English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (18 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Dec 01, 2018

Ik ben dol op deze week! Ik hou er zoveel van dat ik er nog een wil I love this week! I love it so much I want another one

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 20, 2017

erg mooi!! houd van dit op me, krullend net zoals het mijn natuurlijke haar is ..... zal opnieuw kopen om deze blik te houden !! very beautiful!! love this on me,curly just like its my natural hair.....will purchase again to keep stocked on this look!!

Antwoord(4) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (8) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 14, 2018

Zeer mooie pruik volgens de foto. Het haar is zacht. de pruik is licht. Ik zal weer een nieuwe pruik bestellen. Maar de bevalling duurde een maand en 5 dagen. Très belle perruque conforme à la photo. Les cheveux sont doux. la perruque est légère. Je vais à nouveau commander une autre perruque. Mais la livraison a durée un mois et et 5 jours.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 21, 2018

Ik hou echt van dit kapsel, behalve dat de clip het op zijn plaats houdt. I really like this hairstyle except for the clip to hold it in place.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 14, 2018

Ik hoop dat het product echt kwaliteit is. en die levering arriveert op het plein. espero que o produto seja realmente de qualidade. e que a entrega chegue dentro do praça.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 30, 2018

Dit haar is zo mooi. hou ervan. This hair is so beautiful. love it.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 04, 2017

erg leuk ... Ik vind het geweldig. bestelde gewoon een andere voor mijn moeder. very nice...I love it. just ordered another one for my Mum.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 18, 2017

Ik hou van deze pruik. het ziet er heel natuurlijk uit en ik hou van de taps toelopende zijkanten. ♥ I love this wig. its very natural looking and I love the tapered sides.♥

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 24, 2017

Ik ben dol op de textuur en het gewicht kan niet wachten om het te dragen. Het is de juiste lengte waarnaar ik op zoek was. Ik vind het geweldig en heb het nog niet gedragen. I love the texture and the weight can not wait to wear it. It is the right length I been looking for. I love it and have not wear it yet.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (4)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 18, 2017

Bedankt voor het product erg blij ... Goed gedaan Thanks for the product very happy ...Good stuff

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Gekruld Pixie-kapsel Voor donkere huidskleur Natuur Zwart Kort Machinegemaakt Pruik Dames
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 24.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Gekruld Pixie-kapsel Met pony DIY-Heersende-Comfortabele Afro-Amerikaanse pruik Zijdeel Zwart Kort
1% koopUSD $ 39.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Gekruld Korte Bob Natuurlijke haarlijn Natuur Zwart Machinegemaakt Pruik Dames
1% koopUSD $ 29.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Gekruld / Jerry Krul Afro-Amerikaanse pruik / Voor donkere huidskleur Kort Machinegemaakt Pruik Dames
1% koopUSD $ 29.99
 Human Hair Capless Pruiken Kinky Curly Pixie-kapsel Afro-Amerikaanse pruik Zwart Zonder kap Pruik Braziliaans haar Unisex
1% koopUSD $ 24.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Recht Gelaagd kapsel Naturel Zwart / Blond / Bruin Kort Zonder kap Pruik Dames Dagelijks / Recht
1% koopUSD $ 25.64
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Natuurlijk golvend Pixie-kapsel / Met pony Kort Machinegemaakt Pruik Dames
1% koopUSD $ 34.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Kinky Curly Afro Afro-Amerikaanse pruik Kort Machinegemaakt Pruik Dames
1% koopUSD $ 34.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Gekruld / Jerry Krul Pixie-kapsel Modieus Natuur Zwart Kort Machinegemaakt Pruik Dames
1% koopUSD $ 26.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Golvend / Natuurlijk golvend Pixie-kapsel Afro-Amerikaanse pruik / Voor donkere huidskleur Natuur Zwart Kort Zonder kap Pruik Dames
1% koopUSD $ 26.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Gekruld Pixie-kapsel / Gelaagd kapsel / Met pony Afro-Amerikaanse pruik Kort Machinegemaakt / Zonder kap Pruik Dames
2% koopUSD $ 39.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Gekruld Kort Machinegemaakt Pruik Dames
2% koopUSD $ 29.99
 Mensen Remy Haar Niet verwerkt Menselijk Haar 360 Frontale Kanten Voorkant Pruik Diepe scheiding stijl Braziliaans haar Golvend Los golvend Pruik 150% Haardichtheid 10-22 inch(es) met babyhaar
2% koopUSD $ 110.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Recht Zijdeel Kort Machinegemaakt Pruik Dames / Recht
3% koopUSD $ 29.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Recht Gelaagd kapsel Donkere wortels / Met Bangs Zilver / Zwart / Blond Kort Zonder kap Pruik Dames / Recht
3% koopUSD $ 31.49
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Gekruld Pixie-kapsel Afro-Amerikaanse pruik Kort Machinegemaakt Pruik Dames
3% koopUSD $ 34.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Gekruld / Klassiek Machinegemaakt Pruik Dagelijks
4% koopUSD $ 28.49
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Recht Pixie-kapsel / Met pony Afro-Amerikaanse pruik Kort Machinegemaakt Pruik Dames / Recht
4% koopUSD $ 44.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Gekruld Afro-Amerikaanse pruik Machinegemaakt Pruik Dames
4% koopUSD $ 34.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Kinky Curly Pixie-kapsel Afro-Amerikaanse pruik / Voor donkere huidskleur Kort Pruik Dames / Kinky krullen / Gekruld
5% koopUSD $ 29.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Natuurlijk golvend Zonder kap Pruik
5% koopUSD $ 24.99
 natuurlijk golvend kort menselijk haar pruiken voor zwarte vrouw
5% koopUSD $ 34.99
 Echt haar Kanten Voorkant Pruik Bobkapsel stijl Braziliaans haar Gekruld Pruik 130% 150% 180% Haardichtheid met babyhaar Dames Gemiddelde Lengte Kanten pruiken van echt mensenhaar
6% koopUSD $ 73.00
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Golvend / Natuurlijk golvend Pixie-kapsel / Gelaagd kapsel Afro-Amerikaanse pruik / Voor donkere huidskleur / Met Bangs Kort Pruik Dames
6% koopUSD $ 29.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Natuurlijk recht Bobkapsel Modieus Design / Hot Sale / Comfortabel Zwart Gemiddelde Lengte Zonder kap Pruik Dames / Natuurlijke haarlijn
6% koopUSD $ 47.49
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Gekruld Zonder kap Pruik
1% koopUSD $ 44.99
 Echt haar Kanten Voorkant Pruik Bobkapsel Korte Bob Rihanna stijl Braziliaans haar Body Golf Pruik 130% Haardichtheid met babyhaar Natuurlijke haarlijn Afro-Amerikaanse pruik Voor donkere huidskleur
1% koopUSD $ 89.99
 Mensen Remy Haar Volledig Kant Pruik Bobkapsel Gelaagd kapsel Korte Bob stijl Braziliaans haar Afro Kinky Pruik 130% Haardichtheid met babyhaar Natuurlijke haarlijn Afro-Amerikaanse pruik 100% Maagd
1% koopUSD $ 129.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Kinky Recht / Natuurlijk recht Zijdeel Met Bangs Kort Pruik Dames Alledaagse kleding / Recht
1% koopUSD $ 34.99
 Klem In / Op Paardenstaart Geurvrij / Geschenk / Voor donkere huidskleur Mensen Remy Haar / Echt haar Haar stuk Haarextensies Gekruld Volle-Lengte  Dagelijks
1% koopUSD $ 48.72
 Echt haar Kanten Voorkant Pruik Braziliaans haar Kinky Curly Pruik 120% Haardichtheid 12 inch(es) met babyhaar Ombre-haar Natuurlijke haarlijn Afro-Amerikaanse pruik 100% handgebonden Dames
1% koopUSD $ 119.99
 Echt haar Lijmloos met kanten voorkant Kanten Voorkant Pruik Bobkapsel stijl Braziliaans haar Gekruld Pruik 130% Haardichtheid met babyhaar Natuurlijke haarlijn Afro-Amerikaanse pruik 100% Maagd
1% koopUSD $ 79.99
 Echt haar Lijmloos met kanten voorkant Kanten Voorkant Pruik stijl Afro Pruik 130% Haardichtheid Natuurlijke haarlijn Afro-Amerikaanse pruik 100% handgebonden Dames Kort Gemiddelde Lengte Lang Kanten
1% koopUSD $ 140.00
ATest