English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (17 reviews)
Schrijf een review
  • Apr 04, 2013

Ik kocht het voor de jurk van mijn dochter bloemenmeisje (* ^^ *) De mouw van de tule was heel schattig en ik was diep onder de indruk. De stof is ook erg mooi en zeer bevredigend (^ ^) een, het lint rond de taille is shabby Ik was een beetje bezorgd. Ik kijk er naar uit om het voorlopig in de trouwzaal te dragen 娘のフラワーガールのドレスに買いました(*^^*)
チュールの袖がとても可愛くて感激しました

ボリュームもあって生地もとてもキレイで
大満足です(^^)

つ、ウエスト周りのリボンががばがばなのがちょっと気になりました。

とりあえず結婚式会場で着せるのが楽しみです

Antwoord Vertaald uit het Japans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 11, 2013

De jurk hield echt van het mooie, de strik ontkoppelt en ik wist niet op de foto is niet zichtbaar, het is erg handig dat het zowel vooraan als achteraan geplaatst kan worden. Zeer tevreden met BEDANKT !!! Платье очень понравилось красивое , бантик отцепляется я и не знала на картинке не видно, очень удобно его можно и впереди расположить и сзади. Очень довольна СПАСИБО!!!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 25, 2012

Heb deze baljurk voor mijn kleindochter gekocht ..... Ik ga naar Australië om Kerstmis door te brengen met mijn dochter ...... Mijn kleindochter houdt gewoon van verkleden, dus ik weet dat ze het geweldig zal vinden omdat het zo mooi is ... ..Ik zal haar zeker meer van Light in the Box kopen ... Ze waren een zeer efficiënte service, geen gedoe, geen moeite ... een moeiteloze procedure ...... Bedankt ... ..Ik kan niet wachten om haar gezicht te zien als ze het ziet. Bought this Ball Gown for my Grandaughter.....I am going to Australia to spend Christmas with my daughter...... My Grandaughter just loves dressing up so I know she will love it because it is so beautiful.....I will certainly be buying her more from Light in the Box.....They were a very efficient service, no fuss no bother......an effortless procedure......Thank you.....I cant wait to see her face when she sees it.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 27, 2012

deze jurk is prachtig en kwam ruim op tijd aan, hoewel ik niet werd gewaarschuwd dat er een extra vrachtprijs in mijn huis zou worden betaald toen mijn pakket arriveerde, i dunne mensen moeten hiervan op de hoogte worden gesteld wanneer ze hun bestelling plaatsen this dress is stunning and arrived in plenty of time , although i was not advised that there would be an extra freight charge to be payed at my home when my parcel arrived ,,i thin people should be told of this when they put there order in

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 20, 2012

Prachtig kledingstuk zal deze verkoper opnieuw gebruiken Stunning garment will use this seller again

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 07, 2012

Ik kocht deze jurk voor de verjaardag van mijn dochter! Het is mooi en ze vindt het geweldig. Ze zegt dat het haar prinsessenjurk is! Dank je!!! I purchased this dress for my daughters birthday! It is beautiful and she loves it. She says it is her princess dress! Thank you!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 30, 2012

Bedankt voor de jurk, het is absoluut schitterend Thank you for the dress its absolutely stunning

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 17, 2012

We hebben de jurk gekocht voor onze 2 kleine prinsessen. De maat is perfect. De meisjes houden van de jurk en de gast vond het ook geweldig. Alleen dat ik verrast was door de invoerrechten naar België. Ik betaalde 150 EUR voor de transportkosten in totaal. Daar ben ik helemaal niet blij mee. We bought the dress for our 2 little princesses. The size is perfect. The girls love the dress and the guest loved it too. Just that I was surprised by the import duties to Belgium. I paid 150 EUR for the transport costs in total. Not very happy about that at all.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 29, 2012

SUPERB !!!!! UITSTEKENDE kwaliteit onberispelijk DANK U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPERBE !!!!! EXCELLENT qualité irréprochable MERCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  elna
  • Geverifieerde Koper
  • May 28, 2012

We kochten twee van deze kleine jurken voor de bruidsmeisjes voor het huwelijk van mijn dochter. Het is absoluut prachtig en zeer goed gemaakt en ziet er nog beter uit dan de fotos. Het is ook een goede pasvorm en lengte! Ik wacht nu op mijn eigen jurk om te zien hoe het eruit ziet. Bedankt Lightinthebox voor geweldige service en snelle levering! We bought two of these little dresses for the flowergirls for my daughters wedding. It is absolutely stunning and very well made and looks even better than the photographs. It is a good fit and length as well!

I am now awaiting my own dress to see how it looks. Thanks Lightinthebox for great service and prompt delivery!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest