English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (86 reviews)
Schrijf een review
  • Feb 17, 2013

Ik vind het geweldig, het is super comfortabel en leuk om te dragen, de perfecte maten ... alleen de nek een beetje hoog, maar niets meer. Oprecht zeer tevreden met het product. Ik heb het gebruikt om mezelf te vermommen in carnaval en ik ben van plan het nog veel meer te gebruiken! Me encanta, es super cómodo y agradable de llevar, las medidas perfectas... sólo el cuello un poco alto pero nada más. Sinceramente muy satisfecha del producto. Lo he usado para disfrazarme en carnaval y lo pienso usar mucho más!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 18, 2012

zeer tevreden legde ik al het kostuum dat ik wacht om het op de Japanse expo te zetten! tres satisfait deja mis le costume jattend de le mettre pour le mettre a la japan expo!

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (8) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 11, 2013

Het is cool, erg leuk. Ituu hyvin, tosi mukava päällä.

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 06, 2012

Ik wacht nog steeds op het product, maar de prijs is redelijk in vergelijking met andere verkoopsites. Evenals de service die de site biedt. Ainda estou esperando pelo produto, mas o preço é bem agradável em relação a outros sites de vendas. Assim como o atendimento que o site oferece.

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 22, 2014

deze is prachtig afgewerkt en past ook heel goed is wel een aanrader voor cosplay deze is prachtig afgewerkt en past ook heel goed is wel een aanrader voor cosplay

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 23, 2015

Het costuum heeft een goede stof en zit erg lekker.
Het enige nadeel vindt ik persoonlijk dat het jas gedeelte iets meer stof mag bevatten zodat het
meer overlapt met elkaar.
Al met al een 4/5 ster.
Het costuum heeft een goede stof en zit erg lekker.
Het enige nadeel vindt ik persoonlijk dat het jas gedeelte iets meer stof mag bevatten zodat het
meer overlapt met elkaar.
Al met al een 4/5 ster.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2014

Prompte levering. Krappe maten in de opgave. Beter maat groter bestellen. Prompte levering. Krappe maten in de opgave. Beter maat groter bestellen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 17, 2017

geweldig product zal opnieuw kopen bedankt great product will buy again thank you

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2017

Ik was verrast hoe snel ik mijn cosplay ontving, want ik was bang dat het niet op tijd zou aankomen, vooral omdat ik wegging in de week dat het zou aankomen, dus het was een zeer aangename verrassing. Ik probeerde het zodra ik thuis kwam en het past allemaal - mijn enige zorg is dat de bodems een beetje kort zijn in het kruisgebied, maar dat het niets is dat niet kan worden gesorteerd. Anders erg blij met mijn aankoop en zal het genieten, zelfs als het een paar weken later in de verkoop kwam XD I was surprisedhow quickly i received my cosplay as i was worried that it wouldnt arrived in time especially since i was going away on the week it was due to arrive so it was a very pleasant surprise. Tried It on as soon as I got home and it all fits - my only concern is that the bottoms are a bit short in the crotch area, but its nothing that cannot be sorted. Otherwise really happy with my purchase and will enjoy it even if it went on sale a few weeks later XD

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 16, 2016

Het kwam eerder dan verwacht aan, en in perfecte staat. Het past ook perfect! Ik heb het voor 50% korting gekregen, maar het is de volledige prijs waard. It arrived earlier than expected, and in perfect condition. It also fits perfectly! I got it for 50% off, but it is well worth full price.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 geinspireerd door Cosplay Cosplay Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Kimono Patchwork Lange mouw Riem Hakama Broek Kimono Jas Voor
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 29.99
 Cosplay Schoenen Naruto Sarutobi Sasuke Anime Cosplayschoenen Polyesteri Heren
1% koopUSD $ 19.99
 Tas geinspireerd door Naruto Naruto Uzumaki Anime Cosplayaccessoires Tas PU-nahka Polyesteri Heren heet
1% koopUSD $ 8.99
 geinspireerd door InuYasha Kikyo Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Kimono Effen Lange mouw Top Broeken Voor Dames
1% koopUSD $ 29.99
 Cosplay Pruiken Tokyo Ghoul Kirishima Touka Anime Cosplaypruiken 32 CM Hittebestendige vezel Dames
1% koopUSD $ 23.99
 geinspireerd door Naruto Hinata Hyuga Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Lange mouw Jas Short Voor Heren Dames
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Tokyo Ghoul Kirishima Touka Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Schooluniformen Patchwork Lange mouw Das Jas Hemd Rok
1% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Hell Girl Ai Enma Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Lolita Kraag Boog Sjerp/Lint Kimono Jas Voor Dames
1% koopUSD $ 49.99
 geinspireerd door Fairy Tail Lucy Heartfilia Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Mouwloos Top Rok Helm Riem Taille Accessoire
1% koopUSD $ 29.99
 Sieraden Helm geinspireerd door Naruto Cosplay Anime Cosplayaccessoires Hoofdband Polyesteri Legering Heren Dames heet
1% koopUSD $ 5.99
 geinspireerd door Fullmetal Alchemist Edward Elric Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Lange mouw Jas Ves Broeken Mantel Voor
2% koopUSD $ 49.99
 Klok/Horloge geinspireerd door Mijn buur Totoro Eren Jager Anime Cosplayaccessoires Klok/Horloge Legering Heren
2% koopUSD $ 6.99
 Anime Action Figures geinspireerd door Naruto Sasuke Uchiha PVC 16 CM Modelspeelgoed Speelgoedpop
2% koopUSD $ 12.99
 geinspireerd door RurouniKenshin Himura Kenshin Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Kimono Patchwork Lange mouw Hakama Broek Kimono Jas
3% koopUSD $ 59.99
 geinspireerd door Fairy Tail Natsu Dragneel Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Jas Broeken Riem Shawl Voor Heren Dames
3% koopUSD $ 53.99
 geinspireerd door Pandora Hearts Xarxes Break Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Lange mouw Das Jas Hemd Short Voor Heren
3% koopUSD $ 79.99
 geinspireerd door One Piece Roronoa Zoro Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Jas Broeken Voor Heren
4% koopUSD $ 67.99
 geinspireerd door Naruto Itachi Uchiha Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Meer Accessoires Print Mantel Meer Accessoires Wapen
4% koopUSD $ 35.99
 Cosplay Kostuums Cosplay Tops / Bottoms Kimono Meer Accessoires geinspireerd door Dead Ichigo Kurosaki Anime Cosplayaccessoires Top
4% koopUSD $ 34.99
 Cosplay Pruiken Fullmetal Alchemist Edward Elric Anime Cosplaypruiken 45 CM Hittebestendige vezel Heren
5% koopUSD $ 19.99
 geinspireerd door One Piece Trafalgar Law Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Print Lange mouw Jas Voor Heren Dames
5% koopUSD $ 34.99
 Cosplay Schoenen Naruto Hatake Kakashi Anime Cosplayschoenen Heren
5% koopUSD $ 9.99
 Cosplay Laarzen Sword Art Online Kirito Anime Cosplayschoenen PU-nahka Heren
6% koopUSD $ 55.99
 Cosplay Pruiken Black Butler Grell Sutcliff Anime Cosplaypruiken 90 CM Hittebestendige vezel Heren
6% koopUSD $ 19.99
 geinspireerd door One Piece Trafalgar Law Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Print Mantel Hoed Voor Heren
6% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Black Butler Death Grell Sutcliff Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Lange mouw Das Jas Ves Hemd Broeken
1% koopUSD $ 49.99
 Cosplay Pruiken Fairy Tail Mirajane·Strauss Anime Cosplaypruiken 90 CM Hittebestendige vezel Dames
1% koopUSD $ 22.99
 geinspireerd door Naruto Kiba Inuzuka Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Jas Broeken Voor Heren
1% koopUSD $ 35.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Jurken Patchwork Mouwloos Blouse Rok Mouwen Riem
1% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Naruto Akatsuki Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Print Lange mouw Mantel Voor Heren
1% koopUSD $ 19.99
 Kigurumi pyjamas Melkkoe Onesie pyjamas Kostuum Flanel Fleece Zwart/Wit Cosplay Voor Kinderen Dieren nachtkleding spotprent Halloween
1% koopUSD $ 16.99
 geinspireerd door Naruto Naruto Uzumaki Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Lange mouw Jas Broeken Voor Heren Dames
1% koopUSD $ 26.99
 geinspireerd door Cosplay Cosplay Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Lange mouw Top Broeken Korset Riem Mantel Voor Heren
1% koopUSD $ 69.99
BTest