English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (8 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • 1
  • Jan 21, 2016

Ik heb heel mooi, ik vond het idee van het ophangen van fotos echt geweldig, ik vond haar zo mooi en groot dat het echt geweldig is voor feesten en evenementen I have very beautiful , I really liked the idea of ​​hanging pictures its actually wonderful
I loved her so much beautiful and size its actually wonderful for parties and events

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 13, 2016

Ik heb veel vreugde gebracht, ik zal blij zijn met dit artikel veel mensen, maar in ieder geval een glimlach. Hat mir sehr viel Freude gebracht, ich werde mit diesem Artikel vielen menschen auch wieder Freude bereiten, zumindest aber ein Lächeln.

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  sara
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2016

Heel mooi en heel goed Very beautiful , and very good

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 11, 2015

degelijke, praktische en schattige liefdesclip solide, pratique et mignons pince damour

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 04, 2015

Heel schattig! Kan worden gebruikt als decoratie voor cadeautjes, magneten en nog veel meer! Very cute! Can be used as decoration for presents, magnets and much more!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 04, 2015

Het item was uitstekend .. Maar de verzending is best lang ... The item was excellent.. But the shipping is kinda long...

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 09, 2015

snelle levering en ontvang het op tijd fast delivery and receive it on time

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 13, 2015

Lindos, handig voor het maken van ambachten. Lindos, útiles para hacer manualidades.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 moderne veer fijne roestvrij stalen bladwijzer voor school / kantoor
8% koopUSD $ 0.99
 student toevoermes. de giraffe modellering. voor school / kantoor
13% koopUSD $ 0.99
 1pcs baby peuter kinderen vroege educatief speelgoed oldtoy muziekinstrument jongens meisjes mini piano speelgoed kleur willekeurig
14% koopUSD $ 2.99
 400 * 2cm gloed in donker lichtgevende tape groene fluorescentie sticker nacht lichtgevende tape strip decal decoratie voor trapdeur
17% koopUSD $ 3.99
 1 stks intrekbare metalen kaart badge houder staal terugslag ring riemclip pull sleutelhanger
21% koopUSD $ 2.39
 deluxe aluma case portemonnee creditcardhouder beschermen rfid scannen metalen ramdon kleur
24% koopUSD $ 1.99
ATest