English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (31 reviews)
Schrijf een review
  • Mar 02, 2014

Ik bestelde deze jurk in druif en het lint in ivoor met op maat gemaakt. De stofkwaliteit en -kleur is geweldig. In de taille en de taille past het geweldig, maar helaas glijd het op de borst. Nou dat is gelukkig geen probleem. Een kleermaker kan dit nog steeds fit maken. Zelfs als je de jurk op sommige plaatsen iets groter moet maken, is er ongeveer 7 cm stof links en rechts naast de rits. De ingebouwde BH is erg praktisch. Ich habe mir dieses Kleid in Traube und das Band in Elfenbein bestellt mit Maßanfertigung. Stoffqualität und Farbe ist super.
An der Hüfte und Taille passt es super nur leider an der Brust rutscht es. Naja das ist zum Glück kein Problem. Ein Schneider kann dies ja noch passen machen. Auch wenn man das Kleid an manchen Stellen etwas größer machen müsste, ist rechts und links neben dem Reißverschluss noch ca. 7 cm Stoff übrig. Der eingearbeitet BH ist sehr praktisch.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 21, 2012

Ik heb net mijn jurk gekregen voor het burgerlijk huwelijk. Ik ben super blij! De stof is echt super van goede kwaliteit. De naden zijn goed gemaakt en de maat is goed. Wees toch voorzichtig in de mate van de borstkas. Het is heel iets te groot. Ik denk dat ik een bolero of een pashmina moet bestellen omdat ik vind dat het met mijn morfologie leuker is om een ​​beetje schouders te verbergen. Je viens de recevoir ma robe pour le mariage civil. Je suis super contente! Le tissu est vraiment de super bonne qualité. Les coutures sont bien faites et la taille est ok. Attention tout de même à la mesure du tour de poitrine. Cest très légèrement trop grand. Je pense commander un boléro ou un pashmina car je trouve quavec ma morphologie cest plus joli de cacher un peu les épaules.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 11, 2012

Ik ben absoluut blij met de aankoop van deze aangepaste jurk. Ik bestelde het op 1 mei voor een prijs van 105 € .De site stuurde me een e-mail op de 23e om me te vertellen dat het China verliet.Ik kon het pakket volgen via de DHL-website. De 29 onaangekondigd helaas afgeleverd, ik was afwezig! Ik ging de volgende ochtend liever rechtstreeks naar het magazijn DHL omdat het huwelijk waarvoor ik had besteld 2 juni was. Ik moest genoegen nemen met 22 € BTW naar DHL. Ik hoopte op een gladdere oranje kleur, maar het is oké. De afwerking is uitstekend en een ingebouwde beha is een goede verrassing. Aan de andere kant neem je voor genereuze borsten liever goed gebogen maatregelen bij de bustier. Je kunt geen bh dragen, dus je moet je een beetje kleden zodat je je goed voelt! Hier is een foto van mijn jurk. Dank u, van harte nog een mogelijkheid om te bestellen! Je suis absolument ravie de lachat de cette robe sur mesure.
Je lai commandé le 1 Mai au tarif de 105€.Le site ma envoyé un mail le 23 pour mindiqué quelle partait de Chine.Je pouvais suivre le colis via le site DHL.Ils sont passé me la livrer le 29 malheureusement non prevenue,jétais absente!Jai preferé me rendre directement a lentrepot DHL dès le lendemain matin car le mariage pour lequel je lavais commandée étais le 2 Juin.Il ma fallu regler 22€ de TVA a DHL.
Jesperait la couleur orange plus pétante mais ça va!Les finitions sont excellentes et le fait davoir un soutien gorge intégre est une bonne surprise.
Par contre pour les poitrines généreuses prendre plutot des mesures bien cintrées au niveau du bustier.Vous ne pourrez mettre un soutien gorge alors il faut que la robe vous serre un peu pour vous sentir maintenue!!!
Ci joint une photo de ma robe.
Merci ,vivement une autre occasion de commander !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 18, 2016

Leuke jurken alleen met kleine ik bestelde maat 14 en ik draag 10-12 en nog steeds klein Ik heb motieven om een ​​beetje af te vallen: Ślicznie sukienki tylko ze małe
Zamówiłem rozmiar 14 a noszę 10-12 i ciagle małe
Mam motywacje zeby schudnąć trochę :

Antwoord Vertaald uit het Pools Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 09, 2014

Jurk van uitstekende kwaliteit. Heel lang maar dit kan veranderen. Ik hou van de uitbenen en innerlijke elastische band op het lijfje. Excellent quality dress. Quite long but this can altered. Love the boning and inner elastic strap on the bodice.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  emma
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 10, 2014

PRACHTIG !! Ik ben een UK1012 met een 34C buste en deze paste perfect. Ik liet het in marineblauw maken als de hoofdkleur met crèmekleurig accent. Het is mooi. Beveel dit sterk aan. STUNNING!! I am a UK1012 with a 34C bust and this fitted perfectly. I had it made in Navy blue as the main colour with cream accent. It is beautiful. Highly recommend this.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 06, 2014

Echt geweldige jurk! Net zoals ik had gedroomd, zou het eruit zien! Virkelig fantastisk kjole! Lige som jeg havde drømt, at den ville se ud!

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 19, 2013

De jurk is geweldig! Stof van zeer goede kwaliteit. Ik vond het iets langer dan de foto, maar het is nog steeds erg mooi! Hij arriveerde op het juiste moment, werd alleen bewaard in de Braziliaanse douane en werd belast. Super aan te bevelen! O vestido é maravilhoso! Tecido muito bom, de ótima qualidade. Achei um pouco mais comprido que o da foto, mas ainda assim é muito bonito!

Chegou dentro do prazo certo, só ficou retido na alfandega brasileira e foi tributado. Super recomendo!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 02, 2013

Prachtig gemaakte jurk net zoals beschreven Beautifully made dress just as described

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 25, 2012

Grote. Verkregen in 2 weken. Meer dan blij, aan te bevelen. onberispelijke afwerking en zeer goede kwaliteit. Géniale. Reçu en 2 semaines.
Plus que ravie, à recommander.
finition impeccable et de très bonne qualité.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 A-lijn Prinses Strapless Over de knie Organza Satijn Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 A-lijn V-hals Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk met Kralen Strik(ken) Knopen Kristaldetails Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn V-hals Over de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Sjerp / Lint Kruiselings Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Prinses Bateau Neck Over de knie Kant Charmeuse Bruidsmeisjesjurk met Drapering Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn V-hals Halter Over de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Sjerp / Lint Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Georgette Bruidsmeisjesjurk met Sjerp / Lint Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 69.99
 Strak / kolom Halter Tot de knie Chiffon Satijn Bruidsmeisjesjurk met Drapering Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Georgette Bruidsmeisjesjurk met Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 75.99
 Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Kant Satijn Aangepaste trouwjurken met Sjerp / Lint Knoop door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 199.99
 A-lijn V-hals Over de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Plooien Ruches Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Strapless Asymmetrisch Kant Bruidsmeisjesjurk met Patroon / Print door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Sjerp / Lint door LAN TING Express
2% koopUSD $ 75.99
 A-lijn Schouderafhangend Over de knie Lace Over Satin Bruidsmeisjesjurk met Kant door LAN TING Express
2% koopUSD $ 94.99
 A-lijn Prinses Strapless Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk met Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Prinses Met sieraad hihnat Y-hals Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Kralen Sjerp / Lint Kruiselings door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Schouderafhangend Over de knie Satijn Tule Bruidsmeisjesjurk met Kant door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 109.99
 Strak / kolom Sweetheart Asymmetrisch Stretchsatijn Bruidsmeisjesjurk met Kralen Drapering Kruiselings door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Sweetheart Tot de knie Lace Over Satin Bruidsmeisjesjurk met Knopen Kant door LAN TING Express
4% koopUSD $ 85.49
 A-lijn V-hals Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Drapering Ruches Kruiselings door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Tot de knie Kant Bruidsmeisjesjurk met Kant door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Scoop Neck Tot de knie Lace Bodice Bruidsmeisjesjurk met Kant Sjerp / Lint Bloem door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Taffeta Pure kant Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Kant Plooien door LAN TING Express
5% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Prinses hihnat Over de knie Taffeta Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Drapering door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 71.99
 A-lijn Prinses Strapless Tot de knie Kant Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Kant Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Prinses V-hals Halter Over de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Spaghettibandjes Over de knie Asymmetrisch Stretchsatijn Bruidsmeisjesjurk met Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Prinses hihnat Over de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk met Drapering Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Prinses Strapless Tot de grond Satijn Bruidsmeisjesjurk met Knopen Drapering Sjerp / Lint Bloem door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon Kant Bruidsmoederjurken met Kant Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 119.99
 Strak / kolom Strapless Sweetheart Over de knie Asymmetrisch Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 Baljurk Schouderafhangend Over de knie Tule Bruidsmeisjesjurk met Sjerp / Lint Zijdrapering door LAN TING Express
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Schouderafhangend Asymmetrisch Mikado Bruidsmeisjesjurk met Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn V-hals Over de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Kralen Plooien Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
ATest