English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (140 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Aug 27, 2015

Ik raad deze jurk ten zeerste aan, vooral in het oranje! Ik voelde me alsof ik naar de Oscars ging en iedereen houdt ervan! Dank je 3 I highly recommend this dress, especially in orange! I felt like I was going to the Oscars and everyone loves it! Thank you <3

Antwoord(4) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (14) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 01, 2015

Deze jurk is prachtig. Ik bestelde het een week voor mijn evenement en ik kreeg te horen dat ik het niet zou halen voor de datum van mijn evenement. Ik raakte in paniek, maar nadat ik met de klantenservice had gesproken, leverden ze mijn jurk op tijd af zonder extra kosten. Dit bedrijf is echt de kwaliteit van de jurk is absoluut geweldig. Ik zal zeker van dit bedrijf keer op keer bestellen ... heel erg bedankt lightinthebox.com voor het maken van mijn dag mooi. Ik ben een zeer tevreden klant. This dress is gorgeous. I ordered it a week to my event and I was told I wasn't going to get it by the date of my event. I freaked out but after I spoke to customer service they delivered my dress on time with no extra charges. This company is the real deal the quality of the dress is definitely great. I will definitely order from this company again and again...thanks so much lightinthebox.com for making my day beautiful. I'm a very satisfied customer.

Antwoord(6) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (17) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 28, 2013

Ik ben een Big Size Drag Queen en ben dol op deze jurk !! ik bestelde een aangepast formaat een absoluut love it !! ga bestel een nieuwe jurk zeker !!! groeten voor Nederland Im a Big Size Drag Queen and love this dress!! i ordered a custom size a absolutly love it!!

gonna order a new dress for sure!!!

greetings for the Netherlands

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (5)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 02, 2013

Deze jurk is absoluut prachtig. Ik heb het een week voor Oud en Nieuw besteld, bang dat ik het op tijd zou krijgen. De jurk kwam op 31 december, wat een perfecte timing was. Ik droeg het voor een New Years Eve-feest in NYC en iedereen was er dol op. Mensen complimenteerden me er de hele nacht over. Ik raad deze jurk ten zeerste aan, omdat hij absoluut prachtig is. ❤ (◕‿◕) ❤ This dress is absolutely STUNNING. I ordered it a week before New Years Eve, worrying if I will get it in time. The dress came on the 31st of December, which was perfect timing. I wore it to a New Years Eve party in NYC and everyone loved it. People were complimenting me on it the entire night. I highly recommend this dress, because it is absolutely gorgeous. ❤(◕‿◕)❤

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (15) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 04, 2017

Deze jurk was geweldig! Ik kreeg er heel veel complimenten over. Ik droeg het naar de Barristers Ball, die is als prom voor rechtenstudenten. Het is erg lang, ik moest 6 inches afsnijden en ik liet de trein verwijderen. Ik droeg er ook 3 1/4 inch hakken bij. Ik had de voorkant ook een beetje gesloten. Ik bestelde het in het zwart en bestelde een maat 20. Ik heb grote armen en het was een beetje strak in de biceps. De jurk is zwaar, daarom is hij warm! Maar het is goed gemaakt en het was een geweldige uitstraling! Ik hou van deze jurk !! This dress was amazing! I received tons and tons of compliments on it. I wore it to the Barristers Ball which is like prom for law students. It is very long, I had to get 6 inches cut off and I had the train removed. I wore 3 1/4 inch heels with it. I also had the front closed just a little bit. I ordered it in black and I ordered a size 20. I have big arms and it was a little tight in the bicep area. The dress is heavy, therefore, it is hot! But it is well made and it was a great look! I love this dress!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 14, 2015

De jurk is zo geweldig. Ik houd er zo veel van. Ik moet echter de buste-maat aanpassen. The dress is so amazing. I love it so much. However I need to adjust the bust size.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 04, 2015

geweldige kwaliteit! onmidelijke levering!!!! awesome quality! prompt delivery!!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 28, 2014

Ik ben helemaal gek op mijn jurk .. Ik kan niet wachten om hem te dragen .. Heel erg bedankt I absolutely love my dress so much.. I cannot wait to wear it.. Thank you so much

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 25, 2014

Ik ben ABSOUTLEY verliefd op deze jurk! Ik kocht het voor mijn verjaardagsfeestje in mei. Ik heb het extra vroeg besteld (23 maart) om teleurstelling met betrekking tot de bezorging te voorkomen omdat ik in het Verenigd Koninkrijk woon. Het was een goede zaak die ik vroeg had besteld, omdat ik een plus (maat 20) bestelde, dus het duurde iets langer dan verwacht. Ik ontving mijn jurk op 16 april. Het was best een wachttijd maar het was het waard! Ik kan niet wachten om alle ogen op mij te hebben tijdens mijn feestje. De jurk is mooi en past me als een handschoen! Alle details en alles is mooi! Beetje aan de zware kant lol maar de moeite waard. Bedankt Light In The Box! IK HOUD VAN MIJN DRESS Ik heb een foto van mij proberen op mijn jurk vast, excuseer de rommel in de rug lol Het was een passend sessie lol Thanks again! X I am ABSOUTLEY in love with this dress! I bought it for my birthday party coming up in may. I ordered it extra early (March 23rd) to avoid any disappointment in regards to delivery as I live in the UK. It was a good thing I ordered early to, because I ordered a plus (size 20) so it took a bit longer then expected. I received my dress 16th April it was quite a wait but it was worth it! I cant wait to have all eyes on me at my party. The dress is beautiful and fits me like a glove! All the details and everything is beautiful! Bit on the heavy side lol but worth it. Thank you Light In The Box! I LOVE MY DRESS
Ive attached a photo of me trying on my dress, please excuse the mess in the back lol
It was a fitting session lol

Thanks again!
X

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 08, 2014

Past perfect, qua maat. De jurk kwam op de juiste datum en alles ermee was perfect. Fit perfectly, true to size. The dress came on the correct date and everything with it was perfect.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Strak / kolom Stomp Hals Strijksleep Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Appliqués Drapering door TS Couture®
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 119.99
 Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Drapering Split voorzijde door TS Couture®
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Met sieraad Strijksleep Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Appliques Ruches door TS Couture®
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Met sieraad Tot de grond Georgette Schoolfeest / Formele avonden / Militair gala Jurk met Kant door TS Couture®
1% koopUSD $ 119.99
 Jumpsuit Hoge nek Tot de grond Chiffon Schoolfeest / Formele avonden / Familiebijeenkomst Jurk met Drapering Plooien Bloem Ruches door TS
1% koopUSD $ 149.99
 Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen Zijdrapering door TS Couture®
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet / zeemeermin V-hals Hofsleep Kant Formele avonden Jurk met Kant door LAN TING Express
1% koopUSD $ 199.99
 Strak / kolom Schouderafhangend V-Wire Strijksleep Spandex Formele avonden Jurk met Plooien Kruiselings Split voorzijde door TS Couture®
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Prinses Een-schouder Hofsleep Satijn Taffeta Formele avonden Jurk met Kleurenblok Plooien Zijdrapering door TS Couture®
1% koopUSD $ 161.99
 Strak / kolom Jumpsuit Een-schouder Tot de grond Chiffon Formele avonden Jurk met Plooien door TS Couture®
1% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin Een-schouder Hofsleep Bloemen en kant Formele avonden Jurk met Kant Bloem door TS Couture®
2% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Illusie Hals Strijksleep Chiffon Formele avonden Jurk met Kralen Kristaldetails Kant Sjerp / Lint door TS Couture®
2% koopUSD $ 119.99
 Trompet / zeemeermin Schouderafhangend Hofsleep Satijn Formele avonden Jurk met Plooien door TS Couture®
2% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin Jumpsuit Een-schouder Tot de grond Polyester Charmeuse Formele avonden Jurk met Zijdrapering door TS Couture®
3% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Prinses Hoge nek Hofsleep Chiffon Formele avonden Jurk met Strik(ken) Sjerp / Lint Zijdrapering door TS Couture®
3% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Kristaldetails Drapering door TS Couture®
3% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Met sieraad Strijksleep Chiffon Pailletten Formele avonden Jurk met Pailletten Drapering Ruches Split voorzijde door TS Couture®
4% koopUSD $ 119.99
 Strak / kolom Een-schouder Asymmetrisch Jersey Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen Appliques Zijdrapering door TS Couture®
4% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Hoge nek Strijksleep Satijn Formele avonden Jurk met Strik(ken) / Plooien door TS Couture®
4% koopUSD $ 119.99
 A-lijn Schouderafhangend Tot de grond Satijn Cocktailparty / Formele avonden / Feestdagen Jurk met Borduurwerk / Split voorzijde / Plooien
5% koopUSD $ 129.99
 Trompet / zeemeermin Hoge nek Tot de grond Taffeta Formele avonden / Militair gala Jurk met Geplooid Zijdrapering door TS Couture®
5% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Met sieraad Tot de grond Beaded Lace Georgette Formele avonden Jurk met Appliques Pareldetails door LAN TING Express
5% koopUSD $ 79.99
 Strak / kolom Scoop Neck Tot de grond Chiffon Formele avonden / Militair gala / Bruiloft Jurk met Kralen Drapering door TS Couture®
6% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin Stomp Hals Hofsleep Glitter kant Jersey Formele avonden Jurk met Pailletten Appliques door LAN TING Express
6% koopUSD $ 179.99
 Trompet / zeemeermin Stomp Hals Strijksleep Chiffon Formele avonden Jurk met Plooien door TS Couture®
6% koopUSD $ 129.99
 Trompet / zeemeermin Een-schouder Hofsleep Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Pareldetails door TS Couture®
1% koopUSD $ 149.99
 Trompet / zeemeermin Een-schouder Strijksleep Jersey Schoolfeest / Formele avonden Jurk met / door TS Couture®
1% koopUSD $ 129.99
 Trompet / zeemeermin Sweetheart Tot de grond Satijn / Pailletten Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Pailletten / Plooien door TS
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Prinses V-hals Tot de grond Taffeta Bloemen en kant Formele avonden Jurk met Appliques Sjerp / Lint door TS Couture®
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Schouderafhangend Tot de grond Tulle Over Lace Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kralen / Appliques door TS Couture®
1% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin Met sieraad Strijksleep Pailletten Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Pailletten door TS Couture®
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Pure kant Jersey Formele avonden Jurk met Knopen Kant Split voorzijde door TS Couture®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Prinses Illusie Hals Tot de enkel Tule Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Sjerp / Lint Zijdrapering door TS Couture®
1% koopUSD $ 99.99
CTest