English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (81 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jan 27, 2018

Kachkstvennye materialen, een goede complete set en de minimumprijs. Een vak om een ​​verscheidenheid aan inhoud te bekijken. Качкственные материалы, хорошая комплектация и минимальная цена.
Годная коробочка для посмотра разнообразного контента.

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 09, 2018

Goed ontvangen na 20 dagen beveel ik het aan Bien reçus après 20 jours je le recommande

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 23, 2018

Perfect tv-doos. Het gebruik ervan vereist geen expertise. Alsof we een Android-telefoon hadden. Het kwam heel snel aan, de prijs is erg goed. Aanbevolen aankoop. Tökéletesen TV doboz. Használata nem igényel szaktudást. Mint ha egy androidos telefonunk lenne. Nagyon gyorsan megérkezett, az ár nagyon jó. Ajánlott vétel.

Antwoord(2) Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 12, 2018

goed ontvangen goede kwaliteit ik raad het aan bien reçu bon qualité je le recommande

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 26, 2018

CHINA EMC is verzonden. kwaliteit is goed Отправили CHINA EMC . качество хорошее

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 29, 2017

Goede tv-box, maar werkt in 1280x720-modus. Als je dit detail niet erg vindt, is het een goede prijs voor je product. Het krijgt geen warmte. Je kunt gemakkelijk de hele tijd stand-by zetten. Als u op de aan / uit-knop of de home-toets van de HDMI-CEC-tv-afstandsbediening drukt, wordt deze na slechts 2 seconden geactiveerd. Good TV Box but works in 1280x720 mode. If you dont mind this detail, it is a good and value for price product. It does not get heat. You can easily put standby all the time. If you press power button or HDMI-CEC TV remote controller home key, it wakes up in just 2 seconds.

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 16, 2018

Voordelen: het apparaat werkt stabiel. Snelheid bevredigend. Een goede hoeveelheid geheugen. Geïnstalleerde Kodi-versie 17.4. Werkt ok, kleine maten. Bevredigend aantal aansluitingen. Nadelen Het hoofdscherm is erg primitief en bevat te weinig opties. De klok op de behuizing is slechts 12 uur en toont niet de 24-uurs klok die in opties is .. Opties zijn op een kunstmatige manier onderverdeeld. Onafgewerkte opties van het apparaat .. alsof het niet af is .. Geen .. Zalety:
Urządzenie pracuje stabilnie.
Szybkość zadowalająca.
Spora ilość pamięci.
Zainstalowany Kodi wersja 17.4. Działa ok.
Małe rozmiary.
Zadowalająca ilość gniazd.


Wady
Ekran główny bardzo prymitywny i zawiera zbyt mało opcji.
Zegar na obudowie jest tylko 12 godzinny i nie pokazuje 24 godzinnego zegara który jest w opcjach..
Opcje są podzielone w sztuczny sposób..
Niedopracowane opcje urządzenia.. jakby niedokończone..
Brak aktualizacji..

Antwoord(1) Vertaald uit het Pools Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 04, 2018

Werkt goed, enige probleem is dat als ik hem aan laat staan hij de WIFI daarna niet meer op kan pakken, als ik de stroom er af haal werkt hij weer naar behoren Werkt goed, enige probleem is dat als ik hem aan laat staan hij de WIFI daarna niet meer op kan pakken, als ik de stroom er af haal werkt hij weer naar behoren

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 17, 2017

Doet precies wat ik verwacht en ik kan weer youtube kijken op mijn tv.. Doet precies wat ik verwacht en ik kan weer youtube kijken op mijn tv..

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 23, 2019

Een geweldig product, gemakkelijk in gebruik, voor een beetje geld kun je gratis kijken, echt heel veel programmas en je hoeft geen tv-abonnement te betalen. Odličan proizvod,jednostavan za upotrebu.Za malo novaca možeš besplatno gledati jako,stvarno jako jako puno programa i ne moraš plačati tv pretplatu.

Antwoord Vertaald uit het Kroatisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 TX3 mini TV Box Android7.1.1 TV Box Amlogic S905W 2GB RAM 16GB ROM Quadcore Digitaal scherm
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 39.99
 PULIERDE T95S1 TV Box Android 7.1 TV Box Amlogic S905W 1GB RAM 8GB ROM Quadcore Nieuw Design
1% koopUSD $ 27.54
 mxq pro tv box android 8.1 tv box rk3229 2gb ram 16gb rom quad core
1% koopUSD $ 32.39
 X96 min TV Box Android7.1.1 TV Box Amlogic S905W 2GB RAM 16GB ROM Quadcore
1% koopUSD $ 36.99
 I8R Air Mouse / Toetsenbord / Afstandsbediening mini 2,4 GHz draadloze Draadloze Air Mouse / Toetsenbord / Afstandsbediening Voor Linux / iOS / Android
1% koopUSD $ 7.99
 X96 TV Box Android7.1.1 TV Box Amlogic S905W 2GB RAM 16GB ROM Penta Core
1% koopUSD $ 36.89
 H96 Max 4G+64G TV Box Android 8.1 TV Box RK3328 4GB RAM 64GB ROM Octa-core Spraakbesturing
1% koopUSD $ 75.23
 V88 PRO TV Box Android7.1.1 TV Box 2GB RAM 16GB ROM Quadcore
1% koopUSD $ 38.99
 T98C TV Box Android7.1.1 TV Box RK3228 4GB RAM 32GB ROM Quadcore 4K
1% koopUSD $ 59.99
 PULIERDE H96MAX+ TV Box Android 8.1 TV Box RK3328 4GB RAM 32GB ROM Quadcore Nieuw Design
1% koopUSD $ 45.89
 PULIERDE T95S1-1 TV Box Android 7.1 TV Box Amlogic S905W 2GB RAM 16GB ROM Quadcore Nieuw Design
2% koopUSD $ 36.99
 MAGICSEE N5 TV Box Android 7.1 TV Box Amlogic S905X 2GB RAM 16GB ROM Quadcore
2% koopUSD $ 35.99
 T2A Air Mouse / Afstandsbediening mini 2,4 GHz draadloze Draadloze Air Mouse / Afstandsbediening Voor Linux / iOS / Android
2% koopUSD $ 7.99
 PULIERDE H96MAX+ PLUS TV Box Android 8.1 TV Box RK3328 4GB RAM 64GB ROM Quadcore Nieuw Design
3% koopUSD $ 53.99
 Beelink BT3pro Mini-pc Linux / Microsoft Windows 7 Mini-pc Intel Atom x5-Z8350 Processor  (2M Cache, up to 1.92 GHz) 4GB RAM 64GB ROM Quadcore
3% koopUSD $ 141.29
 PULIERDE Q PLUS TV Box Android 8.1 TV Box Cortex-A53 4GB RAM 32GB ROM Quadcore Nieuw Design
3% koopUSD $ 43.19
 MXQ TV Box Android 4.0 TV Box Amlogic S805 1GB RAM 8GB ROM Quadcore
4% koopUSD $ 26.99
 PULIERDE T9 TV Box Android 8.1 TV Box RK3328 4GB RAM 32GB ROM Quadcore Nieuw Design
4% koopUSD $ 51.29
 SCISHION V88 TV Box Android 5.1 TV Box RK3229 1GB RAM 8GB ROM Quadcore
4% koopUSD $ 28.49
 K68 TV Box Android 7.1 TV Box RK3128 1GB RAM 8GB ROM Quadcore
5% koopUSD $ 36.99
 beelink gt1 mini tv box met stem remote android 8.1 / amlogic s905x2 / 4gb ram ddr4 64 gb rom / 2.4 g + 5.8g wifi / 1000mbps / usb3.0 / bt4.0 / ondersteuning 4k h.265
5% koopUSD $ 82.64
 H96 TV Box Android6.0 TV Box RK3229 1GB RAM 8GB ROM Quadcore
5% koopUSD $ 33.24
 X96MINI TV Box Android7.1.1 TV Box Amlogic S905W 1GB RAM 8GB ROM Quadcore Schattig
6% koopUSD $ 29.99
 beelink w95 android tv box 2 gb + 16g android 7.1 amlogic s905w set top box 2.4g wifi hdmi 2.0 3d h.265 4k mediaspeler
6% koopUSD $ 37.99
 H96 Max plus TV Box / Air Mouse Android 8.1 TV Box / Air Mouse RK3328 4GB RAM 32GB ROM Octa-core Cool
6% koopUSD $ 61.74
 T95M Android 7.1 Amlogic S905X 2GB RAM 8GB ROM Quadcore
1% koopUSD $ 47.99
 MAGICSEE TV Box Android6.0 TV Box Amlogic S912 3GB RAM 32GB ROM Octa-core
1% koopUSD $ 116.99
 PULIERDE TX6 TV Box Android 7.1 TV Box Cortex-A53 4GB RAM 32GB ROM Quadcore Nieuw Design
1% koopUSD $ 48.99
 X96 mini TV Box Android7.1.1 TV Box Amlogic S905W 1GB RAM 8GB ROM Quadcore
1% koopUSD $ 31.34
 X9 Pro TV Box + Air Mouse Android 5.1 TV Box + Air Mouse 1GB RAM 8GB ROM Quadcore
1% koopUSD $ 39.99
 A5X MAX+ TV Box Android 7.1 TV Box 4GB RAM 32GB ROM Quadcore Digitaal scherm
1% koopUSD $ 69.99
 Xiaomi XiaoMi Luidspreker voor buiten Bluetooth Speaker Luidspreker voor buiten Voor
1% koopUSD $ 42.99
 MECOOL M8S Pro+ TV Box Android 7.1 TV Box Amlogic S905X 2GB RAM 16GB ROM Quadcore
1% koopUSD $ 52.99
BTest