto en kan nog beter. Très satisfaite de mon achat. La taille était parfaite et le produit est tel que sur la photo et peut être même mieux.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 22, 2016

Te klein om een ​​nieuwe speciale kaneelmaat opnieuw in te delen To small going to reorder another special cinnamon measurement

Antwoord(3) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 28, 2016

Ik heb zojuist deze jurk besteld, ik hoop echt dat hij op tijd arriveert. Weet iemand dat ik een tule slipje voor onderaan moet bestellen voor volheid? Ook zou ik graag een echte foto van de jurk zien, indien mogelijk !! I have just ordered this dress, I really hope it arrives on time. Does anyone know should I order a tulle slip for underneath for fullness? Also Id love to see a real life photo of the dress, if possible!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 05, 2016

De jurk was exquisitelying gemaakt. Ik stuurde de maten van mijn dochters en het paste haar bij de T. Ik was zo blij met hoe de jurk werd gemaakt. Ik zal zeker opnieuw bestellen vanaf deze site wanneer het tijd is voor dansen, thuiskomst, een feest en een dag een bruiloft. Dank je The dress was exquisitelying made. I sent in my daughters measurements and it fit her to the T. I was so very pleased at how the dress was made. I will definitely order again from this site when its time for dances, homecoming, proms, and one day a wedding. Thank you

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest